Assault

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Assault  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Assault
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se assault brát bezpečně, i když teď beru ATB? - jsou to antibiotika duomox 500 a beru je po včerejším vyřezávání dvou osmiček - Děkuji za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Při antibiotikách bych se vykašlal na nějakej assalut a celkově na cvičení a tréninky. To je to nejlepší co můžeš udělat. Radši se zaměř abys po jejich dobrání obnovil střevní mikrofloru,protože antibiotika ti jí zničí=oslabená imunita. Takže probiotika+prebiotika.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No těžko říct - podle mně to není tak vážná situace, abych si kvůli tomu musel dávat týden pauzu - už takhle mám v přípravě skluz jako svině - jinak laktobacily mám - takže ty určitě zařadím hned dneska - jinak s tím tréninkem by to snad neměl být takový problém, když začnu lehce ne?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nwm jak chceš,je to tvá věc,ale co mi jednou řikal sporotvní doktor,tak i sebeslabší antibiotika udělaj v těle docela neplechu. A myslim že ty tvoje sou docela hodně silný ... pokud se nepletu. Laktobacily až po dobrání antibiotik.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No moc se neshodneme - mě zas lékárnice říkala, že je mám brát s ATB ty laktobacily :D to si potom člověk těžko nechá poradit - uvidím jak se budu cítit . . .
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
No moc se neshodneme - mě zas lékárnice říkala, že je mám brát s ATB ty laktobacily :D to si potom člověk těžko nechá poradit - uvidím jak se budu cítit . . .

Ano, laktobacily brát už při ATB - ALE! když si vezmeš pilulku ATB a bereš je např. po 8h tak ten laktobacil vzít 4h po užití toho ATB, spolu to spolknout smysl nemá. Pak brát ještě nějakou dobu laktobacily i po dobrání ATB.
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami to pise spravne.. s treninkem bych urcite chvili pockal, je to zbytecnej risk a tech par dni ti formu stejne zasdne neovlivni, lepsi nez riskovat problemy a tim padem treba mnohem delsi pauzu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych: Ono obnovit střevní mikroflóru jak píšeš dost dobře nejde. Jediné období, kdy dochází k populaci střevní flóry je krátce po narození, takže probiotika jako suplementy ve střevě nezůstávají, ale jenom jím procházejí. Zdrží se většinou tak 2 týdny. Samozřejmě ale i tak mají pozitivní účinky, dokonce i přesto, že než se dostanou do střeva tak jsou zpravidla dávno po smrti.

Jinak nejvhodnější doba k užívání je ráno hned po probuzení a večer těsně před spaním, co nejpozději po jídle a doporučil bych probiotikum, co má trošku víc kmenů než jenom lactobacily, třeba něco jako Biokult, což je dobré terapeutické probiotikum.

A co se týče cvičení, tak jak píšou ostatní, počkat. Extrakce zubů se kryjí antibiotiky z určitých preventivních důvodů, tak je zbytečné chodit nějakým komplikacím naproti.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s biokultem sem byl zrovna dost nespokojenej, lepsi mi prisly treba od APO, nebo swiss ´5´, ktery maj sice min kmenu, ale pres to fungovaly lip.. nicmene to bude dost zaviset na vice faktorech.. skladovani, obal, jaky konkretni kmeny ma clovek nejvic "vymlaceny" atd.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je určitě pravda. Já mám teda s biokultem ty nejlepší zkušenosti a je široce doporučován na různá zánětlivá střevní onemocnění apod. Proč konkrétně si nebyl spokojenej jestli se můžu zeptat?

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pm
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
s biokultem sem byl zrovna dost nespokojenej, lepsi mi prisly treba od APO, nebo swiss ´5´, ktery maj sice min kmenu, ale pres to fungovaly lip.. nicmene to bude dost zaviset na vice faktorech.. skladovani, obal, jaky konkretni kmeny ma clovek nejvic "vymlaceny" atd.

Mám swiss "5"
Michal Orel

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No všude píšou jak jsou různé výrobky fajn třeba E. NOX Shock,Hell NO gel ,Assault atd.
Ve všem je ale kreatin.Jsou podobné suplemetny i bez kreatinu?
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z těch bez kreatinu absolutně nejlepší No-zero od Cellucore ....je to fakt bomba,pumpa neskutečná a obsahuje to i trochu BCAAček... jen trochu horší cena,ale pořád vychází líp než ten Nos fusion

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Assault Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: