|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
Dá se assault brát bezpečně, i když teď beru ATB? - jsou to antibiotika duomox 500 a beru je po včerejším vyřezávání dvou osmiček - Děkuji za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
Při antibiotikách bych se vykašlal na nějakej assalut a celkově na cvičení a tréninky. To je to nejlepší co můžeš udělat. Radši se zaměř abys po jejich dobrání obnovil střevní mikrofloru,protože antibiotika ti jí zničí=oslabená imunita. Takže probiotika+prebiotika.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
No těžko říct - podle mně to není tak vážná situace, abych si kvůli tomu musel dávat týden pauzu - už takhle mám v přípravě skluz jako svině - jinak laktobacily mám - takže ty určitě zařadím hned dneska - jinak s tím tréninkem by to snad neměl být takový problém, když začnu lehce ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
Nwm jak chceš,je to tvá věc,ale co mi jednou řikal sporotvní doktor,tak i sebeslabší antibiotika udělaj v těle docela neplechu. A myslim že ty tvoje sou docela hodně silný ... pokud se nepletu. Laktobacily až po dobrání antibiotik.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
No moc se neshodneme - mě zas lékárnice říkala, že je mám brát s ATB ty laktobacily :D to si potom člověk těžko nechá poradit - uvidím jak se budu cítit . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | No moc se neshodneme - mě zas lékárnice říkala, že je mám brát s ATB ty laktobacily :D to si potom člověk těžko nechá poradit - uvidím jak se budu cítit . . . |
Ano, laktobacily brát už při ATB - ALE! když si vezmeš pilulku ATB a bereš je např. po 8h tak ten laktobacil vzít 4h po užití toho ATB, spolu to spolknout smysl nemá. Pak brát ještě nějakou dobu laktobacily i po dobrání ATB.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
Tsunami to pise spravne.. s treninkem bych urcite chvili pockal, je to zbytecnej risk a tech par dni ti formu stejne zasdne neovlivni, lepsi nez riskovat problemy a tim padem treba mnohem delsi pauzu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
patrikdundych: Ono obnovit střevní mikroflóru jak píšeš dost dobře nejde. Jediné období, kdy dochází k populaci střevní flóry je krátce po narození, takže probiotika jako suplementy ve střevě nezůstávají, ale jenom jím procházejí. Zdrží se většinou tak 2 týdny. Samozřejmě ale i tak mají pozitivní účinky, dokonce i přesto, že než se dostanou do střeva tak jsou zpravidla dávno po smrti.
Jinak nejvhodnější doba k užívání je ráno hned po probuzení a večer těsně před spaním, co nejpozději po jídle a doporučil bych probiotikum, co má trošku víc kmenů než jenom lactobacily, třeba něco jako Biokult, což je dobré terapeutické probiotikum.
A co se týče cvičení, tak jak píšou ostatní, počkat. Extrakce zubů se kryjí antibiotiky z určitých preventivních důvodů, tak je zbytečné chodit nějakým komplikacím naproti. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
To je určitě pravda. Já mám teda s biokultem ty nejlepší zkušenosti a je široce doporučován na různá zánětlivá střevní onemocnění apod. Proč konkrétně si nebyl spokojenej jestli se můžu zeptat? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | s biokultem sem byl zrovna dost nespokojenej, lepsi mi prisly treba od APO, nebo swiss ´5´, ktery maj sice min kmenu, ale pres to fungovaly lip.. nicmene to bude dost zaviset na vice faktorech.. skladovani, obal, jaky konkretni kmeny ma clovek nejvic "vymlaceny" atd. |
Mám swiss "5"
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
No všude píšou jak jsou různé výrobky fajn třeba E. NOX Shock,Hell NO gel ,Assault atd.
Ve všem je ale kreatin.Jsou podobné suplemetny i bez kreatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Z těch bez kreatinu absolutně nejlepší No-zero od Cellucore ....je to fakt bomba,pumpa neskutečná a obsahuje to i trochu BCAAček... jen trochu horší cena,ale pořád vychází líp než ten Nos fusion
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|