_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Stal jsem se v SR podnikatelem (asi mám mít radost?) a mimo jiné spolumajitelem několika (mnoha) milionového pasiva (tohle není důvod k radosti zcela jistě). Co jsem v tomto podniku, jsem vystresovaný a čekám s napětím odkud přiletí jaký průšvih. Když to srovnám s tím, když jsem byl normálně zaměstnaný - nebe a dudy. Zato hezky hubnu i bez diety...co bych dal za chvíli klidu a pár dobrých zpráv.
Jo, on to nebude žádnej med a osobně bych do toho taky moc nechtěl v současné době.
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Sere mě emotivně zabarvená reportáž na Nově ohledně zemřelé studentky na maturitním plese. A vůbec celá ta mánie okolo oné smrti.
Jak zemřela na maturitáku, nejkrásnějším dnu svého mladého života, jak byla krásná a jak je hrozné, že zemřela svým rodičům před očima, jak ji lidé píší vzkazy, jaká to je škoda mladého života.
Ano, je to škoda a je to smutné.
Ale vzala si drogu. Psali by steně, kdyby se to stalo někomu, který se prostě na maturitáku uchlastá k smrti? Nemá fetovat.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru