|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Kouknul jsem se asi na 3 díly a bylo to zábavné a líbilo se mi to. Teda až na pasáž o nebezpečnosti dřepu bez bandáží, to je ostuda :) Ale mladická nerozvážnost Vás omlouvá :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PavlisVacek

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Kouknul jsem se asi na 3 díly a bylo to zábavné a líbilo se mi to. Teda až na pasáž o nebezpečnosti dřepu bez bandáží, to je ostuda :) Ale mladická nerozvážnost Vás omlouvá :)) |
jsem rád, že videoblogy baví, jinak chodit maxka raw dřep dlouhodobě je nesmysl.... _________________ Swaglift - motivace není nikdy dost !
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
| PavlisVacek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Kouknul jsem se asi na 3 díly a bylo to zábavné a líbilo se mi to. Teda až na pasáž o nebezpečnosti dřepu bez bandáží, to je ostuda :) Ale mladická nerozvážnost Vás omlouvá :)) |
jsem rád, že videoblogy baví, jinak chodit maxka raw dřep dlouhodobě je nesmysl.... |
Říkal Malanichev?
|
|
| nahoru |
|
 |
PavlisVacek

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
Tome vdaka, preventívne som mlčal, ked som tie logy sledoval, ale duplom dík za tvoj názor, napríklad kluci jeden ako žížala a druhý ako tyčka od rajčín a budú ich pchať do gúm a omotávať, podobný prípad je s tlsťochmi, z môjho pohľadu veľmi čudesný šport toto niekedy ale proti gustu... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
PavlisVacek

|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | PavlisVacek napsal: | | Tom.K. napsal: | | PavlisVacek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Kouknul jsem se asi na 3 díly a bylo to zábavné a líbilo se mi to. Teda až na pasáž o nebezpečnosti dřepu bez bandáží, to je ostuda :) Ale mladická nerozvážnost Vás omlouvá :)) |
jsem rád, že videoblogy baví, jinak chodit maxka raw dřep dlouhodobě je nesmysl... . |
proč??? |
Protože jsou kolena dost v ohrožení ?!! |
V ohrozeni jsou vlci v Tatrach a ne kolena pri drepu! Uprimne me tahle tvoje odpoved ani neprekvapila. Ta vase prehnana dulezitost vybaveni me nikdy k srdci neprirostla. Nemyslim to ve zlem, ale prosim necpete takovy hovadiny vsem okolo,zejmena mladym klukum, kteri prave ze nejvic potrebujou rozvijet raw silu a ne se motat do kilometrovych bandazi a a x-vrstvych dresu. Pro zdraveho cloveka a pri spravne technice je raw drep asi tak stejne ohrozujici, jako chuze na boso, nebo plavani bez plavek. :-) |
Tome, nevím jestli ses špatně vyspal... co to tady meleš? Já tvrdím, že mladí kluci by se měli hnedka obléknout do vybavení a omotávat? Drezy nejsu důležitost, tam je to pouze o výkonu, o bandážích mluvím z dlouhodobého hlediska maxka raw, tak jako jsem psal už výše, nemluvím o cvičení DŘEPŮ, já chodím dřepy taky raw... a bandáže jenom kvůli nynějším závodům, jinak to důvod nemá, takže mě vážně nemusíš poučovat, Mluvil jsem - TROJBOJ RAW NA DLOUHOU DOBU ! Tohle mi nikdo nevyvrátí.... ale na to ty vůbec nereaguješ.....
Žádným mladým klukům nic necpu, např: jedinní mladí kluci v našem oddíle, jsou Robin a Káca, kteří jsou v 6 videoblogu, bandáže zkoušeli jenom 1 kvůli soutěži, která je čeká, po 5 měsících tréninku. A NIKDY JSEM NIKOMU NEDOPORUČOVAL VYBAVENÍ POKUD ZAČÍNA, TADY TY VELKÉ NEPRAVDY, KTERÉ TU VYSLOVUJEŠ !! MĚ VÁŽNĚ HODNĚ MRZÍ........ _________________ Swaglift - motivace není nikdy dost !
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 27, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
Bandáže jsem přestal použvat někdy před 4 - 5 lety, pokud mě paměť neklame a moje kolena nikdy nebyly zdravější :) Když jsem bandáže používal, občas bolely, od té doby, co jsem místo motání začal pořádně strečovat (jak jste na tom se strečinkem?) :) a dělat vhodné kompenzační cviky, nemám s koleny absolutně žádný problém a to dřepuju těžce a dřepuju docela často. Jo a ještě dodám, že dnes už dřepuju bez bandáží víc, než kdysi s nimi.
Bandáže pro výkon - ano, to je pravda. Bandáže jako zdravotní pomůcka? Pro zdravého člověka spíš naopak, ono ta šílená komprese co vznikne tím brutálním utažením bandáží pro koleno fakt není žádná slast, to mi tedy věř :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: st březen 27, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
me spis prekvapilo v jednom z drivejsich videologu ten vyrok ve smyslu, ze bez dresu benchujou jen debilove (uz si ten podmet primo nepamatuju, ale vim, ze me to dost zarazilo), pak jsem tyhle logy prestal sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 27, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | me spis prekvapilo v jednom z drivejsich videologu ten vyrok ve smyslu, ze bez dresu benchujou jen debilove (uz si ten podmet primo nepamatuju, ale vim, ze me to dost zarazilo), pak jsem tyhle logy prestal sledovat |
No to snad né, takovou hovadinu by snad neplácli ani ve srandě přece, takhle řečené to určitě nebylo, ne? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: st březen 27, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
prvni dil, 19:05... i kdyz pak se zminuje, ze jede na boardy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: st březen 27, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
Myslíš to jak tam říká, "že nechal doma dres, a že musí jít jak debil raw, tak pojede na boardy?" To přeci neznamená, že tvrdí že bez dresu benčujou jen debilové...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kulsud
|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Bandáže jsem přestal použvat někdy před 4 - 5 lety, pokud mě paměť neklame a moje kolena nikdy nebyly zdravější :) Když jsem bandáže používal, občas bolely, od té doby, co jsem místo motání začal pořádně strečovat (jak jste na tom se strečinkem?) :) a dělat vhodné kompenzační cviky, nemám s koleny absolutně žádný problém a to dřepuju těžce a dřepuju docela často. Jo a ještě dodám, že dnes už dřepuju bez bandáží víc, než kdysi s nimi.
Bandáže pro výkon - ano, to je pravda. Bandáže jako zdravotní pomůcka? Pro zdravého člověka spíš naopak, ono ta šílená komprese co vznikne tím brutálním utažením bandáží pro koleno fakt není žádná slast, to mi tedy věř :) |
Zkoušel jsem maxka bez bandáží, i opakování na dřepy a myslím, že kolena trpěla jako nikdy. Proto už to nikdy dělat nebudu (tzn. 300 a více). Je to obdivuhodné, klobouček smekám, ale nic zdravého na tom nevidím. Věc názoru samozřejmě. Toť můj posřeh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kulsud
|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | me spis prekvapilo v jednom z drivejsich videologu ten vyrok ve smyslu, ze bez dresu benchujou jen debilove (uz si ten podmet primo nepamatuju, ale vim, ze me to dost zarazilo), pak jsem tyhle logy prestal sledovat |
Tohle chytání za slovo opravdu není zrovna vhodné. Co všechno lze z bezvýznamné věty udělat za humbuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|