Naprosto spokojeny s vykonem, povedlo se to, i pres svalovku wallbally byly mnohem lepsi. Verim, ze jednou to dotahnu tak na 15 MU :-)
Bohuzel, ale se podelalo video, nahralo se prvnich 30 sec a pak pri prenaseni musel nekdo neco zmacknout, protoze jsem pak v pulce WODu slysel jen "ta obrazkova ma byt pri nahravani cerna?". Takze zapisuju 179 reps, bohuzel, ale tak makl jsem si poradne, kdyztak az bude i po 5tem WODu, tak si finalni vysledek spocitam s 219 namisto 179 a uvidim jak jsem dopadl.
Crossfit #315
Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of:
150 Wall balls (20 lbs to 10' target)
90 Double-unders
30 Muscle-ups
Dneska jen lehce jsem docela rozbity po vcerejsku, ale zacinaji me nejak konecne bavit DU, tak si zadavam dlouhodoby cil udelat 100 DU v kuse, jsem zvedav jak dlouho to potrva nez to dokazu
Klidnejsi tempo, ale i tak jsem vedel, ze ty hand realease kliky budou bolet. Stale mam jeste svalovku z nedele, tak i proto lehci trening, pozitri mam zase kvalifikacni workout.
S open spokojeny, ale nemohli jsme hazet, rad bych se dostal v nedeli na ty 15 reps TTB a udelal jich aspon par. Jen musim najit nejake prostory/nejakou vetev :D, kde to odjedu. Plus prvni letosni beh, uz je tam docela teplo, mel bych zacit casteji :)
Crossfit #319
Complete as many reps as possible in 7 minutes following the rep scheme below:
135 pound Clean and jerk, 3 reps
3 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 6 reps
6 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 9 reps
9 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 12 reps
12 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 15 reps
15 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 18 reps
18 Toes-to-bar...
This is a timed workout. If you complete the round of 18, go on to 21. If you complete 21, go on to 24, etc.
70 reps (...,12-12,10-0) Beh (mirne tempo)
Time: 22:04 Distance: 4.5 km Speed: 12.24 km/h Pace: 4:54 min/km
Dal jsem na secreta, CFtak se prece nemuze vymlouvat, ze ma svalovku . Upravil jsem techniku na TTB, vzdycky takove male zastaveni nohama o zem potom co se dostanu za osu. Jen me sakra stve, ze jsem nemohl byt jeste tak o 20 sec rychlejsi, to bych tam pak jeste aspon 10 TTB nasazel. Nemohl jsem s cinkou hazet at neznicim podlahu, i kdyz si myslim, ze ta podlaha by to vydrzela v poradku, ale byl tam majitel. V nedeli to mozna zkusim jeste venku nekde, pokud roztaje snih a najdu vetev.
Jinak s vykonem jsem opravdu spokojen, jeste kdyz vemu v potaz, jak jsem byl z toho vcerejska cely den zniceny :-)
Crossfit #320
Complete as many reps as possible in 7 minutes following the rep scheme below:
135 pound Clean and jerk, 3 reps
3 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 6 reps
6 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 9 reps
9 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 12 reps
12 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 15 reps
15 Toes-to-bar
135 pound Clean and jerk, 18 reps
18 Toes-to-bar...
This is a timed workout. If you complete the round of 18, go on to 21. If you complete 21, go on to 24, etc.
neviem či nedostaneš submission rejected, keďže to treba natáčať zboku, tak keď to pôjdeš ešte raz tak na to nezabudni :) Inak dobre si sa hecol, aj ja by som chcel ešte pridať nejaké opáčko na ďalší pokus keď nejaký bude :D
To, ze to musi byt z boku me nejak vubec nedoslo sakra. O duvod vic, najit v nedeli nejakou tyc venku.
secret: Pak bude cil aspon dorovnat tvych 80 , tak doufam, ze do nedele jeste latku navysis :-)
úprimne na to možno už jebem, ani týchto 80 mi asi neuznajú a už sa mi nechce znovu to ísť, keď si predstavím, že všetci v afilliatekach to ojebávajú....
To, ze to musi byt z boku me nejak vubec nedoslo sakra. O duvod vic, najit v nedeli nejakou tyc venku.
secret: Pak bude cil aspon dorovnat tvych 80 , tak doufam, ze do nedele jeste latku navysis :-)
úprimne na to možno už jebem, ani týchto 80 mi asi neuznajú a už sa mi nechce znovu to ísť, keď si predstavím, že všetci v afilliatekach to ojebávajú....
Co nadelas no, natocit tady vykon na video je za trest. Meli dat videa povinna pro vsechny a vsem dovolit hodnotit videa. Vsak uz jen jeden workout, aspon jsem pro sebe neco udelal behem Open.
Co nadelas no, natocit tady vykon na video je za trest. Meli dat videa povinna pro vsechny a vsem dovolit hodnotit videa. Vsak uz jen jeden workout, aspon jsem pro sebe neco udelal behem Open.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru