To, ze to musi byt z boku me nejak vubec nedoslo sakra. O duvod vic, najit v nedeli nejakou tyc venku.
secret: Pak bude cil aspon dorovnat tvych 80 , tak doufam, ze do nedele jeste latku navysis :-)
úprimne na to možno už jebem, ani týchto 80 mi asi neuznajú a už sa mi nechce znovu to ísť, keď si predstavím, že všetci v afilliatekach to ojebávajú....
Co nadelas no, natocit tady vykon na video je za trest. Meli dat videa povinna pro vsechny a vsem dovolit hodnotit videa. Vsak uz jen jeden workout, aspon jsem pro sebe neco udelal behem Open.
ja kvôli open úplne upadávam....
Ja nemam cas se kvuli open urcitym vecem venovat tak jak jsem chtel, ale aspon uz "umim" DU, zjistil jsem, ze wallbally musim opravdu trenovat na 3m target, poridil jsem si box na jumpy apod. A uz se i docela tesim az to skonci, potrebuju zas vice trenovat podle sebe, nez podle toho jak nekdo pise.
Co se tyce tech telocvicen, tak si nemyslim, ze to je ve vsech. Treba muzu rict, ze u nas, kdyz nejaky opacko neni podle reguli, tak se proste nepocita. Viz mych 15 neuznanych wallballu v minulem cviceni
nechápu, proč se mučíš v Pure / v nějaké tělocvičně / mluvíš o najití větve, když by stačilo, abys mi napsal a mohl sis všechny tréninky odjet u mě zdarma v www.powerbyperformance.com , házet s činkama můžeš jak chceš navíc s pružnou osou jak se sluší a patří.
nechápu, proč se mučíš v Pure / v nějaké tělocvičně / mluvíš o najití větve, když by stačilo, abys mi napsal a mohl sis všechny tréninky odjet u mě zdarma v www.powerbyperformance.com , házet s činkama můžeš jak chceš navíc s pružnou osou jak se sluší a patří.
Dneska jen na protahnuti, 3ti pokus se nakonec nekonal, na ho... den. Nasnezilo tu asi 20 cisel snehu, byl jsem autem pryc a samozrejme jsem zapadl, pul hodiny jsem to tam pak tahal s mistnima + kopa prace, 6 hodin zamnou, jeste 8 h predemnou. Tak na vic treningu neni ani nalada.
Ja si opravdu musim koupit hrazdu a naucit se kipovane shyby, to je strasne se na to divat . Ale tak s vysledkem jsem opravdu spokojeny, cekal jsem 60 :-)
Crossfit #323
Complete as many rounds and reps as possible in 4 minutes of:
100 pound Thruster, 15 reps
15 Chest to bar Pull-ups
If 90 reps (3 rounds) are completed in under 4 minutes, time extends to 8 minutes.
If 180 reps (6 rounds) are completed in under 8 minutes, time extends to 12 minutes.
If 270 reps (9 rounds) are completed in under 12 minutes, time extends to 16 minutes.
Etc.
Skoda ze ten prvni thruster se ti nepocita. BTW ty si to jedes vzdycky tak lazo plazo a stejne mas dobrej vysledek. To vypada ze se ani nesnazis
Ja se jen furt usmivam :-), ale je to pro me peklo, nezda se to . K tomu thrusteru, v pravidlech je, ze muze zacit ve squatcleanu, prave jsem si to overoval, treba na Czech Beast Challange chteli zacinat ze stoje.
E: Jinak si rikam jeste, umet treba techniku u tech ChTB pull upu, tak jak moc by me to posunulo. Budu to muset pres leto nekde natrenovat, kruhy mi nikdy do wodu nedaji
Tak jsem si myslel, ze jak mi dneskem skoncilo open, ze zacnu zase naplno makat, uz zadne odkladani treningu kvuli regen na open, no a ja vul nozem rozdelaval dve kostky lososa a ujelo to a rizl jsem se, krve ze me jak z vola a az na par cviku si toho ted moc neodcvicim (ale ja neco vymyslim), jsem zvedavy jak dlouho se to bude hojit, ani zabehat si jit nemuzu jak je venku furt takova snehova kalamita. Nazorna ukazka co se mi stalo (pozor krev, pro slabe natury) http://oi48.tinypic.com/1r89d3.jpg
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jj, konecne dostanou nohy poradne zabrat . Vidim to na lehke shoulderpressy, mozna i kliky pujdou, jinak jen nohy a nohy. Nastesti to prislo v ten spravny okamzik a vsech 5 workoutu je za mnou a muzu zacit aspon vic behat
Jo a hluboke to je radne, to ani z te fotky tak nevyzni, ale ja tam dokonce rizl az k necemu bilemu vevnitr
Z jedný fotky těžko soudit, ale to bílý uvnitř je asi šlacha a děkuj Bohu, že sis jí nefik. To bys měl vystaráno na tři měsíce.
Jinak ti gratuluju k tomu, jak jsi zvládl celý open.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru