Tak po dobrovolné 6 denní pauze bude asi následovat další, už nedobrovolná od včera mě nějak nepříjemně pobolívá v krku, tak uvidíme co z toho bude, dneska to pořádně prosypu vit. C a uvidíme.
A to sem machroval minulý týden na spolubydlícího, že sem nebyl už dva roky marod shit happens
Tak dneska už nic nebolí, krk je ok, hlava taky, teplota ani nebyla, jen teda nejzákeřnější mužská nemoc rýmička, a to těžce, nemůžu skoro dýchat, tak to zkusím pořádně ještě poléčit ale v pondělí už bych se rád dostal do fitka, nebo mě z toho vylehávání v posteli jeb*e
Mrtvý tah + pokrčení ramen
5x70
3x100
3x110
10x110 už bez krčení
Military press
10x40
8x50
3x60
4x70 pushpress
Biceps JČ scottovka
10x6
10x12
7x14
6+2x14
Lýtka na legpressu
30x80
25x120
20x140
20x160
Triceps lano
15x41
12x41
20x18 jednoručka za hlavu
20x18 jednoručka za hlavu
Tak dneska nadržený na trénink po těch cca 7 dnech nemoci, už sem myslel jen na to, jak pujdu cvičit Klasicky po pauze sem nestačil vůbec s dechem, ale síla kupodivu byla a řekl bych, že tělu ta pauza fakt moc prospěla :)
Projel sem hezky celé tělo, zítra bude asi mega svalovka všude :) Už teď pár minut po tréninku cítím neskutečně stehna
supersérie
Z upažení do předpažení a zpět
Upažování v částečném rozsahu
8x6 + x10
5x6 + x10
5x6 + x10
supersérie
Biceps kladka
Triceps kladka
3 + 3 série pumpovačka
Tlaky ramena stroj
1 série do mrtva
Tak dneska sem ty ramena pěkně zmasakroval, from-back-to-neck na začátek je uplně super, cítím ty ramena z toho uplně parádně. Potom musím pochválit taky z upažení do předpažení, to je taky neskutečně peklo na ty ramena :) Dobře se mi cvičilo :)
Tady ukázka, kdo by to z mého popisu nepochopil :)
Co si tady o tom tréninku myslíte, jsem otevřený konstruktivní kritice
Dneska předvelikonoční trénink, a skoro sem do fitka autem nedojel bo toho sněhu co napadlo divná to doba.
Jinak trénink jsem dal zase trošku silovější, aby kolega Turakam neřekl, že se flákám, tak snad se mu to bude líbit co?
Tahy a dřepy sem dal do jednoho tréninku hlavně proto, že stejně jedu ty mrtvoly dost přez nohy, a nikdy nemám z ničeho víc rozsekané hamstringy jako z těžkých mrtvol. Navíc si alespoň pořádně odpočinou po zbytek týdne spodní záda
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Fůůůj, bench se stopkou je asi 10x těžší jako klasika, měl sem 85kg a měl sem teda co dělat :) Ale zase pěkná změna, člověk neni tak silný jak si myslí, když si zkusí ten závodní styl.
supersérie
Horizontální tlaky stroj
Stahování kladky s nataženýma rukama
4 série s 50kg max
+
4 série s 25kg max
Dneska slušný trénink, včera byla nějaká večerní párty, ale měl sem jen jedno pivko a ve 3 už sem byl v posteli, takže žádný velký flám
Kliky na bradlech sem nejel několik měsíců a je to poznat, chybí tam jistota v tom pohybu, ale snad se do toho brzo dostanu, chci tento cvik pořádně namaxovat :)
Kliky na bradlech je jeden z top cviků na prsa (ramena) a tricepsy. Já z nich hlavně cítím prsa hlavně když si dám zátěž a jedu to komplet až dolů. Ale už budu muset tenhle cvik vyřadit. Lokty volají.
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Však by sa aj patrilo, aby 95kilový pašík niečo drepol, super
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dneska to docela šlo, pořád sice zlobí lokty, ale když se to dobře zahřeje a jde se opatrně tak je to uplně ok :) Tlaky JČ sice slabší, ale zase sem si to všechno nahazoval a podával sám, takže tím ten menší pokles výkonu.
Zkusil sem na bicepsy zařadit shyby podhmatem, no nešlo to uplně podle mých představ, uvidíme zítra :) můj cvik n1 je pořád zdvih s jednoručkou na scottovce do úplného protažení, to je pecka :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru