Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 678, 679, 680 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 7:27 pm    Předmět: Re: Grrrrr!!! Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Sere me, ze na webu ronnie.cz neni nikdo schopny v roce 2013, kdy ma internet kazda opice v telefonu, napsat alespon kratkou vetu o stehovani pobocky na Cernem Moste, takze ja jak idiot jedu pres celou Prahu, abych videl efektne vyklizenou prodejnu se vzkazem jakoze fuck off a trkrat preskrtany papir, ze ktereho sice chapu, ze pobocka bude jinde, ale zase netusim ktery ze tri terminu je ten opravdovy. Za tehle aprilovy forek panove nedik, takhle se businesss rozhodne nedela!!!

Informace o stěhování se dělala hodně, ale hodně výrazně. Bylo to nesčetněkrát na mainwebu, na facebooku, posílalo se to e-mailem lidem, dávalo se to na letácích zákazníkům cca tři čtyři měsíce zpět... Chápu, že to někoho mohlo minout, ale dělali jsme vše proto, aby to minulo minimum lidí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OT- me je jedno, kde se nachazi kamenna prodejna a i tak tu zmenu vim
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm člověk se ráno probera a tak trochu mu díky ramenu nefunguje jedna ruka

To mám z toho jak furt musim rehabilitovat ty šílence co se mrzačej v posilovnách...shame on you!
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 8:47 pm    Předmět: Re: Grrrrr!!! Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Lada78 napsal:
Sere me, ze na webu ronnie.cz neni nikdo schopny v roce 2013, kdy ma internet kazda opice v telefonu, napsat alespon kratkou vetu o stehovani pobocky na Cernem Moste, takze ja jak idiot jedu pres celou Prahu, abych videl efektne vyklizenou prodejnu se vzkazem jakoze fuck off a trkrat preskrtany papir, ze ktereho sice chapu, ze pobocka bude jinde, ale zase netusim ktery ze tri terminu je ten opravdovy. Za tehle aprilovy forek panove nedik, takhle se businesss rozhodne nedela!!!

Informace o stěhování se dělala hodně, ale hodně výrazně. Bylo to nesčetněkrát na mainwebu, na facebooku, posílalo se to e-mailem lidem, dávalo se to na letácích zákazníkům cca tři čtyři měsíce zpět... Chápu, že to někoho mohlo minout, ale dělali jsme vše proto, aby to minulo minimum lidí.

V mailingu to treba urcite nebylo. Proc to neni na hlavni strance, kdyz je tam kdejaky blikaci prd a reklama? Proc nepropagovat vlastni business? Uprimne. Na web nechodim tak casto, maximalne se kouknu zda ve foru neni neco zajimaveho, pripadne co je noveho za akci v krame. Facebook nepouzivam.

Uplne stacilo napsat tyto dulezite informace na web ke kamene pobocce, viz https://obchod.ronnie.cz/pm-41-fitness-shop-ronnie-cz-cerny-most kde uz to ted nejaka dobra duse dala, ale pro me jaksi pozde. Stejne tak mi tam treba chybi oteviraci doba v obdobi svatku (tedy 1.4.2013). Kde je oteviraci doba o svatky na jinych pobockach? Pritom to jsou naprosto logicke veci. Proc to jinde jde a tady to naprosto zbytecne chybi? Dve klinuti mysi navic...

Aby nedoslo k nedorozumeni. Tohle neni snaha o nejaky nesmyslny hate na ronnie.cz tohle jsou proste zakladni veci, ktere tu chybi a ktere me osobne neuveritelne serou.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 10:19 pm    Předmět: Re: Grrrrr!!! Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Lada78 napsal:

Lada má pravdu, že ještě dnes dopoledne tam byla stará adresa, na kterou bych jel i já (a pak bych vás proklínal). Stala se chyba, což chápu (kromě mě dělá chyby každý ) , ale bylo by férové jí přiznat.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
... šílence co se mrzačej v posilovnách...

takze zname pricinu tve bolest
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 8:12 am    Předmět: Re: Grrrrr!!! Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Lada má pravdu, že ještě dnes dopoledne tam byla stará adresa, na kterou bych jel i já (a pak bych vás proklínal). Stala se chyba, což chápu (kromě mě dělá chyby každý ) , ale bylo by férové jí přiznat.

Však já nic nezapírám, jen jsem napsal, že jsme se toho v rámci informovanosti snažili udělat skutečně hodně, toť vše.

"Háček" je v nastavené komunikaci tady u nás, kdy lidé starající se o obsah e-shopu komunikují víceméně jen se skladem, obchody také jen víceméně se skladem, a tak se zprávy mezi obchody a naším domečkem nepředávají tak rychle a v úplné míře, jak by měly. Změníme to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

To mám z toho jak furt musim rehabilitovat ty šílence co se mrzačej v posilovnách...shame on you!

Jojo treba takovyhle ze? Ale kazdej z nas byl nekdy mladej a blbej, jen nekomu to zustalo a jini dostali rozum :D
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/297766-zlodeji-kradli-kabely-z-lanoveho-mostu-v-praze-za-plneho-provozu.html na hulvata si nekdo delal nadilku... btw taky by mohli v pripade utikajicich zlodeju strilet a nejlepe do hlavy, ale co chcti po te policii k nicemu
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:

Jojo treba takovyhle ze? Ale kazdej z nas byl nekdy mladej a blbej, jen nekomu to zustalo a jini dostali rozum :D

Jojo a oba víme kdo je kdo:)
mikro6

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Protoze opice netusila ze ma neco hledat, protoze na strance kameneho obchodu nic takoveho neni, dokonce ani na hlavni strance, kde je stale stara adresa s oteviraci dobou. Logika, ze nez se vydam do kramu, mrknu na net zda se ten kram nahodou neprestehoval je lehce slovenska, to se na me nezlob...

Čo znamená, že tá logika je "lehce slovenská"? :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsme byl na kontrole u doktora s nohou
mam prijit za 14 dni
ja si to tu snad hodim
uvitam vsechny aspon trochu prijatelne napady na ukraceni casu
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Starcraft 2, rozhodně, jiná volba ani neni

Derek Poundstone
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Peter Ustinov napsal:

Starcraft 2, rozhodně, jiná volba ani neni

nejtezsi hra, kde jsem se nezasekl uz v prvnim kole byla Emilka Holubova

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 678, 679, 680 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: