|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
Upravit davkovani? Kolik tam sypes?  Kamos co mel Hyper pry nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: út duben 02, 2013 7:56 pm Předmět: Assault |
|
|
Tak, psal jsem až zkusím assault dám echo.
Beta alnin se projevil nepříjemně mě svědil celý obličej, ze začátku roztěkanost po nějakých 5 minutách už klid a po cca 15min. svědivost též zmizela...
V energii jsem nijak nepocítil žádný rozdíl, co se napumpovanosti týče tak spešl na rukách jsem čekal že mi prasknout, takže perfektní... bohužel není to tak dlouhé, po posilování už je to taková klasika, takže nic co by vydrželo déle.
Shrnutí: čekal jsem o něco lepší efekt. Osobně kávu nepiju protože to semnou dělá divy ten kofein a tedy assaultu sem se trošku obával že mě "položí" přesto jsem do toho šel ze zvědavosti. Chuť punč, příšerná... Zkoušel jsem tedy tester spolu se sparingem a oba stejné účinky.
Takže u mě tedy nic moc holt nepatřím asi do té sorty kterým to perfektně funguje.
Jestě edit: málem jsem se po tom kvalitně posral  , díky bohu do pár minut to přešlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
Je vhodná kombinace spiropentu s hyper fx od bsn?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem zkusil Fast Stove Gel a musím říct,že to se mnou hezky zamávalo.Nevím kterej čert do toho plivnul,ale má to grády  Dnes zkusím Thermogenic fair Power 2 kapsle.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale jak hubneš, tak s tebou mává i silnější kafe, to se musí brát s mírnou rezervou :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | No jo, ale jak hubneš, tak s tebou mává i silnější kafe, to se musí brát s mírnou rezervou :-) |
Já nehubnu,kdes to vzal? Navíc jsem docela odolnej a odchovanej na efku,takže jen tak něco necítím.Tohle fakt jede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
On reagoval asi na mě, no já piju denně 3 silné kavy a do toho ten hyper fx a v pohodě ale chci najet na spiropent + hyper fx a kávu uplně vyřadit, nebo mám radši pít kávy a vykašlat se na hyper fx?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: | | On reagoval asi na mě, no já piju denně 3 silné kavy a do toho ten hyper fx a v pohodě ale chci najet na spiropent + hyper fx a kávu uplně vyřadit, nebo mám radši pít kávy a vykašlat se na hyper fx? |
Ne,vykašli se na Spiropent.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Tiano napsal: | | On reagoval asi na mě, no já piju denně 3 silné kavy a do toho ten hyper fx a v pohodě ale chci najet na spiropent + hyper fx a kávu uplně vyřadit, nebo mám radši pít kávy a vykašlat se na hyper fx? |
Ne,vykašli se na Spiropent. |
Jsem astmatik a spiropent jsem užíval na léčbu astmatu i jako malý. Nevidim důvod proč si ho teď nevzít? Steroidy bych si třeba v životě nevzal i kdyby trakaře padaly, ale tohle steroid není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: | | Bara napsal: | | Tiano napsal: | | On reagoval asi na mě, no já piju denně 3 silné kavy a do toho ten hyper fx a v pohodě ale chci najet na spiropent + hyper fx a kávu uplně vyřadit, nebo mám radši pít kávy a vykašlat se na hyper fx? |
Jsem astmatik a spiropent jsem užíval na léčbu astmatu i jako malý. Nevidim důvod proč si ho teď nevzít? Steroidy bych si třeba v životě nevzal i kdyby trakaře padaly, ale tohle steroid není. |
O to víc.Pokud jsi ho bral jako antiastmatikum,tak ho neužívej teď jako blbinu.Moc od toho čekáš a v kombinaci s jinýma spalovačema ti to může zle ublížit.Steroidy neber a Spiro taky ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Tiano napsal: | | Bara napsal: | | Tiano napsal: | | On reagoval asi na mě, no já piju denně 3 silné kavy a do toho ten hyper fx a v pohodě ale chci najet na spiropent + hyper fx a kávu uplně vyřadit, nebo mám radši pít kávy a vykašlat se na hyper fx? |
Jsem astmatik a spiropent jsem užíval na léčbu astmatu i jako malý. Nevidim důvod proč si ho teď nevzít? Steroidy bych si třeba v životě nevzal i kdyby trakaře padaly, ale tohle steroid není. |
O to víc.Pokud jsi ho bral jako antiastmatikum,tak ho neužívej teď jako blbinu.Moc od toho čekáš a v kombinaci s jinýma spalovačema ti to může zle ublížit.Steroidy neber a Spiro taky ne. |
Dobře, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so duben 13, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
zajímalo by mě, jak je to momentálně s Hemo Rage od Nutrexu, obsahuje ještě ty zakázané, ale funkční látky? Nebo už to taky zkrouhli? _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so duben 13, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | zajímalo by mě, jak je to momentálně s Hemo Rage od Nutrexu, obsahuje ještě ty zakázané, ale funkční látky? Nebo už to taky zkrouhli? |
Zkrouhli ...jinak by byl nelegální...nová verze neobsahuje už ani beta alanin,zato obsahuje creapure creatin
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so duben 13, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
takže už nemá cenu přemýšlet o koupi? Právě, že jsem viděl pár eshopů, které ještě uvádí ve složení 1.3 dimethylamylamine. Chci něco pořádného, žádné lechtání.. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|