|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
enemec
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 6:49 pm Předmět: p90x |
|
|
cvičím p 90x classic měsíc , co se týče síly, tak ta vzrostla hodně ale co se týče objemu tak nic moc. Když jsem začal měl jsem 75 kg teď mám 77 kg. Širší hruď, nohy, břicho se mi zmenčilo ale co se týče ramen a bicáků tak se s nimi nic nestal .. na cm úplně stejný. Je tedy tento program vhodný pro "hubený" lidi? mam 176 cm. a nevím jestli v tomhle programu pokračovat nebo je prostě jen brzo na to hledat nějaký znatelný rozdíly..
díky. co se týče stravy tak se nedržím přesně na 2g bílkovin na kg ale 1,5 g denně dám. může to tedy být genetika takže prostě mám smůlu??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tezzy196
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
P90X nebyl navrhovan jako treninkovy program pro hmotu ale primarne pro shazovani tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | | P90X nebyl navrhovan jako treninkovy program pro hmotu ale primarne pro shazovani tuku. |
no ale když přeci budu držet jídelák a cvičit toto tak i přes to by měl po p90x být určitý nárust jistý nebo ne?? ( k jídelníčku ještě mám nově gainier a protejňák..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
Já jsem prošel P90X i P90X2 a nezavrhoval bych ani jednu možnost. Důležité je vydržet minimálně 2x3 měsíce a pokud se forma v zrcadle zlepšuje, je to dobrá cesta. Pokud ne, je to špatná cesta. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:06 am Předmět: |
|
|
Jo a taky zalezi jak to cvicis a s jakou vahou. Kamos co to cvici skoro 2 mesice a kdyz jsem ho nedavno videl.... nic necvicil spravne!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:32 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo a taky zalezi jak to cvicis a s jakou vahou. Kamos co to cvici skoro 2 mesice a kdyz jsem ho nedavno videl.... nic necvicil spravne! |
váhy mám si myslím velký .. asi bude hlavní problém ta genetika dle mého názoru..
vždycky sem byl hubenej např. před rokem jsem měl 66 kg a tak sem najel na jídelak a proste se rok vyžíral.. ted mám 78 ale žádny pneumatiky a tak.. proste to chci ted rysovat a nabrat max do 85 kg.. pocit z toho cvičení je dobrej.. držení těla všecko ale jak říkám mám to teprv 38 den což je asi ještě brzo ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
ted nevím jestli ty jsi ten program cvičil.. treningy jsou daný .každý den něco. ( jediný co nedělám je joga) jednoručky mám 12ti kilový, jinak se hodně pracuje se svojí vahou..
+ jedu bench press 5x15 50 kg bench press si dávám 2x týdně . mám 38 den. ( začínám 2 měsíc..)
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Jo a taky zalezi jak to cvicis a s jakou vahou. Kamos co to cvici skoro 2 mesice a kdyz jsem ho nedavno videl.... nic necvicil spravne! |
váhy mám si myslím velký .. asi bude hlavní problém ta genetika dle mého názoru..
vždycky sem byl hubenej např. před rokem jsem měl 66 kg a tak sem najel na jídelak a proste se rok vyžíral.. ted mám 78 ale žádny pneumatiky a tak.. proste to chci ted rysovat a nabrat max do 85 kg.. pocit z toho cvičení je dobrej.. držení těla všecko ale jak říkám mám to teprv 38 den což je asi ještě brzo .. |
pls, dej priklad treningu vcetne vah
aporpos, po 38 dnech (ted nevim jestli beres od zacatku, nebo 38. treningovy) nemuzes celkat nejake masivni narusty hmoty
mozna jsem se v prvnim prispevku unahlil, nejakou hmotu ziskas, ale rozhodne jsou mnohem snazsi a rychlejsi cesty nez tohle |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
myslle jsem to v navaznosti na to, ze rikas, ze mas velke vahy pri treningu
tak at das jeden trening s vahama
ne tenhle trening jsem nejel, prave kvuli tomu, ze ma na me az moc vysokou frekvenci
ale precetl jsme si toho o nem dost
pokud bych se chtel dostat " do formy", namakat kondicku a sundat nejaky spek, tak myslim, ze je vcelku podareni (pokud jsou adekvatni podminky) ale s vystavbou svalu bych moc nepocital
bench 5x15x50 byt 2x tydne je spise vytrvalostni a taky neni idealni na objem hrudniku
to bych volik treba 5x8-10 s vetsi vahou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | myslle jsem to v navaznosti na to, ze rikas, ze mas velke vahy pri treningu
tak at das jeden trening s vahama
ne tenhle trening jsem nejel, prave kvuli tomu, ze ma na me az moc vysokou frekvenci
ale precetl jsme si toho o nem dost
pokud bych se chtel dostat " do formy", namakat kondicku a sundat nejaky spek, tak myslim, ze je vcelku podareni (pokud jsou adekvatni podminky) ale s vystavbou svalu bych moc nepocital
bench 5x15x50 byt 2x tydne je spise vytrvalostni a taky neni idealni na objem hrudniku
to bych volik treba 5x8-10 s vetsi vahou |
ok, ono taky zaleží jak chce kdo vypadat.. já nechci být jak kulturista ale proste atletickou vyrysovanou postavu tzv beach body ale s váhama asi přitvrdím protože i po tom měsíci už cítím že mi to je málo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
myslis, ze budes 120 kilova hrouda pres noc??
kdyby to bylo tak snadne....
beach formu dosahnes patrne rychle s klasickym kulturisticky programem zamerenym na rust _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | myslis, ze budes 120 kilova hrouda pres noc??
kdyby to bylo tak snadne....
beach formu dosahnes patrne rychle s klasickym kulturisticky programem zamerenym na rust |
takže podle tebe p90x na beach formu není a nebude s tím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
že se do toho tak směle pletu  podle mě je právě P90X vhodný na budování muskulatury, už jen proto že je ten program tak rozmanitý a váhy si každý přizpůsobuje svojí momentální kondici.
Já jsem ten program jela cca před půl rokem jako úplný začátečník a máčka, ale vypěstovala jsem si docela slušný základa svalů. Pravda, taky jsem u toho i dost zhubla, ale já jsem měla co shazovat, takže tuky šly dolů a svaly nahoru. Je to náročný, ale dobrý program na domácí cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|