|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: st duben 03, 2013 5:20 pm Předmět: Coreds log |
|
|
Asi fakt budu takový umělec  , při začátcích jsem si hodne dojebal spodní záda muže to být tím nebo fakt tak blbou technikou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st duben 03, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
65g kureciho? Malo...2 racio chlebicky? Aspon 10
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 2:57 pm Předmět: Coreds log |
|
|
Dnes volno
Jídelníček:ráno:Emco instant OK
svačina:rohlík,šunka,lučina
oběd:2 velmi malé vepřové plátky,troška rýže
svačina: bíly jogurt,3lžičky arašídového másla,3 rohlíky
večeře:těstoviny s něčím
Zítra tréning fullbody posilovna.Bez tréningu noh,přidány ramena.
Nejspíš objednám nějaké wpc z duvodu nedostatku bílkovin a budu to dávkovat jen když budu mít málo bílkovin,abych to doplnil.Když nebudu mít skoro žádne tak nebudu zbytečně plýtvat proteinem
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 1:21 pm Předmět: s |
|
|
Chtěl bych se zeptat jesli se vyplatí chodit jen 1x týdně do posilovny?Má to vubec nějaký význam?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
Nepotřebuješ žádného Combata, nemáš 50kg a máš problém to ujíst? Místo combata si kup jídlo.
1x týdně fitko je málo, 2x by bylo lepší, ale když to zkombinuješ s cvičením doma + ve fitku nebudeš pumpovat bicák, tak furt lepší jak drátem do oka. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:47 pm Předmět: Coreds log |
|
|
Hm tak štve mě to,hlavně se bojím zda tím 1x týdně posilovna neposeru ten prvotní efekt pravidelného posilování ,kdy to ze začátku roste uplně samo... (samozřejmě s troškou nadsázky)
Příjde mi že mě ani rodiče vubec nepodporuji... ba naopak ještě mi hází klacky pod nohy...
Už mě to ani bez té posilovny nebaví.Za 2 měsíce to bude rok co cvičím doma a výsledky uplne na dvě věci...
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:54 pm Předmět: s |
|
|
A nevím jak mám ujíst ty bílkoviny,když pořád máme na oběd omáčky apod a když už maso tak hodně málo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ne protože už bych to tím proteinem nespravil.... respektivě nezachránil.Ačkoliv ted mi je ten protein volný,když řeším co mám dělat,protože se už hodně dlouho nezlepšuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Ne protože už bych to tím proteinem nespravil.... respektivě nezachránil.Ačkoliv ted mi je ten protein volný,když řeším co mám dělat,protože se už hodně dlouho nezlepšuju |
to je logika na hlavu
takze budes mit den kdy do sebe dostanes 150g bilkovin a druhej kdy jenom 10?
nebylo by lepsi mit dva se 100?
jenom priklad
pokud se nezlepsujes, musis zjistit proc:
jaky je tvuj hlavni cil?
mas trening a jidelnicek postaveny pro dosazeni tveho cile?
cvicis pravidelne?
jis dostatecne?
mas dost prostoru pro regeneraci? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | Ne protože už bych to tím proteinem nespravil.... respektivě nezachránil.Ačkoliv ted mi je ten protein volný,když řeším co mám dělat,protože se už hodně dlouho nezlepšuju |
to je logika na hlavu
takze budes mit den kdy do sebe dostanes 150g bilkovin a druhej kdy jenom 10?
nebylo by lepsi mit dva se 100?
jenom priklad
pokud se nezlepsujes, musis zjistit proc:
jaky je tvuj hlavni cil?
mas trening a jidelnicek postaveny pro dosazeni tveho cile?
cvicis pravidelne?
jis dostatecne?
mas dost prostoru pro regeneraci? |
Hlavní cíl je si zkusit nějaké závody
Tréning postavený nemám,z duvodu že nemužu navštěvovat posilovnu 3x týdně,jídelniček až na ty bílkoviny OK
cvičím uz rok 3x-4x týdně
prostor pro regeneraci mám
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Neřekl jsem,že regeneruji ale prostor pro to mám  .
Když odmítnu jíst něco co se pro moje rodiče zdá jako zdravé jídlo tak dostanu jedině vynadané.Možná kdybych si vařil sám tak to bude kapánek jinačí jenže taky by mi to museli dovolit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|