|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so duben 06, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Arnoldisnumerouno napsal: | Tak se vážně omlouvám že jsem se sem vůbec něco dovolil napsat.. |
budiz ti odpusteno
ale priste staci precist stranku, nebo dve a nemusis se ptat |
Jo vážně sorry.. příště budu víc číst..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 06, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Arnoldisnumerouno napsal: | Tak se vážně omlouvám že jsem se sem vůbec něco dovolil napsat.. |
budiz ti odpusteno
ale priste staci precist stranku, nebo dve a nemusis se ptat |
Jo vážně sorry.. příště budu víc číst.. |
Jde o to,že když projevíš snahu a věnuješ snahu sebevzdělání,tak si z toho pro život odneseš mnohem víc než když se na každou věc zeptáš a příště znovu.To je princip školy.Něco si o kreatinu nastuduj a potom rozveď diskuzi,ale pokud přijdeš s ničím,dopadne to takto.O nic nejde a hlavu ti nikdo neutrhne,ale ber to jako radu do budoucna.
Pro tvůj účel doporučuji míchat s kvalitním pomerančovým džusem a brát v nasycovací fázi po 5 g ráno,před a po tréninku a večer před spaním.Po pěti dnech se dávka upraví na 2x5 g denně před a po tréninku.Po dokončení cyklu doporučuji pauzu stejně dlouhou jako cyklus sám a poté klidně opakovat.V dnech volna dej dávku ráno a později odpoledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Dovolil bych si doplnit Baru. Ten džus je ideální zředit vodou v poměru tak 1:2 (džus:voda) a dát si tam lžičku glukopuru, maltodextrinu popřípadě cukru v tom horším případě (lžička doopravdy stačí). Monohydrát se blbě rozpouští ve studených nápojích a blbě rozpuštěnej kreatin se nemusí v tenkém střevě vstřebat, takže je lepší používat nechlazené nápoje, či ještě lépe nápoje teplé (čaj, mléko). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Proč nedávat místo džusu hydro?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Proč nedávat místo džusu hydro? |
a čoby nie, po tréningu s kreošom nie je o čom, podobne aj pred kľudne _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Protože potřebuješ zvednout inzulin a to se dělá nejlíp sacharidy. To ale určitě víš, to je starej fígl, jak moje boty. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
Copak Turakame? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Copak Turakame? |
ale nič radšej _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Dovolil bych si doplnit Baru. Ten džus je ideální zředit vodou v poměru tak 1:2 (džus:voda) a dát si tam lžičku glukopuru, maltodextrinu popřípadě cukru v tom horším případě (lžička doopravdy stačí). Monohydrát se blbě rozpouští ve studených nápojích a blbě rozpuštěnej kreatin se nemusí v tenkém střevě vstřebat, takže je lepší používat nechlazené nápoje, či ještě lépe nápoje teplé (čaj, mléko). |
Dík On ten mikronizovanej má právě mít lepší rozpustnost,ale taky jsem to kdysi dával do teplého džusu.Většina kreatinů potom měla transportery jako ribozu atd..aby to nikdo nepokazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | eSko napsal: | | Dovolil bych si doplnit Baru. Ten džus je ideální zředit vodou v poměru tak 1:2 (džus:voda) a dát si tam lžičku glukopuru, maltodextrinu popřípadě cukru v tom horším případě (lžička doopravdy stačí). Monohydrát se blbě rozpouští ve studených nápojích a blbě rozpuštěnej kreatin se nemusí v tenkém střevě vstřebat, takže je lepší používat nechlazené nápoje, či ještě lépe nápoje teplé (čaj, mléko). |
Dík On ten mikronizovanej má právě mít lepší rozpustnost,ale taky jsem to kdysi dával do teplého džusu.Většina kreatinů potom měla transportery jako ribozu atd..aby to nikdo nepokazil. |
Jojo, když už mono, tak mikronizovanej, sám jsem s ním spokojenej. Kdo má času nazbyt, tak mu stačí standard, ale já osobně bych na to neměl trpělivost.
| Turakam napsal: | | eSko napsal: | | Copak Turakame? |
ale nič radšej |
Tys to musel mít ve škole těžký človeče, tam je to samá teorie... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Esko ver, že pri drepoch so 60kg ten džúsik s kretaínom aj tak nepoznáš, sorry, moja bro science - pre kondičáka je dávka po nasycovacej fáze, ako písal Bára, teda tých 10g denne viac než dosť vzhľadom na to, čo si telo z toho aj tak zoberie v využije a či ju dá s džúsikom, gainerom, proťákom, čajíkom alebo vodou je v konečnom dôsledku jedno... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měl Kreatin gluconate i ajinomoto,ale mě to prostě nic nedělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|