nevím,jestli neco s kozama,ale ty záda a ruce vypadají super..
to áno a rameniská + ten pás, super fotka, ale tie prsa neviem, nemáš gyno, alebo čo? či to bude tým tukom na nich?
Gyno to asi nebude, nejsem si toho vědom. Bude to tím tukem. Je toho ještě na mě dost 15,7% (13,6kg)
Edit: jak se to pozná? Že jsou bradavky vylezlý? Jestli jo tak jsem jasnej, v okolí je toho dost. Ale ještě nebudu dělat závěry
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Odpoledne jsem se vrhl na protahování a též po téninku. Ty spodky bolí čím dál více. Takže je čas to ukončit.
Zkusil jsem si na břicho toto, každej cvik procvičenej jednou po sobě. To byla fakt blbost skrz ty záda
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Takže odedneška pojedu těžko lehký split , s pár změnama. Místo dřepů-hackeny, místo mrtvoly-shyby, místo přítahů v předklonu-přítahy v sedě. Skrz ty moje záda. Ostatní zůstává stejný.
Při koupi Combatu jsem dostal 2x vzorek spalovače HYDROXISTIM . Sice spalovačům moc nevěřím, když jste v dietě mělo by to jít samo. Ale tohle mě dostalo. Vzal jsem si jeden ráno, a jeden odpoledne. Nakoplo mě to dost, snad budu moct usnout, potil jsem se při chůzi do kopce jako prasátko. Takže něco v tom asi bude
-nechápu co se stalo. Vlezu pod bench. Najíždím na 60kg a těžký jako kráva, jen tak tak 10 opáček a 80kg ani 10krát ??? wtf
to se mi ještě nestalo. Úplně vypadli tricepsy, ale prsa jsem měl pořádně napumplý.
To by me zajimalo, jestli mas po 3 ne nijak narocnych cvicich pocit kvalitne odjeteho treninku?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru