tak něco od nás s fitka,chtěl sem klučikovi poradit ale nedal si řict,těch cviku bylo vic a jeho kralovsky cvik dřep se stahnutou kladkou podhmatem u pasu byl jeste o něco lepši,nestihl sem natočit bohužel
prijde vam divny chodit do fitka bez bot a bez ponozek? K nam chodi takova mlada skupinka smrdutych hormonu a zasadne bez fusekli a bot. Je mi z nic vzdycky tak na bliti, ze mi to zkazi trenink.
prijde vam divny chodit do fitka bez bot a bez ponozek? K nam chodi takova mlada skupinka smrdutych hormonu a zasadne bez fusekli a bot. Je mi z nic vzdycky tak na bliti, ze mi to zkazi trenink.
do normalniho fitka jdu jenom jednou za cas, ale pokazde se tam nekdo najde
ale kdybych tam mel permici, tak se dozaduju napravy
jednak bych to rikal tem hovadum (lepsi nazvy me napadaji, ale asi by mi to smazli) a jednak u obsluhy
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
U nás takovým personál rovnou řekne, že bez bot se necvičí a podruhé už se to nestane.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Já teda mrtvý tahy cvičím jedině bez bot, ale ponožky si nechám a pokud vím, že to už nebude moc vonět, tak si vemu i náhradní s sebou a nikdy s tím nikdo problém neměl.
tak něco od nás s fitka,chtěl sem klučikovi poradit ale nedal si řict,těch cviku bylo vic a jeho kralovsky cvik dřep se stahnutou kladkou podhmatem u pasu byl jeste o něco lepši,nestihl sem natočit bohužel
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru