Dnes jsem si četl nějaké asi dva roky staré MaF a pod článkem s divným názvem Masivní límec, který mířil na ty, kteří chtějí trapézy až za uši, se skrýval krásně vysvětlený 5/3/1 sepsaný samotným Wendlerem. Článek asi museli nazvat "populárně", jinak by to nikdo nečetl, ale fakt mě to velmi mile překvapilo.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Dnes jsem si četl nějaké asi dva roky staré MaF a pod článkem s divným názvem Masivní límec, který mířil na ty, kteří chtějí trapézy až za uši, se skrýval krásně vysvětlený 5/3/1 sepsaný samotným Wendlerem. Článek asi museli nazvat "populárně", jinak by to nikdo nečetl, ale fakt mě to velmi mile překvapilo.
koukni prosim na cislo
dik
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ja jsem taky vzdycky ze zacatku rad a pak jsem rad, ze se odkutalim domu..
Musíš mít systém
system mam..dokud to vsechno nesnim, tak neodejdu..jenze po hruby hodince, kdyz uz zacinam potit rybi tuk a ono se to ne a ne zastavit a slibuju bohu, ze uz nikdy nebudu jist, tak obvykle rezignuju a snazim se z poslednich sil odkracet..skoda, ze tam nemaji jerab nebo aspon propadlo az na ulici..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru