Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 684, 685, 686 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Pavelcb napsal:
Urvanej jako kuň a ne a ne usnout

Zkus vlažnou sprchu :)

Ses posral
Grimley

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Grimley napsal:
Pavelcb napsal:

Ses posral

mě to vždycky pomohlo usnout, když jsem se přeunavil :D
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Pavelcb napsal:
Grimley napsal:
Pavelcb napsal:

Ses posral

Dam cigo,hoňku a uvidim
Grimley

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Grimley napsal:
Pavelcb napsal:
Grimley napsal:
Pavelcb napsal:

Ses posral

Dam cigo,hoňku a uvidim

To je možnost číslo 2 :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Grimley napsal:
Pavelcb napsal:
Grimley napsal:
Pavelcb napsal:

Ses posral

Dam cigo,hoňku a uvidim

Důchodcům zabírá teplé mléko a med. Mě zase se naprat sacharidy - v okamžiku spím jak nemluvně:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tyboo

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že co sem na vysoké, tak se mi nedaří najít žádnou brigádu. Roky posílám životopis do všech možných strojírenských firem (radši se ani nedívám, kolik mailů sem už poslal), ale odezva je prakticky nulová. Přes léto se nakonec vždycky něco najde, ale dlouhodobá brigáda v oboru prostě sehnat nejde

Přemýšlím, jestli něco dělám špatně. Průvodní dopis snad špatný nemám a v životopise toho mám taky docela dost.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
kluci ale pozor, pokud si přečtete zákon, kde se píše o sociální dávce hmotná nouze, tak ten kdo ji pobírá je zproštěn plateb regulačních poplatků u lékaře a doplatků na léky i těch Kč 30 za recept, málo se o tom ví a dost často se v tom chybuje, takže studujte...

Mgr. Viktorie Plívová, MPSV ČR napsal:
Lidé, kteří byli uznáni za osoby v hmotné nouzi a pobírají některou z dávek pomoci v hmotné nouzi (příspěvek na živobytí, doplatek na bydlení nebo mimořádnou okamžitou pomoc), jsou podle zákona o veřejném zdravotním pojištění zbaveni pouze povinnosti úhrady regulačních poplatků.

Avšak tento ani jiný zákon je nezbavuje povinnosti hradit samotné léky!

Pokud by si šel pro léky, které jsou hrazeny pacientem - nebo kde je spoluúčast pacienta, pak musí tyto peníze zaplatit jako každý jiný!

Na základě informací ministerstva zdravotnictví má lékař možnost každou nemoc řešit lékem bez doplatku. V případě, že takovýto lék není možné ze zdravotních důvodů předepsat, může příslušná zdravotní pojišťovna uhradit ve výjimečných případech zdravotní péči, jinak zdravotní pojišťovnou nehrazenou, je-li její poskytnutí z hlediska zdravotního stavu pojištěnce jedinou možností. Výše uvedené poskytnutí zdravotní péče je ve většině případů vázáno na předchozí souhlas revizního lékaře.

Text řetězového e-mailu tuto skutečnost překrucuje ve smyslu "Já zaplatil 500 - on nic". Tak to prostě není! I příjemce dávky by musel těch 500 Kč mínus poplatek za recept zaplatit.

Mgr. Viktorie Plívová
vedoucí tiskového oddělení a tisková mluvčí
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Štve mě, že co sem na vysoké, tak se mi nedaří najít žádnou brigádu. Roky posílám životopis do všech možných strojírenských firem (radši se ani nedívám, kolik mailů sem už poslal), ale odezva je prakticky nulová. Přes léto se nakonec vždycky něco najde, ale dlouhodobá brigáda v oboru prostě sehnat nejde

Přemýšlím, jestli něco dělám špatně. Průvodní dopis snad špatný nemám a v životopise toho mám taky docela dost.

Podle mého skromného názoru narážíš na dva problémy.
1) Je krize (spíše psychologická než faktická), která redukuje počet míst a jako první obvykle letí nestálí zaměstnanci a další se nenabírají
2) Míst na poloviční úvazek je málo, takže tam rozhodují ze slušné části známosti
Také jde o to co umíš a kde bydlíš. Třeba programátor v Praze by měl částečný úvazek sehnat v pohodě, u ostatních to bude dost variabilní
cipinek

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dobře pane ronnie, máte pravdu, to vyjádření jsi doloval z té paní Mgr. Viktorie Plívová, nebo to bylo někde k sehnání na internetu?
tyboo

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
tyboo napsal:

Podle mého skromného názoru narážíš na dva problémy.
1) Je krize (spíše psychologická než faktická), která redukuje počet míst a jako první obvykle letí nestálí zaměstnanci a další se nenabírají
2) Míst na poloviční úvazek je málo, takže tam rozhodují ze slušné části známosti
Také jde o to co umíš a kde bydlíš. Třeba programátor v Praze by měl částečný úvazek sehnat v pohodě, u ostatních to bude dost variabilní

Je pravda v tom, že nejlepší brigády byly v Tatře, která bohužel v poslední době moc nefunguje. Ale stejně je tady v okolí ohromné množství firem, které fungujou a prosperujou. Umím toho v rámci své odbornosti docela dost, takže si myslím, že sem využitelnější víc než jenom jako nějaká nekvalifikovaná pracovní síla. Když sem chtěl do skladu do DHL, tak všechno ok, ale chtěli abych tam pracoval víc než jenom jeden rok (což mám do konce školy) a úplně ideálně každý den všedního týdne. To by mě zajímalo, kolik brigádníků na VŠ má čas úplně každý den.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

že ze sebe dokážu zase udělat vola!!!!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
že ze sebe dokážu zase udělat vola!!!!

to asi cas od casu kazdej, neves hlavu!
Grimley

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě můj vedoucí k bakalářce .....
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě

Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím
Novic

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě

Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím

na jakou univerzitu chodíš?? jen ze zvědavosti
Grimley

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Grimley napsal:

na jakou univerzitu chodíš?? jen ze zvědavosti

Univerzita Obrany :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 684, 685, 686 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: