|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: so duben 13, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | takže už nemá cenu přemýšlet o koupi? Právě, že jsem viděl pár eshopů, které ještě uvádí ve složení 1.3 dimethylamylamine. Chci něco pořádného, žádné lechtání.. |
Napsaný to tam můžou mít ale podle zákona se stará verze nemůže prodávat,takže se jedná buď o klamání zákazníka a nebo sou to blbci,ne už byhc si nekupoval jsou lepší vecičky. Zkus Celucore C4
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: so duben 13, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
ten sem zkoušel, pumpa dobrá, ale nabuzení nic moc... máš nějaké zkušenosti s Napalm od FA? Všiml jsem si, že ty si už těch předtréninkáčů vyzkoušel nemálo, tak si rád nechám poradit..  ikdyž vím, že na každého působí něco jiného.. nejlépe bych uvítal něco s beta alaninem, ten pichlavý pocit mám rád. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 13, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
Zkuste ten Fast Stove gel
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 12:18 pm Předmět: Assault |
|
|
Jaká je podle Vás nejlepší příchuť Assaultu?
Vím že, 100 lidí 100 chutí, ale i tak... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Slabynadsenec
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
měl jsem jen ovocný punč a je to hoooodně sladký, takže to chtělo odměrku a půl rozdělat tak do 800 ml
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
Mě hooodně chutnal pomeranč. Je také hodně sladký, ale vůbec to nevadí _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Tohle NOcko je hodne sladky, Amino 1 je hodne sladky... to tam cpou cukru ve velkem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Si časem zvyknete, že je potřeba produkty od MP většinou naředit víc než udává výrobce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 2:19 pm Předmět: . |
|
|
V tom Assaultu je koukám kreatin.. Ten nemůžu. Jsem rád, že už nechodim každých 20 ale te´d každých 30 minut na malou  přemejšlim že zkusim RAW Intensity od All-Stars máte stim nějaké zkušenosti? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
aha  tak vem raspberry lemonade, to musi chutnat snad kazdymu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|