|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: | jenomze frejmen ho ma do objemu a ne do diety |
No a co jako? |
proc ti vadi jeden cvik na partii?
me osobne to prijde na objem dobre, protoze se muzes vic zamerit na silu a nemusis se, podvedome treba, setrit na dalsi cviky
a co se tyce rysovani, to je spis o jidle, nez o treningu
ale jestli s ena neco pripravuje, mel by se spis zamerit na slabiny, nez na nejake ziskavani hmoty _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | nedá si poradiť od nikoho zjavne, hrozný tréning, z tých počtov opakovaní sa musím smiať takto na to pódium vylezie druhý Fajkus... |
tak to jsi posral teda!! nazývat mě druhým Fajkusem
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
ámen _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ustinove clovek co se na neco pripravuje si proste nemuze dat drep na nohy, benc na kozy a mrtvolu na zada a naschle, je mi az trapne to vysvetlovat cloveku, ktery ma tolik odcviceno, jelikoz sem oproti vam tady mladej smrad.. ale kulturisticke splity nejsou nejoblibenejsi treninky jen tak, ono je to pekne ze fullbody je takovy prakticky trenink ale nalij si cisteho vina, kolik lidi si videl, ze jsou fakt dobri a takhle cvici ? ja zatim nikoho |
mmnt, tady si nerozumime
psal jsme vicemene to same co ty: na objem ano, ze svetove spicky treba Johnnie Jackson tvrdi, ze v objemu jede jenom mrtvolu, drepy a bench
ale do diety, a pokud mu o neco jde (soutez) by se mel podivat na slabiny
takze klidne rozdelit partie a pridat cviky, tam kde je to treba _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi Fereimen psal do zpráv asi před rokem:
Ahoj,
ten trénink jsem cvičil v přípravě na závody , proto jsem ho pak zařadil do toho seriálu a dle reakcí závodníků za poslední 4 roky to je špičkový trénink i pro ostatní, vlastně celý tento systém těžko-lehkých tréninků než cvičení normálních splitů dokola...Jsemrád, že jsi s tím také spokojený.
a teď reagujte
On asi kecat nebude
Edit: a taky by jste to mohli napsat Karlkansovi aby jel splity On jede ten samý trénink jako já sice tam má pár cviků navíc. Turakam mu chválí trénink a mě říká že je máslový..Kde je chyba?  asi ve mě
Ok přidám cviky a snad už to bude dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 24, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Kde je chyba? asi ve mě |
Asi jo. Ty porad nechapes, ze uspech tkvi v tom, poradne makat a spravne zrat. Stale je mnoho lidi, co na diskuzni fora o cviceni nechodi, makaji 3-4x tydne ve fitku, cvici si sve splity klidne parii 1x tydne, spravne zerou a maji mnohem lepsi vysledky nez vetsina tech, co zbytecne resi teorii a jsou posraneni z toho, kdyz tamhle nejakej samozvanej treninkovej guru napise, ze nejlepsi je cvicit tak a tak a nic jineho nevidi. Chapu, ze tyhle super truper novodobe metody jsou strasne lakave, protoze to na papire vypada desne vedecky a propracovane, ale porad je to jen o tom stymulovani svalu v posilovne naslednem zasobeni zivinama, aby ten stymul k necemu byl. Freimenuv tezko lehky spit je bezpochyby vyborny a fungujici trenink, muzes ho pouzit jak v diete tak v objemu, to je uplne jedno, stejne tak dobre fungujici muze ale byt i stary dobry klasicky pristup k treninku, co cvici treba Kubaz nebo Korny. Porad je to jen o tom, co jsem psal, poradne makat, spravne zrat a dostatecne odpocivat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 24, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
Já bych si přál jednou vidět Shootera vysekanýho, dejme tomu 7-8% tuku, myslím, že by to, s jeho proporcema, vypadalo dobře. Dočkám (e) se? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st duben 24, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
Středa
9:00- 4 vejce, racia
12:30- mozzarela, racia
16:05- combat, vícezrnný chleba
17:45- pangás, rácia
22:00- combat, ar. máslo
Volno
Tak už došla knížka od Freimena Příprava na soutěž od A do Z. Z ní budu čerpat.
| frozz napsal: | | Já bych si přál jednou vidět Shootera vysekanýho, dejme tomu 7-8% tuku, myslím, že by to, s jeho proporcema, vypadalo dobře. Dočkám (e) se? |
Jako vynasnažím se aby to bylo co nejlepší. Váha se pohybuje na 85kg, takže od začátku roku ubylo -6kg.
S těma příjmama je to napytel (jsem od pátku opět bez práce)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek:
9:00- OV, mléko, combat
12:00- mozzarela, racia
16:05- cottage, racia
17:45- pangás, rácia
22:05- tvaroh, mléko, ar máslo, trocha combatu
Prsa:
Multipres šikmá bez propnutí loktů:
1x15..70kg
1x12..75kg
1x7..75kg + 1x3..70kg
1x5..70kg + 1x5..65kg
Rozpažky na rovné:
1x12..20kg
1x12..20kg
1x12..20kg
Triceps:
Francouz v leže:
1x12..38,5kg
1x12..38,5kg
1x12..38,5kg
Nohy:
Legpress:
1x15..200kg
1x12..200kg
1x10..200kg
1x10..200kg a tady jsem si dost roz*rdal záda, už na to nelezu
Předkopy:
1x12..35kg
1x12..35kg
1x12..35kg
Lýtka:
Výpony v sedě:
1x15..40kg
1x15..45kg
1x15..50kg
1x15..55kg
1x15..60kg
1x15..60kg
1x15..60kg
Pak jsem to v práci nedával a vzal jsem si brufen na ty spodky a říkal jsem si jakej jsem vůl a že asi zase končím
Pátek:
5:00- OV, voda, combat
8:05- cottage
11:45- hovězí, rýže
16:00- hovězí
20:45- 1/2combatu, 7ml MCT
21:30- pangás, těstoviny
23:00- tvaroh, trocha combatu
Dneska jsem si opět vzal brufen na spodky, i chůze bolela, dělal jsem jen půl kroky. Odpoledne jsem se rozhodl, že půjdu na trénink a v pondělí, že si zajdu za fyzioterapeutem at mi dá nějaký cviky na doma.
Záda:
Přítahy v sedě:
1x15..55kg
1x12..60kg
1x10..72,5kg
1x10..80kg
Přítahy vrchní kladky:
1x12..50kg
1x12..55kg
1x12..55kg
Biceps:
Scottovka s EZ:
1x15..22,5kg
1x12..22,5kg
1x10..22,5kg
1x10..22,5kg
Zadní ramena :
Upažování v předklonu:
čtyřset 4x6
1x6..10kg + 1x6..8kg + 1x6..6kg
Aerobka:
30 minut pás chůze do kopce 10%, 300kcal
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
Takže můj plán jak bych si to představoval.
Takže tohle pojedu ještě 2 týdny a po výplatě to pořádně rozjedu.
Sice ještě času dost do soutěže nějakých 6 měsíců a něco. Několikrát jsem si přečetl knížku of Freje (nejlepší kup)a usuzuju, že bych měl (jak mi psal Draper) začít s intenzifikačním tréninkem. Před tím jsem absolutně nevěděl co to je a jak se to jede, nikdo mi to nevysvětlil. teď už to vím. Vypadá to slibně. Pojedu to přesně jak je psané 3+1+2+1. Takže začnu s tímto tréninkem v půlce května (po výplatě) 5,5měsíce před a nasadím do toho kvalitnější jídelníček s glutaminem, bcaa, hydrolyzátem a suš. vaj. bílkama. Tohle bych viděl, že pojedu cca 3-4 měsíce pokud budou příjmy, dobrá regenerace a záda budou OK. A 2 měsíce sacharidový vlny.
Cíle:
Podzimní kondiční kulturistika 2013
5-6% tuku - zatím 15%
Váha 72 kg - zatím 85kg
nez*urvit si více spodky zad
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so duben 27, 2013 6:23 am Předmět: |
|
|
To jsem nevedel, ze by si chel skusit nejakou soutez, tak hodne testi.
Je se spodkem zada na prave strane bojuju uz 11 mesicu, uz ani neverim ze se to nekdy dostane na 100% stav jako pred urazem , a budu delat MT a drepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so duben 27, 2013 7:24 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | To jsem nevedel, ze by si chel skusit nejakou soutez, tak hodne testi.
Je se spodkem zada na prave strane bojuju uz 11 mesicu, uz ani neverim ze se to nekdy dostane na 100% stav jako pred urazem , a budu delat MT a drepy. |
Díky. Já si zezačátku ty záda rozbil mrtvolou a neustálým přetěžováním a silným nepřiměřeným protahováním spodků cca 3 roky zpět (4měsíce bez ničeho). Pak nějakým způsobem se to spravilo, ani jsem o tom nevěděl a po roce se mi to stalo opět při dřepu 8x140 jsem uslyšel dole v zádech křupnutí a bylo to nanovo. Pak to opět ustalo a před 2 měsícema to zase přišlo tak to kompenzuju protahováním. Takže mrtvola, dřep, přítahy v předklonu toho se vyvaruju. Ono se to dá nabrat svalová hmota i jiným tréninkem. Ale pořád doufám, že to zase zmizí pokud to není chronická bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 27, 2013 7:27 am Předmět: |
|
|
kdo vubec vsechno de na podzim odsud ? ty kanas the bb filip vasko a jeste nekdo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so duben 27, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | kdo vubec vsechno de na podzim odsud ? ty kanas the bb filip vasko a jeste nekdo ? |
Co vim tak kanas, já a Filip nevím myslím, že ten chce jít až na jaro 2014
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|