|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Esko ver, že pri drepoch so 60kg ten džúsik s kretaínom aj tak nepoznáš, sorry, moja bro science - pre kondičáka je dávka po nasycovacej fáze, ako písal Bára, teda tých 10g denne viac než dosť vzhľadom na to, čo si telo z toho aj tak zoberie v využije a či ju dá s džúsikom, gainerom, proťákom, čajíkom alebo vodou je v konečnom dôsledku jedno... |
A koho teď řešíme, opět mě, nebo Arnolda? Ono je to vlastně jedno, protože v podstatě to, co jsem napsal, platí pro kohokoliv, ať už dělá dřepy se 60 kg nebo s 200 kg. Kombinace s hydrem je pro maximální využití kreatinu horší volba, než mix kreatinu se sacharidy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
You can take creatine and whey protein together. When you consume creatine with protein, both are absorbed and utilized on an as-needed basis. A study published in 2001 in the "International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism" showed that those who combined creatine with whey protein experienced the most gains in strength. You do not need large doses of creatine, which may cause stomach upset. Five g per day is enough to maximize your body's creatine levels after a month.
samozrejme, čo píšeš je roky rokúce stará pravda, ale to nič nemení na tom, že s príjmom kreatínu do tela s niečím to ani zďaleka nie je také horké...máš xyz štúdií pre toto aj pre hento, proste ked ti kreatín funguje, tak ti fungovať bude, ked nie, tak ho môžeš prijať bohviesčím a bude to prd platné, žiadne naj naj naj solution nie je, všetko je sčasti individuálne a overíš si to akurát empýriou na sebe... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Odcitoval si studii, z jejíhož úryvku jsem zjistil, že je možné brát kreatin a protein dohromady. To nikdo samozřejmě nevylučuje. Já se tu bavím o tom, proč kreatin míchat se sacharidy. Pokud udělám studii, kde bude jedna skupina brát jen kreatin a druhá skupina Cr + Pro, tak je jasné, že ta druhá dopadne zřejmě lépe, ale o to tu teď nejde. Já psal, proč brát kreatin se sacharidy a ne s hydrem. Máš studii, která říká, že mix Cr + Carb je horší nebo srovnatelná oproti mixu Cr + Pro? To by byla relevantní studie k tématu, který tu řešíme.
Mám teď dojem, že se bavím o koze a ty o voze. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 06, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
No já se ptal na hydro a tys říkal, že sacharidy jsou vhodnější? Máš studii, která to potvrzuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 06, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | No já se ptal na hydro a tys říkal, že sacharidy jsou vhodnější? Máš studii, která to potvrzuje? |
Všechny studie od počátku využití kreatinu pro sportovní účely doporučovaly kreatin spolu s transportním cukrem (časem se jen měnily cukry,ale to je taky marketing aby bylo furt co nového nosit),ale s Hydro proteinem ho nedoporučuje nikdo.Ani firma,která dodá jak Hydro,tak kreatin.Proč to asi je?Proč profi trenéři doporučují jako ideální požití Hydra ihned po tréninku a bez kombinace s čímkoliv?
Mladý kluci se tady zeptají na braní kreatinu a je jim doporučeno,to co i výrobci,protože tak to bylo podloženo testy,které výrobce pro schválení výrobku musel dodat i s návodem k použití.Hledat v tom vědu je zbytečný a nikam to nevede.Kreatin nemá zázračný účinky a jediné v čem tedy souhlasím s Turakamem je,že buď ti bere nebo nebere a potom je skoro jedno s čím a jak ho dlabeš...možná i kdy a kolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 06, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Nemám studii, ale z logického hlediska to dává rozum. Vím o studiích, které zkoumali kombiance CHO + PRO vs. Cr+PRO+CHO, ale Cr+CHo vs. Cr+PRO jsem nenašel. Možná bude něco v knihovně, jestli víš kde hledat. Mají tam kolekci vydání International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuba555
|
Zaslal: út duben 23, 2013 2:36 pm Předmět: kreatin a jeho druhy |
|
|
Zdravím vás chtěl bych se zeptat na váš názor jaky je podle vás nejlepší kreatin viděl jsem že už je plno různých druhu tak bych se chtěl zeptat jaky je podle vás nejlepší zda klasicky monohydrate nebo jiny děkuji za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út duben 23, 2013 2:55 pm Předmět: Re: kreatin a jeho druhy |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Kuba555 napsal: | | Zdravím vás chtěl bych se zeptat na váš názor jaky je podle vás nejlepší kreatin viděl jsem že už je plno různých druhu tak bych se chtěl zeptat jaky je podle vás nejlepší zda klasicky monohydrate nebo jiny děkuji za odpověď |
za me monohydrat
ale kdyz prectes tenhle topic cely, dostanes mnohem vic odpovedi, nez kdyz tu jenom budes sedet a cekat, co ti kdo napise |
Tak určitě jsou lepší než monohydrát a hlavně čistší.Ale monohydrát je nejlevnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út duben 23, 2013 3:10 pm Předmět: Re: kreatin a jeho druhy |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Bara napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Kuba555 napsal: | | Zdravím vás chtěl bych se zeptat na váš názor jaky je podle vás nejlepší kreatin viděl jsem že už je plno různých druhu tak bych se chtěl zeptat jaky je podle vás nejlepší zda klasicky monohydrate nebo jiny děkuji za odpověď |
za me monohydrat
ale kdyz prectes tenhle topic cely, dostanes mnohem vic odpovedi, nez kdyz tu jenom budes sedet a cekat, co ti kdo napise |
Tak určitě jsou lepší než monohydrát a hlavně čistší.Ale monohydrát je nejlevnější. |
mel jsem CEE CAE a jeste nejake derivaty, ale ani jeden mi nesel tak dobre jako starej dobrej monohydrat
dokonce i ten prvni od penca, co chroustal mezi zubama, protze byl hruby zabiral hezky
ale nejlip mikro od Aminostaru |
A zkusil jsi creapure?Gluconate nebo třeba Ajinomoto?O těch ani nemáš tucha,že jsou.To co srovnáváš jsou jen různě balené produkty,ale tady už se jde level od levelu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 3:20 pm Předmět: Re: kreatin a jeho druhy |
|
|
| Bara napsal: |
A zkusil jsi creapure?Gluconate nebo třeba Ajinomoto?O těch ani nemáš tucha,že jsou.To co srovnáváš jsou jen různě balené produkty,ale tady už se jde level od levelu. |
creapure jeste jo
ten zbytek je novinka
postuj linky do PM _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 07, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Charon_CZ

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
Zdravim chtel jsem se zeptat na jednu vec a to jestli ma nekdo zkusenosti s uzivanim KREATINU pri vysokem tlaku? Omlouvam se i za to jestli se uz na tohle nekdo ptal nebo jestli se to tu uz resilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
| Charon_CZ napsal: | | Zdravim chtel jsem se zeptat na jednu vec a to jestli ma nekdo zkusenosti s uzivanim KREATINU pri vysokem tlaku? Omlouvam se i za to jestli se uz na tohle nekdo ptal nebo jestli se to tu uz resilo. |
Jak moc vysokém?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|