WOD:
AMRAP in 7 minutes of
1-2-3-4-5-6-7...
Powerclean
DU
Result: 7 rounds + 1 PC
Core + DU
----
Tak tady to je. Těch ksichtů si nevšímejte, byl jsem tak nervózní až mi z toho bylo zle EDIT: Aha, já je vlastně vystříhal :D
Plán byl to nepo*rat a dát aspoň 80kg, 85 byl pro mě strop. No, dopadlo to lépe než jsem čekal.
85kg
Pomalé, samotnému se mi to nelíbí, ale co už, je to PR, tak ta technika taky nemůže být nějaká extra zdařilá.
90kg
Nevím, co tu bylo špatně. Jestli technika, nebo už to byla prostě moc vysoká váha.
Tak dneska volno, zítra budu zkoušet 1RM na snatch. Bude to tak 50kg.. A chtěl bych to časem dohnat až na 60-65kg. V pondělí nebo úterý nahraju ještě muscleup a tím by byly úkoly na tento měsíc splněny :)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Power snatch + full snatch
1/ 15-15, 25-25, 35-35, 40-40, 45-45, 50-50, 55-55, 60PR!-60PR!
MU - trénink
... 3 strict MU PR
----
Tyjo, ty snatche mě vážně moc potěšily.. Přitom jsem čekal že se nedopracuju ani k 1RM
MU mám na videu tu: (hudbu jsem přehodil kvůli autorským právům a doufám že sleduje frozz, veliký fanoušek country music
Moocha napsal:
Ahoj,
CÍLE na měsíc duben jsou:
1) Ze současného 1RM Clean & Jerk 65kg udělat 75-80kg.
2) Naučit se muscleup - striktní. Zatím se pokouším zvládnout false grip.
3*) A poslední nepovinný cíl je 25 DU vkuse. Zatím jsem zvládnul nejvíc asi 9.. kdysi :
Takže abych to shrnul
C&J - 90kg.. Vážně jsem tolik nečekal
MU - z nuly na 3 za měsíc
DU - dal jsem 25 vkuse ale vždy s jedním meziskokem mezi jednotlivými DU
Cíle tedy z větší části splněny a už začínám vymýšlet úkoly na další měsíc.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Sakra, jak to slusne rict, jdi se bodnout (sere me, jak ti to jde dobre ). Neskutecne si se zlepsil za mesic . Ani nechci videt ty plany na dalsi mesice. Pokracuj takhle dal, zatim to ocividne velmi dobre funguje
No až naberu na těch 80kg, musím se zaměřit na fyzičku..
WOD1: tohle bylo fajn, první 3 kola byly za 3:30, pak přišly nějaké faily na MU a čas šel do kopru.
WOD2: tohle jsem kdysi dal za 14 minut
1) Ze současného 1RM na snatch 60kg udělat 70-75kg.
2) Zvládnout 12 HSPU vkuse.
3) Zvládnout 25 DU vkuse bez meziskoku.
EDIT: 4) 80kg TH! ze současných 77-77,5
ad1) Tady mám poměrně vysoký cíl. Ale když vezmu v úvahu, jak moc je moje technika příšerná, tak je i docela možné, že se po zmáknutí techniky moje maxko posune alespoň o dekádu.
ad2) Kdysi jsem dal 6, pak jsem trénoval a trénoval a zes*al si rameno a nedal ani jeden. Teď jsem je tak 2 měsíce nedělal a opravdu nevím, jak na tom jsem. Tohle bude nejtěžší cíl tohoto měsíce.
ad3) DU, starý nepřítel, snad to půjde. Zatím mám maxko 11 bez meziskoků.
Naposledy upravil Moocha dne st květen 01, 2013 9:33 am, celkově upraveno 2 krát
1) bude boj, ale uz ted drzim palce :-)
2,3) podle me hodne realne, ty DU jsem byl nedavno taky na 3-5ti po sobe a ted nedavno se mi povedlo skoro 30, tak hura do toho
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru