no kritizoval jsi trenky a sam se v nich fotis a dokonce to vystavujes na hlavni strane
a on kdyz mozna zveda min, ma formu, o ktere se tobe zda
apropos, kolik ze to na mrtvolu tahas ty???
Jezis milion lidi se foti v trenkach ale ne kazdou fotku co publikujou na net ja jsem spis narazel na to ze to je jediny co v jeho logu uvidis krome pul strankovejch nesmyslu, nebo ti prijde jeho prace za 4 roky rozumna ? vypadat porad stejne kvuli genetice, porad neco vymyslet za pul roku se na to vysrat, dyt je to porad dokola, za 4 roky nic, krome milionu serii neni co resit, bud je jich milion nebo milion a pul,silove tragedie a bohuzel kazdej rok to de cim dal tim vic dolu, mrtvola je tak na urovni 70kg borca po dvou letech cviceni, ja opravdu nechapu co tohle ma mit za smysl a proc si vubec neco takovyho porad do kola cist dyt to sou naprosto nesmyslny veci. takhle prece nikdo normalni nemuze chtit cvicit, to ze ma vybornou genetiku to je jediny jeho stesti, kdyby mel genetiku jako ja tak uz davno necvici pac to by nemel zilu na bicaku to by pak nemelo ten efekt sou lidi co drou a vypadaj polovicne, to neznamena ze draper dela neco lip, ale ma to nejaky smysl, nekam se posunujou, nejde jenom o tom jak clovek vypada spocenej v trenkach pred zdrcadlem s fotakem v ruce na cemz ma stejne minimalni zasluhu, geny sou geny to snad aspon ty a par lidi chape co uz nejakej rok cvici.
a ty davas na bench kolik?
tady neni videt jedine platne opakovani, je to na multaku a neni videt vaha
a kolik vazis jeste napis, pls
ty jako nechcu te nejak urazit ale kdyz si to pustit normalne v YT (kliknes na ten titulek 5x112,5kg) a mas tam i datum, proc cvicim na MP je druha vec, to neresme to by sme se dostali uplne jinam.
edit : proc nejezdim az na hrudnik se tady uz resilo, taky mam spatne rameno ale nemusim se za neho schovat a mit bench 80kg....
Serou mě lidi, co furt brečí a nadávají, jak je všechno špatný a přitom nedokážou sami vytvořit nějaký hodnoty.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ja sem zajdu tak obcas, cim min tip lip (evidente pro vsechny ) ale fakt driv se clovek krasne zasmal, ted je to tady takovy bez zivota, mozna uz je to tim ze to je porad dokola, draperova tragedie me neprekvapila, spis jsem byl zvedavej na ty sypace kam to dotahnou, taky nic moc, jeden chce sypat pritom chlata jak duha a druhej bez sypani ani nemusi cvicit...
Teda péťo kdyz se podivam na kombinaci posmivani se nekomu za to, kolik benchuje po urazu ramena, na tvuj pravopis a na tvy ostatni myslenkovy pochody ... ty asi budes docela oslík, co ?
no kritizoval jsi trenky a sam se v nich fotis a dokonce to vystavujes na hlavni strane
a on kdyz mozna zveda min, ma formu, o ktere se tobe zda
apropos, kolik ze to na mrtvolu tahas ty???
Jezis milion lidi se foti v trenkach ale ne kazdou fotku co publikujou na net ja jsem spis narazel na to ze to je jediny co v jeho logu uvidis krome pul strankovejch nesmyslu, nebo ti prijde jeho prace za 4 roky rozumna ? vypadat porad stejne kvuli genetice, porad neco vymyslet za pul roku se na to vysrat, dyt je to porad dokola, za 4 roky nic, krome milionu serii neni co resit, bud je jich milion nebo milion a pul,silove tragedie a bohuzel kazdej rok to de cim dal tim vic dolu, mrtvola je tak na urovni 70kg borca po dvou letech cviceni, ja opravdu nechapu co tohle ma mit za smysl a proc si vubec neco takovyho porad do kola cist dyt to sou naprosto nesmyslny veci. takhle prece nikdo normalni nemuze chtit cvicit, to ze ma vybornou genetiku to je jediny jeho stesti, kdyby mel genetiku jako ja tak uz davno necvici pac to by nemel zilu na bicaku to by pak nemelo ten efekt sou lidi co drou a vypadaj polovicne, to neznamena ze draper dela neco lip, ale ma to nejaky smysl, nekam se posunujou, nejde jenom o tom jak clovek vypada spocenej v trenkach pred zdrcadlem s fotakem v ruce na cemz ma stejne minimalni zasluhu, geny sou geny to snad aspon ty a par lidi chape co uz nejakej rok cvici.
neodpovedel jsi mi na jedinou otazku
ano, ne vsichni publikuji svoje fotky v trenkach na net, ale Draper jo, ja taky a ty nejsi jinej
co je v jeho logu, to je snad jeho a Ronnieho vec, ty tam koukat nemusis
tady cvici vetsina lidi kvuli tomu aby vypadali, a jemu se to dari
silove je na tom moc dobre, lip nez si si troufam ric
a neznam zadneho 70 kiloveho borce co taha tak hezky 5x5x200 na mrtvolu, a po dvou letech cviceni ani daleko tezsi kluky
proc si neco takoveho cist? a kdo te ***** nuti neco takoveho cist? bez si treba omalovavat
proc by mel nekdo chtit cvicit jako on?? nevidel jsem, ze by k tomu nekoho nutil, premlouval nebo nabada, naopak, vetsinou pred tim varuje
azase tema zilky, nema na ni nejakou nezdravou fixaci? priznej se, jak dlouho se o ni marne snazis? zda se ti o tom? pomocujes se??
na geentiku se v 99% procentech vymlouvaji looseri jako ty, co neumi poradne hrabnout, zerou sracky a vymysli hovadiny
EDIT: kolik tam mas je videt jenom na titulku, ja si tam napisu 300,a le to neznamena, ze to zvednu
bench na multaku neni bench
a nepokladat? i ty brepto, ze ty s nanama laskujes?
porad si s tojim za tim co jsme napsal, neukazal jsi, kolik zvednes ty
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
jinak vidim ze moc bystrych vas tady neni, takze u vsech fotek a videii je datum, u fotek 2011 a videa pres rok a pul stara vesmes, vsechny si uz nepamatuju, to neni jako ze ted to tak je jak se to tady snazite prezentovat nebo nechapu proc to vytahujete....jenom aby bylo jasno pac se me zda ze moc zvas to nepochopilo. ja se za to nestydim, kdyby to tak bylo tak fotky a videa smazat umim, kazdy nejak zacinal, bohuzel genetika je genetika, ale cvicim uz cca 4 rok v kuse, zadne velke pauzi, zadne krize, zilu na bicaku fakt nemam, ani ten bicak kdyz se to tak vezme a je me to uplne putna, z toho co delam mam radost, ne kvuli tomu jak vypadam v zrcadle coz je evidentne pro nekoho dulezitejsi, to uz je kazdeho vec, ale tvrdit ze log kde jsou vykony a celkove veci horsi nez pred 3-4 rokama tak to hosi diky ale fakt ne
Teda péťo kdyz se podivam na kombinaci posmivani se nekomu za to, kolik benchuje po urazu ramena, na tvuj pravopis a na tvy ostatni myslenkovy pochody ... ty asi budes docela oslík, co ?
Je to tady tohle muselo prijit, to me bylo jasne, kdyz uz nic tak aspon pravopis poserte se panove treba
edit : jinak ten bench ma tragickej uz asi 3-4 roky co si pamatuju, to neni o uraze...
jinak vidim ze moc bystrych vas tady neni, takze u vsech fotek a videii je datum, u fotek 2011 a videa pres rok a pul stara vesmes, vsechny si uz nepamatuju, to neni jako ze ted to tak je jak se to tady snazite prezentovat nebo nechapu proc to vytahujete....jenom aby bylo jasno pac se me zda ze moc zvas to nepochopilo. ja se za to nestydim, kdyby to tak bylo tak fotky a videa smazat umim, kazdy nejak zacinal, bohuzel genetika je genetika, ale cvicim uz cca 4 rok v kuse, zadne velke pauzi, zadne krize, zilu na bicaku fakt nemam, ani ten bicak kdyz se to tak vezme a je me to uplne putna, z toho co delam mam radost, ne kvuli tomu jak vypadam v zrcadle coz je evidentne pro nekoho dulezitejsi, to uz je kazdeho vec, a le tvrdit ze log kde jsou vykony a celkove veci horsi nez pred 3-4 rokama tak to hosi diky ale fakt ne
datum je mi putna
ale ze urazis nekoho a sam nemas na vic, to je zvrhlost
to ze nemas za 4 roky progres znamena ze jsi traged ( tvoje slova) protoze 70 kilovej cvicenej zveda po dvou letech 2 metraky v seriich
a vposledni vete jsi neoddelil pristavek carkami a zcela ti chybi druha cast vety (ta kd emela byt "myslenka"
ale to je u tebe asi bezne, vid?
EDIT: kolik tam mas je videt jenom na titulku, ja si tam napisu 300,a le to neznamena, ze to zvednu
bench na multaku neni bench
a nepokladat? i ty brepto, ze ty s nanama laskujes?
porad si s tojim za tim co jsme napsal, neukazal jsi, kolik zvednes ty
tak ty ses taky pripad, takove pitchoviny, kdo a proc se foti v trenkach se muzes cyhtnout jenom ty, pak jeste ten pravopis a je to komplet. to ze to bylo mysleno uplne jinak ti trosku uniklo stejne tak jako to ze kotouce na MP sou v zaveru videa natoceny, nejvetsi jsou kotouce 20kg, pak 15, 10 a 5kg klasika grunn, ono kdyz ses tam sam tak to jinak na telefonu bez stativu nedas, ale to ti jiste doslo. zbytek nekomentuju to se me nechce uz ani podruhe cist, jenom argumentovat tim ze "proc si to ctes" a ze te nikdo nenuti je velice chytre, kdyby ses raci ridil vlastnima radama nez je rozdaval mozna by sis odpustil tady tech par uplne zbytecnych komentu... ano daval 5x5x200 asi pred 3 rokama, ted je na 160, tak o cem porad zvanis, bench tragedie od zacatku, to jestli nekdo da na kladce 60x cvik me fakt nezajima...
datum je mi putna
ale ze urazis nekoho a sam nemas na vic, to je zvrhlost
to ze nemas za 4 roky progres znamena ze jsi traged ( tvoje slova) protoze 70 kilovej cvicenej zveda po dvou letech 2 metraky v seriich
a vposledni vete jsi neoddelil pristavek carkami a zcela ti chybi druha cast vety (ta kd emela byt "myslenka"
ale to je u tebe asi bezne, vid?
Ja na vic prave mam, to si v klidu muzu rict uz davno, aspon teda v kotoucich na cince urcite ano je traged kdyz ma za 4 roky horsi vyledky nez predtim, jak silove, tak forma (porad stejna zadnej progres) psychika v prd*ly, motivace hnedka za nou, asi zjistil ze ta zila uz vetsi nikdy nebude
jinak hosi hlasuju pro konec debaty, mam sice celej tyden volno ale na tohle fakt ne, za mesic se tady zase ukazu na kontrolu, verim ze tato debata v drejprdovi vyvola neskutecnou motivaci a aspon na 3 mesice zase zabere, pak bude fotka (kazdy vime jaka) no a pak klasika, takhle to pude dal az bude stejnej kripl jako Octopus a pak muzou delat spolecnej log a budeme to nekam prodavat
Naposledy upravil petr616 dne po duben 29, 2013 5:19 pm, celkově upraveno 1 krát
tak ty ses taky pripad, takove pitchoviny, kdo a proc se foti v trenkach se muzes cyhtnout jenom ty, pak jeste ten pravopis a je to komplet. to ze to bylo mysleno uplne jinak ti trosku uniklo stejne tak jako to ze kotouce na MP sou v zaveru videa natoceny, nejvetsi jsou kotouce 20kg, pak 15, 10 a 5kg klasika grunn, ono kdyz ses tam sam tak to jinak na telefonu bez stativu nedas, ale to ti jiste doslo. zbytek nekomentuju to se me nechce uz ani podruhe cist, jenom argumentovat tim ze "proc si to ctes" a ze te nikdo nenuti je velice chytre, kdyby ses raci ridil vlastnima radama nez je rozdaval mozna by sis odpustil tady tech par uplne zbytecnych komentu... ano daval 5x5x200 asi pred 3 rokama, ted je na 160, tak o cem porad zvanis, bench tragedie od zacatku, to jestli nekdo da na kladce 60x cvik me fakt nezajima...
ty jsi resil sam, ze se foti v trenkach, ale pokud jsi tim chtel upozornit na globalni oteplovani, mel jsi to napsat trosku jinak
i jini se nataci fotakem sami, takze zase detska vymluva, a porad nic o tom, ze to proste neni bench
jakyma radama se mam ridit ja? treba mi neco uteklo, jeden nikdy nevi
ano dava 165, ale taky po pauze
a rekl bych, ze do rpazdnin da vic
co se u tebe asi cekat neda, co?
ze by ses s nekym domluvil a ukazal 5 cistych tlaku na bench aspon se 110
Ja na vic prave mam, to si v klidu muzu rict uz davno, aspon teda v kotoucich na cince urcite ano je traged kdyz ma za 4 roky horsi vyledky nez predtim, jak silove, tak forma (porad stejna zadnej progres) psychika v prd*ly, motivace hnedka za nou, asi zjistil ze ta zila uz vetsi nikdy nebude
bud od te lasky anatoc svuj mrtvy tah, po trech letech cviceni, to by mohlo bejt kolem 250 ne?
horsi vysledky budou pauzickou, nemyslis?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru