Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.4.2013

40-2013

1. fáze
Venku

Shyby na "TRX"
1x
2x
3x
4x
3x
3x
3x
3x
3x

Celkem 25

2. fáze
Fit Centrum Nivnice

Přemístění od kolen a pushpressy
5x40
5x60
5x60
3x70
3x70
3x60
12x40 striktní tlak se stopkou

Přední dřep
5x40
5x60
3x80
2x90
2x90

Benchpress JČ
4x30
8x30
6x30
5x30

Hledal sem optimální pozici, kdy mě nebude bolet loket. Nakonec sem ji našel, musím jakoby uplně uvolnit předloktí, tlačit lokty do strany a soustředit se na roztažení hrudníku do strany. Loket nebolí ale zvednu tak h*vno

Držení VČ
100kg max nadhmat
130kg max střídavý
130kg max střídavý
shazovačka 100,80,60

Napsané se to nezdá, ale měl sem toho plné brýle ještě ty shyby odpoledne, pffff, du se pořádně nažrat

Jídelák teďka vypadá nějak takto:

Ráno: zelený čaj, jogurt holandia gazdovský, ovoce, ořechy

Odpoledne: maso + příloha + zelenina, nebo vajíčka + sýr+ zelenina

Večer: to samé jako odpoledne, po tréninku velká porce sachrů, v netréninkové dny bez sachrů jen zelenina

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co přesně je ten cvik držení VČ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Co přesně je ten cvik držení VČ.

Nic složitého v tom nehledej, chytnu naloženou činku a držím jí dokud nepovolí úchop.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tohle jsem jednu chvíli dělal s JČ, vzal jsem do ruky třeba 45+45kg a držel, občas dělal farmers walk, celkem dobrá věc i do života do praxe, kde to často využiješ.
Máča

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, čoveče nemas pri takovem jidelaku hlad a chute?Precejenom kdyz si vzpomenu na nektere fotky jidel cos sem daval jako potreninkovy dlabanec, tak se mi toho zda hodne malo.
seeya

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez by som rad dako vylepsil uchop ale ide to velmi pomaly a zle. Ten farmers walk je asi fajn ale prechadzat sa po posilke s jednoruckami..neviem jak by na mna miestne osadenstvo cumelo heh. Celkom namahave je aj visenie na hrazde. Vsetko nad minutu je heroicky vykom
Oddo

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Tiez by som rad dako vylepsil uchop ale ide to velmi pomaly a zle. Ten farmers walk je asi fajn ale prechadzat sa po posilke s jednoruckami..neviem jak by na mna miestne osadenstvo cumelo heh. Celkom namahave je aj visenie na hrazde. Vsetko nad minutu je heroicky vykom

Veru, farmers walk v komerčním fitku je docela cirkus Jestli neznáš tak mě docela pomohlo na zesílení úchopu držet dva kotouče jednou rukou u sebe, např. vezmeš dva 10kg kotouče, a tlačíš je prstama k sobě a zvedneš ze země. Ale co mi pomohlo uplně ultimátně na úchop byl šplh na laně bez použití nohou ten je top

Máča: Ani ne, když do sebe člověk nacpe hodně té zeleniny tak hlad není, ale samozřejmě musíš udržovat i vysoký podíl tuků, takže místo 4 vajec na omeletu dávám 6-7
seeya

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Splh je dalsia sci-fi disciplina ktoru by som rad sem tam skusil ale neni kde :/
Oddo

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Splh je dalsia sci-fi disciplina ktoru by som rad sem tam skusil ale neni kde :/

Jo to bývá problém, tak zkus shyby na ručníku (utěráku)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar panove, jednou jsem mel moznost tyden zhruba 8 hodin denne mlatit zbijeckou do zdi a garantuju vam, ze po tydnu jsem mel stisk jak Magnusson!

Ono vubec vsechny manualni prace jako kopani krompacem a hazeni lopatou jsou perfektni trenink na uchop. To myslim vazne, beze srandy.
Oddo

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Zdar panove, jednou jsem mel moznost tyden zhruba 8 hodin denne mlatit zbijeckou do zdi a garantuju vam, ze po tydnu jsem mel stisk jak Magnusson!

Ono vubec vsechny manualni prace jako kopani krompacem a hazeni lopatou jsou perfektni trenink na uchop. To myslim vazne, beze srandy.

Hele já minulý týden u dědy vykopal díry na zasazení cca 200 stromečků, takže vim o čem mluvíš
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní cíl na tréninku pushpress 90kg ++, a power-clean 100kg když to takhle dopředu napíšu, třeba to klapne, ale nevím minule bylo PC + PP 90kg, ale ve fitku, kde mám podezření na podvážené kotouče

Relax Olomouc
41-2013

Pushpress
3x50
3x60
3x70
1x80
1x80
0x80 mělký podřep
2x75
5x60

Power-clean
5x50
5x60
3x70
2x80
1x85
0x90 skoro, milimetry chyběli :D
0x90 fail :D
1x85
5x60 od kolen

Shyby široké
10x Oddo
6x Oddo
5x Oddo

shyby dneska easy :)

Tlaky JČ incline
15x20ky
12x28ky
8x30ky

loket nebolel, tak to šlo moc hezky :)

Nooo tak se mi krásně potvrdilo, že v Gamabre v Olomouci jsou ty kotouče opravdu hodně podvážené, dal sem tam 1x90 PC + PP a dneska prostě nic , příště dopiluju víc techniku a padne to tam :) Shyby doma na TRX po 3-4 opáčkách, a na hrazdě 10 opáček a v pohodě :) jde to nahoru, sem rád :)
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry že ti tady prasím blog, ale mám otázečku. Co znamenají Shyby Oddo ?
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Sorry že ti tady prasím blog, ale mám otázečku. Co znamenají Shyby Oddo ?

Sorry, ale je to fakt hloupá otázka, zamysli se nad tím trošku, když místo udání hmotnosti napíšu jen 10x Oddo?
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.4.2013
Gambare

42-2013

Dřepy s dosedem na lavičku
10x60
8x90
5x110
5x130

vše maximálně explozivně

Přední dřepy
5x50
5x70
5x70
4x80
4x80

Bulharské dřepy
10x osa, na každou nohu
10x osa, na každou nohu
10x osa, na každou nohu
10x osa, na každou nohu

nechutný cvik, budu zařazovat častěj :D

Lýtka na hackenu
20x40
20x40
20x40
30x40

Shyby široké
8x Oddo
5x Oddo
5x Oddo

Finisher
Kettlebell swingy 12kg
50 opáček na čas
1 min 50 sec

Dneska trénink druhý den po sobě, včera nějaké vzpíráníčko, no spodní záda nebyly moc rády, ale šlo :) Dosedy když dávám pomalé, tak je to pohoda, ale když člověk jede opravdu maximálně explozivně tak se unaví daleko, daleko rychleji

U předních sem se učil jiný úchop, držel sem doteď ruce v kříž, dneska sem to zkoušel vzpěračský úchop, držel sem to na 2 prstech a lokty v před a super :)

Zítra zasloužený odpočinek :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: