|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: st duben 24, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Workout B2
Cardio - běh na pásu
☞ rychlost 8, doba 10 min, rozehřátí
Kliky na bradlech
☞ 10xBW
☞ 8xBW+5kg
☞ 6xBW+10kg
☞ 6xBW+12,5kg
☞ 6xBW+15kg
☞ 6xBW+17,5kg PR
☞ 15xBW
- velká spokojenost
Dřep
☞ 10x20kg
☞ 8x45kg
☞ 8x55kg
☞ 8x60kg
☞ 8x65kg
- zvedl jsem počet opakování z 5 na 8, u čelního půjdu asi ještě výš
Tlaky na ramena v sedě
☞ 10x15kg
☞ 8x17,5kg
☞ 5x20kg
☞ 15x12,5kg
- těžké (vzhledem k přehození cviku na jinou pozici)
Shyby s dopomocí - paralelní úchop
☞ 10xBW-20kg
☞ 8xBW-15kg
☞ 6xBW-10kg
☞ 6xBW
☞ 15xBW-25kg
- hodně těžké
Břicho
- 20x křížem
- 20x zkracovačky
- 20x zdvihy kolen ve visu
- 20x břicho na stroji
- bez pauzy mezi cvikami
Protahování
Dneska supr trénink, napadlo mi prohodit pořadí některých cviků a na síle v nich se to projevilo hodně. U kliků na bradlech najednou (předtím 4tý cvik, teď první) síly až neuvěřitelně hodně, což se ale podepsalo poté na tlakách s jednoručkama, kde minule jsem dával i 22,5ky (ale cvičil jsem je jako první tlakový cvik).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st duben 24, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
pekné kliky _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Workout A1
Cardio - běh na pásu
☞ rychlost 9, doba 7 min, rozehřátí
Mrtvý tah - nadhmat
☞ 5x50kg
☞ 5x70kg
☞ 5x80kg
☞ 5x90kg
☞ 5x110kg
- v tom vedru ta poslední série docela těžká
Bench Press - široký úchop
☞ 10x20kg
☞ 10x47,5kg
☞ 8x52,5kg
☞ 6x60kg
☞ 6x62,5kg
☞ 4x63,5kg + 2 s dopomocí
☞ 15x45kg
- zlepšení asi tak o kilo, takže bída (ale vzhledem k jídelníčku lepší než nic)
Tlaky na ramena na stroji
☞ 8x35kg
☞ 8x40kg
☞ 8x45kg
☞ 4x55kg
Břicho
- 20x křížem
- 20x zkracovačky
- 20x zdvihy kolen ve visu
- 20x břicho na stroji
- bez pauzy mezi cviky
Protahování
Po minulých zkušenostech už nejedu tenhle trénink biceps jako doplňkový cvik, tak jsem dal, co mi zrovna napadlo. Trénink dneska nic extra a v pondělí musím vynechat, protože v úterý bych měl nejspíš odevzdávat diplomku. Snad to stihnu dopsat, už mi chybí jen tak 10 stran.
2Turakam: Dík za pochvalu
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem sice nebyl v posilce, ale rozhodl jsem se zkusit si dát domácí trénink, abych ušetřil čas. Tak jsem jel ve stylu crossfitu.
8 kliků, 2 široké shyby - 25 sérií
celkem 200 kliků, 50 shybů
čas 29:57
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:36 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | Dnes jsem sice nebyl v posilce, ale rozhodl jsem se zkusit si dát domácí trénink, abych ušetřil čas. Tak jsem jel ve stylu crossfitu.
čas 29:57 |
ale fuj .. :D
zlepsi pomer kliky/shyby na 1:2 .. si to schvalne zitra zkusim .. 1min na serku .. ja to mam uplne otoceny, jsem roky (dlouhe roky) mel pomer 1:1 a ty kliky jsem mel mnohem min rad nez shyby. daval jsem rano superserku 3x 20/20 a 2x 15/15 .. i s vycistenim zubu take do 30ti minut .. a shyby na liste :) ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:45 am Předmět: |
|
|
procitam tedka i zpetne tvuj log .. pripada mi to pekny, nicmene se mi zda, ze furt tocis ty stejne veci o.O a v podstate mas hodne malou skalu cviku ktere delas ..
veci, jako ze bych vyhodil uplne tu kladku (boze, to je tak hloupy naradi) a nebo si zakazal naduzivani jednorucek neresim .. taky u tebe nikde nevidim zadne poznamky o kvalitnim strecingu o.O
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | 8Shade napsal: | Dnes jsem sice nebyl v posilce, ale rozhodl jsem se zkusit si dát domácí trénink, abych ušetřil čas. Tak jsem jel ve stylu crossfitu.
čas 29:57 |
ale fuj .. :D
zlepsi pomer kliky/shyby na 1:2 .. si to schvalne zitra zkusim .. 1min na serku .. ja to mam uplne otoceny, jsem roky (dlouhe roky) mel pomer 1:1 a ty kliky jsem mel mnohem min rad nez shyby. daval jsem rano superserku 3x 20/20 a 2x 15/15 .. i s vycistenim zubu take do 30ti minut .. a shyby na liste :) .. |
On to byl trénink, kterej doporučoval Vince Delmonte jako něco, co se dá dělat i k běžnýmu trénink hned po ránu. Prostě 200 kliků, 50 shybů 6x týdně.Tak jsem to chtěl vyzkoušet. Poměr tam neřikal, ale já si z toho udělal crossfit takovýmhle rozdělením. Na druhou stranu máš ty shyby o dost lepší než já, takže já jsem schopnej dát třeba jednu sérii 8 shybů, jenže druhou už bych jich dal jen tak 5, třetí 4 atd...
| ntz napsal: | procitam tedka i zpetne tvuj log .. pripada mi to pekny, nicmene se mi zda, ze furt tocis ty stejne veci o.O a v podstate mas hodne malou skalu cviku ktere delas ..
veci, jako ze bych vyhodil uplne tu kladku (boze, to je tak hloupy naradi) a nebo si zakazal naduzivani jednorucek neresim .. taky u tebe nikde nevidim zadne poznamky o kvalitnim strecingu o.O |
Sám jsem si toho už několikrát všimnul, že hodně jedu stejný cviky. Hlavní důvod je, že ve většině těch cviků se nechci propadnout v síle, kdybych je necvičil. Proto teď jedu systém a1b1a2b2, kdy se dá ve všech i zvyšovat síla a je to docela pestrý co se cviků týče. Už jsem zase přemýšlel o změně, tentokrát mam připravenej a1b1c1 a2b2c2 a tam je těch cviků víc a pestřejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 10:53 pm Předmět: |
|
|
Workout B1
Cardio - běh na pásu
☞ rychlost 9, doba 10 min, rozehřátí
Čelní dřep
- nestojí za řeč
- víc v komentáři dole
Overhead Press
☞ 10x20kg
☞ 10x31kg
☞ 8x36kg
☞ 6x40kg
☞ 2x41kg - jiný úchop
☞ 15x26kg
- hodně těžké, zjistil jsem, že bezpalcový úchop mi vyhovuje daleko víc, s palcem jsem neměl vůbec sílu
Přítahy kladky v sedě - paralelní úchop
☞ 10x30kg
☞ 10x50kg
☞ 8x55kg
☞ 6x62,5kg
☞ 6x70kg
☞ 15x45kg
- málo síly, hodně těžké
Stahování kladky
☞ 8x30kg
☞ 8x35kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
Břicho
- různě
Protahování
Dneska trénink stál za ... Jsem v poslední fázi dokončování diplomky, takže stres, málo spánku, strava mizerná a síla dneska prostě nebyla skoro žádná. Už abych to měl za sebou.
U čelního dřepu jsem dneska zkoušel ten úchop pomocí trhaček a měl jsem s ním velké problémy. Trhačky mi jezdily zleva doprava, protože v místě, kde jsou ukotvené je zrovna ta tyč hladká a při jedné sérii jsem se lehce nahnul s činkou dopředu a sjela mi až na biceps, což bylo docela bolestivé. Takže celkové pocity z tohoto úchopu dost rozpačité. Pro mě osobně značně nestabilní a bál bych se si i víc naložit.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
Workout Prsa, Biceps
Cardio - běh na pásu
Bench Press
☞ 10x20kg
☞ 6x40kg
☞ 5x50kg
☞ 5x60kg
☞ 5x64kg
☞ 4x65kg
☞ 4x60kg
☞ 5x60kg
High Incline DB press (6. stupeň)
☞ 10x10kg
☞ 6x15kg
☞ 6x17,5kg
☞ 6x20kg
☞ 6x17,5kg
☞ 6x17,5kg
- vysoký incline + zkrácené břišní svaly (záda na podložce)
Pullover
☞ 8x15kg
☞ 8x17,5kg
☞ 8x20kg
☞ 8x22,5kg
- jel jsem poprvé po dlouhé době
- pomalé provedení
Peck Deck
☞ 12x15kg
☞ 12x17,5kg
☞ 12x20kg
☞ 12x22,5kg
☞ 12x25kg
☞ 12x27,5kg
- pomalé provedení
Biceps s EZ činkou
☞ 8x21kg
☞ 8x21kg
☞ 8x21kg
☞ 8x21kg
- pomalé provedení
Biceps TRX
☞ 10x
☞ 8x
☞ 8x
Břicho
- různě
Protahování
Dneska jsem byl ráno na vyvrtání kazů v mezizubních prostorech, kde se mi tvoří nejspíš z cukrů z potréninkového drinku a dostal jsem umrtvení, které bohužel asi hodinu před tréninkem vyprchalo, takže mi začly zuby hrozně bolet. Takže jsem si jel pro ibalgin hned před tréninkem a s nim už to šlo docela pěkně.
Najel jsem na split, uvidíme jak bude šlapat, mám ho rozdělený tak, že jedu stejné cviky na partii ob týden, tedy mám dvě verze např pro prsa, které střídám po týdnu. Důvod je ten, že u některých cviků nechci stagnovat a naopak chci zařadit cviky další, které už jsem dlouho (nebo vůbec) nejel.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út květen 14, 2013 12:55 am Předmět: |
|
|
Workout Prsa, Biceps
Cardio - běh na pásu
DB Bench Press
☞ 6x12,5kg
☞ 6x20kg
☞ 6x22,5kg
☞ 5x25kg
☞ 10x22,5kg
- divný, předposlední sérii jsem kvůli slabším zápěstím nedal ani 6 opáček, ale co jsem lehce shodil, tak jsem jich tam dokázal dát s velkým vypětím sil 10...
Incline Multi press (4. stupeň)
☞ 6x20kg
☞ 6x30kg
☞ 6x40kg
☞ 5x44kg
☞ 6x40kg
☞ 6x40kg
- nevim kolik může mít samotná tyč, možná nic, takže budu psát jen závaží
Hammer strength machine
☞ 8x10kg (každá strana)
☞ 8x10kg
☞ 8x10kg
☞ 8x10kg
- Jel jsem vůbec poprvé a nevyhovovala mi ta předurčená dráha pohybu, tak jsem nechal nízké váhy
- středně rychlé provedení
Protisměrky
☞ 12x12,5kg
☞ 12x12,5kg
☞ 12x15kg
☞ 12x15kg
- středně rychlé provedení
Biceps s jednoručkou
☞ 6x12,5kg
☞ 5x15kg
☞ 6x12,5kg
Biceps TRX
☞ 8x
☞ 8x
☞ 8x
Břicho
- různě
Protahování
Tak po týdnu dodělávání drobností v diplomce jsem zase tu. Nechodil jsem bohužel cvičit, jelikož jsem měl i auto v opravně a nějak jsem nenašel čas. Za ten týden jsem měl opravdu velmi špatný stravovací i spánkový režim a na síle se to hodně podepsalo. Diplomku jsem dneska šel vytisknout, takže teď zase budu moci chvíli jet 3x týdně, než se začnou blížit státnice (cca za měsíc a 3 dny). Proto jsem dnes opět opakoval pondělní trénink - prsa biceps, akorát s jinou skladbou cviků.
PS. už se těšim zpátky do práce, tam se mi muj režim zase výrazně zlepší a budu to moct rozjet pořádně a pokud to půjde, tak buď 3x posilka + 2x box (pro začátečníky - mam ho zahrnutý v rámci permice, tak proč to nevyzkoušet), nebo zkusim 4x posilka + 1x cardio. Ještě uvidíme jak bude čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
Workout Záda, Triceps
Cardio - běh na pásu
Parallel pullups
☞ 6x
☞ 6x
☞ 6x
☞ 5x
Mrtvý tah
☞ 6x45kg - n
☞ 6x60kg - n
☞ 6x80kg - sú
☞ 6x100kg - sú
☞ 6x100kg - sú
- v tomhle vedru to bylo šílený, skoro jsem omdlíval a bylo mi špatně od žaludku
- bohužel i tak hodně těžký, jak jsem to teď necvičil, takže celkově sux
Přítahy v sedě na stroji
☞ 8x40kg
☞ 8x50kg
☞ 8x62,5kg
☞ 5x70kg
- také pocitově nic moc a těžké
Bench press - úzký úchop
☞ 6x40kg
☞ 6x50kg
☞ 5x55kg
☞ 6x50kg
☞ 6x50kg
Stahování horní kladky - lano
☞ 8x20kg
☞ 8x30kg
☞ 8x27,5kg
☞ 8x25kg
Břicho
- různě
Protahování
Dneska teda trénink nic moc. Vedro neskutečný, síla malá. Ty moje ponocování se dost projevují. Také jsem musel trénink trochu zkrátit, jelikož jsem původně měl na něj víc času, ale v tiskárně mi diplomku, kterou jsem si nechal objednat tři dny předem, začali tisknout, až když jsem tam došel a řekl si o ni, takže hodina v pr... Zejtra už jí finálně odevzdávám, takže to aspoň budu mít z krku konečně...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
V posledních dnech se moje životospráva ještě zhoršila, tak jsem se rozhodl, že tréninky přestanu psát, dokud to nebude o něčem. Dneska mi třeba tak šíleně od rána bolí hlava, že na tréninku jsem skoro nic neudělal a neměl jsem absolutně motivaci, jelikož silově jsem spadnul (i váhou). Zkusím to nějak vyřešit a přibližně za měsíc (po státnicích) tu zase začnu zapisovat. Do té doby se tu mějte.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po květen 20, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
fuj, tedka jsem byl na dovoleny, v logu jsem psal .. zkousel jsem ten Tvuj peknej workout s tema shybama a klikama .. delal jsem jednou a uplne jsem se odstrelil, dalsi pokus nebyl ale fantasie a chvalim .. myslim, ze bych se mel polepsit a delat to casteji, je fakt rozdil, kdyz dam (podle tebe)
30x (s bezicima stopkama, zacinam kazdou celou minutu) 4x klik, 4x shyb
nez kdyz delam obligatne s prestavkama ty serky treba po 10ti ..
pekny ..
zdravim, ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po květen 20, 2013 10:50 pm Předmět: |
|
|
2ntz: jojo, je to docela záhul, obzvlášť když na to tělo neni zvyklý.
Jinak dneska byl trénink zase good, motivace slušná, akorát jsem přešel na kulturistický typ tréninku, kde nekoukám na váhu, ale na procítění daného svalu (nemá to smysl ani psát). Tak nějak mi to daleko víc bavilo. Dal jsem si tradiční chest/biceps workout z MI40 (40s pauza mezi cvikama, pomalé tempo cviků, 4x8 + shazovací série). Budu muset i zmírnit počet chození do posilky na 2x týdně, jelikož přestávám stíhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po květen 20, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
jj, ja si obcas delam tahle "prociteni" (ale prdlajz tomu rozumim :D) s nejakou ultralehkou vahu ve vysokem poctu .. treba pomalej bench 4x20 jen se 40kg .. nebo shyby - pomaly, staticky, s uplnym vyvesenim a propnutim zad .. to mam uplne pocit, ze se mi trha kuze jak to roste ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|