|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morwinyon
|
Zaslal: út duben 30, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
já ti dám peklo, koukej dojet všech 20 sérii :-D burpees zvedal jsi ruce na zemi? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: st květen 01, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Morwinyon: nekdy priste cele :-)
Beh  zacal jsem lehce a celou dobu jsem bezel v takovem pohodovem tempu, nikde jsem to nehnal a nakonec 4:18 min/km, no nevim cim to bylo, mozna ze poprve byla trasa prvni z kopce a pak do kopce a ne opacne jak to vzdycky behavam, nebo se dostavam do formy :-)
A WOD byl perfektni, dobre mi sedl :)
Crossfit #342
Beh (zabehle v lehkem tempu, ale ve vysledku tempo stredni az vysoke )
For time
1-2-...-9-10-9-...-2-1 Deadlift BW (72.5 kg)
+5 Burpees every set
Time: 10:58
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska jen tak lehce at se zapotim.
Crossfit #343
10 minute AMRAP
1 MU
5 HSPU
10 Zvedani nohou + panve (do svicky, drzim se KB)
1 MU
5 TTB
10 Drepu
7 rounds
cca 100 DU
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Ta noha vypadá dost brutálně nahoď občas nějaký ten jídelníček, to mě u tebe bavilo nejvíc |
Diky :-), momentalni? 2 tydny v kuse striktni Paleo, me Milkove orgie propojene studentskou peceti a McFlurry me jeden vecer dotahly na vecerni vahu 78 kg, ale ted uz jsem zpatky na 72.4 kg po ranu :-). Temer 0g sachru, raz za cas kousek ovoce ke snidani, ale je to furt stejne. Mlecne vyrobky jim, ale jen ty extra tucne.
Rano: 3 vejce na masle + reckeho jogurtu cca 250g do nej orisky, seminka, kokos, med a nakrajet tam jeste ovoce
Obed nebo vecere: Ryba nebo maso 150-200g a k tomu strasne moc restovane zeleniny, ktera je prolita olivovym olejem, nekdy jeste pridam horccici a vetsinou dochutim chilli a nekdy jeste pridam k masu na panev ze 2-3 hrsti orisku, pokud to vypada, ze je v jidle malo energie
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
vejce + jogurt, maso + mandle, hmmm asi taky někdy vyzkouším tyhle kombinace _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | vejce + jogurt, maso + mandle, hmmm asi taky někdy vyzkouším tyhle kombinace |
To vis, ja drzim delenou stravu, jeden chod je na 3 talirich
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
A ráno, to vše zamícháš do sebe? Nebo necháš ty vajíčka udělat jako omeletu? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | A ráno, to vše zamícháš do sebe? Nebo necháš ty vajíčka udělat jako omeletu? |
Z vajicek vzdycky neco vymyslim, ted jsem mel obdobi, kdy jsem udelal omeletu jen s peprem a pak ji potrel franczouskou horcici+medem. Nekdy mam zas zas obdobi, ze si udelam vajecinu na kope cibulky a s hribama. Nekdy zas cpu do vajeciny chilli (sriracha) + sojovku, jak kdy, zalezi co momentalne chutna :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
Ver tomu ze polovina fora nevi co je vajecina :) a pro neznale - michana vajicka _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: |
Ver tomu ze polovina fora nevi co je vajecina :) a pro neznale - michana vajicka |
Tak se mluvi jen u nas na Morave?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
vim, ze to asi neni tvym cilem, ale mas zjisteny, jestli ses schopnej bejt s timhle jidelnickem v ketoze? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | vim, ze to asi neni tvym cilem, ale mas zjisteny, jestli ses schopnej bejt s timhle jidelnickem v ketoze? |
Ty posledni 2 tydny jsem mozna parkrat chvili byl, protoze byl trening kazdy den a kdyz se vaha behem dne nevyvijela tak jak jsem chtel, tak tam ty sachry nebyly, ale nezkousel jsem, nemam papirky doma, ale jinak se ovoce a medu nestranim, takze az se vratim zas k trosku volnejsimu stylu, tak ketoza urcite nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so květen 04, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|