Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 694, 695, 696 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
co s tym ma mobilny provider? ja som telekomunikacie vystudoval tiez,a s odborom to nema nic spolocne

Omlouvám se, ale myslel jsem že studium telekomunikací ti dá znalosti o telekomunikacích, tj. i o mobilních sítích.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vobec je to dost blbe a zavadzajuce,ja viem...ale je to skor elektronika/fyzika/matika
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozně mě nasral vedoucí bakalářky, napsal mail, že konzultuje do 10.5., pak ať si práci odevzdám ve stavu, jakým uznám za vhodný...přitom je to doktorant, kterej nedávno smolil diplomku a je mu jasný, že většina lidí začíná psát tak měsíc před odevzdáním.
moby

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Hrozně mě nasral vedoucí bakalářky,...

Tys nekdy videl na VS cloveka, ktery neco dela pro studenty? :D Mozna tak prodavacky v bufetech, uklizecky a satnarky.

Nam jednou jeden profesor suse oznamil, ze v kancelari nebyva, telefony nezveda a maily necte. Takze kdyz neprijde na hodinu (studoval jsem kombinovanou formou, tedy 1 patek za 14 dni jsme byvali ve skole) tak mame proste smulu co se vyuky tyce a mame jit na obed. Ale jo, urcite si svych cca 50k mesicne zaslouzi, minimalne za "vedeckou cinnost" - rozumej, delani bokovek pro soukrome firmy na skolnim vybaveni :)

PS: Ale jo, samozrejme, ze jsem par slusnych a pracovitych lidi, co by se pro studenty rozdali, na VS zazil. Jen jich bylo nejak malo A stalo me hodne snahy se k jednomu takovemu dostat na diplomku. A pak jsem se desne stydel, ze jsem ji tak hrozne odflakl a dostal za dva z obhajoby...
Korny

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako mě nejde o to, že konzultuje do 10.5., ale napsat to týden předem je trošku podpásovka...kdyby to řekl měsíc dopředu tak není problém a člověk se zařídí jak potřebuje. Navíc je nás u něj víc a je zkouškový, takže tam za ním děcka polezou škemrat o zápočty, koukat na testy a bude mít teď asi dost nabito, abych se na tu konzultaci vůbec dostal
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... přijdu domů, otevřu mrazák a z 7 filetů tam mám jen dva. Tohle si nějakej spolubydlící pěkně schytá a bude brutální dusno, protože na jídlo mi nikdo šahat nesmi. Ale doplatím na to já, protože v tom blbým počasí si musím jít nakoupit, jelikož nemám nic k jídlu doma.
**********--
tyboo

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na zacatku kvetna uz stejne neni co konzultovat. bud to ji mas v takove forme, ze to muzes skoro odevzdat nebo si clovek, co na to sere a potom je to tvoje chyba.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
... přijdu domů, otevřu mrazák a z 7 filetů tam mám jen dva. Tohle si nějakej spolubydlící pěkně schytá a bude brutální dusno, protože na jídlo mi nikdo šahat nesmi. Ale doplatím na to já, protože v tom blbým počasí si musím jít nakoupit, jelikož nemám nic k jídlu doma.
**********--

Ten lojza ztratil pud sebezáchovy, ne?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Ten lojza ztratil pud sebezáchovy, ne?

Spíš to byla věčně nemocná holka, který jsem v říjnu udělal jídelníček a vydržela ho držet 2 jídla a pak mi řekla, že jí to přijde jako moc jídla (nikdy nesnídá například a nikdy nejí po 5 hodině večer) a že by z toho prej moc přibrala. *skinnyfat* Ryba je jediný maso, který jí, protože je prej nejvíc lehký. Ale vždycky můžu zabít toho jejího skinnyfat half- (fe)male.

No aspoň mám zas na lednici vejce na tři tejdny dopředu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky vas svtou falesni invalidi? Ty zasrane svine okradaji stat....asi za to muzou nasi doktori, kteri jsou uplni kokoti
Judson

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omg, uz zase se me zasekl dotykovy displey na elipticalu, sakra to uz je po 4ty za posledni 4 roky co ho mam. Ma zaruku 5 let, a tak me to zatim vzdy opravily a poslaly z5.
Ach jo, zase budu minimalne tejden bez kardia.... abych zacal hledat fakturu a zarucak.
Jen za to postovny jak to tam furt posilam uz padlo asi petikilo.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si muzes zabehat, kdyz je tak pekne. Behat, chodit v mistnosti... take hovadiny
Luster

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/ekonomika/301186-desetitisice-prazanu-jsou-bez-vody-kvuli-prasklemu-potrubi.html

zacina bejt velka nouze o baleny neperlivy vody, takze koho se to tyka, tak nevahajte, uz ted skoro nikde nic neni..
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
http://www.novinky.cz/ekonomika/301186-desetitisice-prazanu-jsou-bez-vody-kvuli-prasklemu-potrubi.html

zacina bejt velka nouze o baleny neperlivy vody, takze koho se to tyka, tak nevahajte, uz ted skoro nikde nic neni..

Vybornej trening na trapezy, tahat ctyri baliky z Billy domu. Jinak na Pankraci v tuhle dobu se to tvari, ze voda tece...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 694, 695, 696 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: