|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | co s tym ma mobilny provider? ja som telekomunikacie vystudoval tiez,a s odborom to nema nic spolocne |
Omlouvám se, ale myslel jsem že studium telekomunikací ti dá znalosti o telekomunikacích, tj. i o mobilních sítích.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
vobec  je to dost blbe a zavadzajuce,ja viem...ale je to skor elektronika/fyzika/matika _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
Hrozně mě nasral vedoucí bakalářky, napsal mail, že konzultuje do 10.5., pak ať si práci odevzdám ve stavu, jakým uznám za vhodný...přitom je to doktorant, kterej nedávno smolil diplomku a je mu jasný, že většina lidí začíná psát tak měsíc před odevzdáním.
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Hrozně mě nasral vedoucí bakalářky,... |
Tys nekdy videl na VS cloveka, ktery neco dela pro studenty? :D Mozna tak prodavacky v bufetech, uklizecky a satnarky.
Nam jednou jeden profesor suse oznamil, ze v kancelari nebyva, telefony nezveda a maily necte. Takze kdyz neprijde na hodinu (studoval jsem kombinovanou formou, tedy 1 patek za 14 dni jsme byvali ve skole) tak mame proste smulu co se vyuky tyce a mame jit na obed. Ale jo, urcite si svych cca 50k mesicne zaslouzi, minimalne za "vedeckou cinnost" - rozumej, delani bokovek pro soukrome firmy na skolnim vybaveni :)
PS: Ale jo, samozrejme, ze jsem par slusnych a pracovitych lidi, co by se pro studenty rozdali, na VS zazil. Jen jich bylo nejak malo A stalo me hodne snahy se k jednomu takovemu dostat na diplomku. A pak jsem se desne stydel, ze jsem ji tak hrozne odflakl a dostal za dva z obhajoby...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
... přijdu domů, otevřu mrazák a z 7 filetů tam mám jen dva. Tohle si nějakej spolubydlící pěkně schytá a bude brutální dusno, protože na jídlo mi nikdo šahat nesmi. Ale doplatím na to já, protože v tom blbým počasí si musím jít nakoupit, jelikož nemám nic k jídlu doma.
**********--
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
na zacatku kvetna uz stejne neni co konzultovat. bud to ji mas v takove forme, ze to muzes skoro odevzdat nebo si clovek, co na to sere a potom je to tvoje chyba.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Ten lojza ztratil pud sebezáchovy, ne? |
Spíš to byla věčně nemocná holka, který jsem v říjnu udělal jídelníček a vydržela ho držet 2 jídla a pak mi řekla, že jí to přijde jako moc jídla (nikdy nesnídá například a nikdy nejí po 5 hodině večer) a že by z toho prej moc přibrala. *skinnyfat* Ryba je jediný maso, který jí, protože je prej nejvíc lehký. Ale vždycky můžu zabít toho jejího skinnyfat half- (fe)male.
No aspoň mám zas na lednici vejce na tři tejdny dopředu
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Omg, uz zase se me zasekl dotykovy displey na elipticalu, sakra to uz je po 4ty za posledni 4 roky co ho mam. Ma zaruku 5 let, a tak me to zatim vzdy opravily a poslaly z5.
Ach jo, zase budu minimalne tejden bez kardia.... abych zacal hledat fakturu a zarucak.
Jen za to postovny jak to tam furt posilam uz padlo asi petikilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 06, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | http://www.novinky.cz/ekonomika/301186-desetitisice-prazanu-jsou-bez-vody-kvuli-prasklemu-potrubi.html
zacina bejt velka nouze o baleny neperlivy vody, takze koho se to tyka, tak nevahajte, uz ted skoro nikde nic neni.. |
Vybornej trening na trapezy, tahat ctyri baliky z Billy domu. Jinak na Pankraci v tuhle dobu se to tvari, ze voda tece...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|