|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: |
ano, radím auto s menším nájezdem na úkor stylu... |
Dej konkrétní příklad..za těch tvých podmínek..a bez legrace. Jsem zvědav, co z tebe vypadne.
Kdo si myslí, že auto V DOBRÉM STAVU s 200kk je na hranici životnosti, tak o autech ví prostě prd. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hoju
|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | hoju napsal: |
ano, radím auto s menším nájezdem na úkor stylu... |
Dej konkrétní příklad..za těch tvých podmínek..a bez legrace. Jsem zvědav, co z tebe vypadne.
Kdo si myslí, že auto V DOBRÉM STAVU s 200kk je na hranici životnosti, tak o autech ví prostě prd. |
já bych auto s 200.000 km servisovat nechtěl. vybrat dobře auto s nájezdem 200.000 je dle mého méně pravděpodobné, než dobře vybrat auto s nájezdem 100.000. (a ani nemusím říkat, že o tom víš prd:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
Muzes mi rict, jake auto mas ty?  U nas v podniku mame auta a nejsou to jenom uzitkace s najezdem 350, 400 i 600 tisic a clovece ver tomu, nebo ne, ale porad jezdej.  Pocet najetych km vubec nehraje roli pri pravidelnym servisovani. Jediny blby je, ze se na to proste blbe kouka na tom tachometru _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
Když budeš vybírat jen podle KM tak auto s najetými 100k může mít bliž ke smrti než kvalitní TDI motor s 200 nebo i 300k. Nezáleží na km ale na motorizaci, jak už tu psal ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: |
já bych auto s 200.000 km servisovat nechtěl. vybrat dobře auto s nájezdem 200.000 je dle mého méně pravděpodobné, než dobře vybrat auto s nájezdem 100.000. (a ani nemusím říkat, že o tom víš prd:-) |
Uhýbáš sice hezky, ale marně...jistě že 100kk je lepší než 200kk, když se dá ověřit, že to sedí. A 70kk je ještě lepší než 100, a 50 lepší než 70:-DDD. A ideál když je ještě v záruce. A předváděčka ještě lepší, nebo rovnou nové auto. Akorát nevím, jak se vejdeš do těch 80 tis. Kč. To má být celková cena, ne akontace leasingu:-).
Takže znovu ... koupeno v ČR, první majitel, najeto do 120 000km, cena max do 70 000 Kč .
Já vím prd a ty se ukaž . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Když budeš vybírat jen podle KM tak auto s najetými 100k může mít bliž ke smrti než kvalitní TDI motor s 200 nebo i 300k. Nezáleží na km ale na motorizaci, jak už tu psal ygg |
nejblíž ke smrti tady bude mít někdo z této diskuze, pokud mi bude předhazovat vykrojené věty ze souvětí, nebo jen jednotlivé příspěvky bez těch dalších! pochybuju, že to někdo kromě ygga přečetl celý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | Humanic145 napsal: | | Když budeš vybírat jen podle KM tak auto s najetými 100k může mít bliž ke smrti než kvalitní TDI motor s 200 nebo i 300k. Nezáleží na km ale na motorizaci, jak už tu psal ygg |
nejblíž ke smrti tady bude mít někdo z této diskuze, pokud mi bude předhazovat vykrojené věty ze souvětí, nebo jen jednotlivé příspěvky bez těch dalších! pochybuju, že to někdo kromě ygga přečetl celý... |
A já si myslím, že kecáš. Pochybuj si jak chceš,protože víš prd o tom co jsem přečetl stejně tak jako o autech a navíc jsi tu ještě nikoho o ničem nepřesvědčil a ani nepřesvědčíš ;). Já si s klidem koupím auto co bude mit 200k+ KM (samožřejmě jen u určitých a prověřených motorů)
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | hoju napsal: |
já bych auto s 200.000 km servisovat nechtěl. vybrat dobře auto s nájezdem 200.000 je dle mého méně pravděpodobné, než dobře vybrat auto s nájezdem 100.000. (a ani nemusím říkat, že o tom víš prd:-) |
Uhýbáš sice hezky, ale marně...jistě že 100kk je lepší než 200kk, když se dá ověřit, že to sedí. A 70kk je ještě lepší než 100, a 50 lepší než 70:-DDD. A ideál když je ještě v záruce. A předváděčka ještě lepší, nebo rovnou nové auto. Akorát nevím, jak se vejdeš do těch 80 tis. Kč.*a16* To má být celková cena, ne akontace leasingu:-).
Takže znovu ... koupeno v ČR, první majitel, najeto do 120 000km, cena max do 70 000 Kč .
Já vím prd a ty se ukaž *a03*. |
nebudu hrát tvoji hru.
tipcars.cz:
auta 50-70.000 Kč, benzín, nájezd max. 100.000 km = 473 vozů
auta 50-70.000 Kč, benzín, nájezd max. 120.000 km = 815 vozů
z nich je napsáno že první majitel a koupeno v čr možná u desestiny, možná i dvacetiny... tj. možná MAX 20 vozů, který stojí za to podrobněji zkoumat.
jelikož se do mě všichni jen strefujete, nemá smysl diskutovat. ale velmi mě ta diskuze baví, protože auta jsou mé hobby. samozřejmě nemá smysl postovat konkrétní modely, protože já se nesnažím ukázat, že lze koupit kvalitní vůz, ale jak na to... ano, projel jsem tipcars s těmito parametry a dá se vybrat. pokud je někdo slepý a neumí si to tam přečíst... ať se jde bodnout.
vy Freimenovi ukážete parádní trénink, ale zapomenete mu říct, že když bude dodržovat kvalitní stravu, dost si ulehčí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Ty nechápeš, že ten udávaný stav km je v 99 % prípadov upravený? Ak tomu neveríš, tak ja netuším ako si myslel to, že autá sú tvoje hobby. Zbieranie kovových modelov od BBurago? *a20* |
brácho, zatímco mě zesměšňuješ, někdo ti klátí čajku... ne, nechápu to... jsou ověřené vozy a neověřené vozy... ověření prodejci a špatní prodejci... někdo umí nakupovat někdo neumí...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ne, nebudeš...a víš proč....protože bys jen dokázal jak jsi mimo.
Já jsem si to totiž projel taky a zběžně zjistil, že tam auta, které vyhovují tvým podmínkám, a Freiovu rozpočtu, samozřejmě jsou. Například Thálii je tam celá prdel, Corsa totéž, i Fiesta či Punto se lehce najde. Nejsem si bohužel jist, zda to Frei ocení  . Navíc malé auto je po 100kk na našich silnicích podstatně víc dojebané, než třeba auto stř třídy typu .... Passat, Mondeo, Accord a spol. ... po 150-200kk.
Frei napsal celkem jasně co od toho auta očekává a kolik za něj chce dát. Když k tomu přihodíme co radíš ty (a abstrahujeme od toho, že u těch km jistotu nebudeš mít prakticky nikdy), tak máme téměř prázdnou množinu...takže k čemu jsou takové rady? K ničemu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
hoju, tak utíkej do AAA Auto k ověřeným prodejcům, o nich je napsáno ze zkušeností ostatních (mj. i Deadlifta v tomto vláknu) mnoho a mnoho
a pokud by ses řídil při nákupu auta jen podle najetých km tak na to není opravdu co říct..
měl jsem tu čest před 2 týdny být s kámošem (a pochopitelně jedním svým kámošem-automechanikem) v autobazaru, byl domluvenej na prohlídku Seatu Cordoba 1.6i... cena 26k, najeto údajně 73 tisíc, po nastartování se ozýval nepravidelný zvuk podobný traktoru, kterýmu někdo amputoval 2 válce.. ale chápu, že někdo by to bral, je to přece "výhodnej kauf", když to auto má dokonce ještě 130 tisíc kilometrů "do smrti"
EDIT: nakonec si nechal z Dojčlandu dotáhnout Golfa III 1,6, vše v elektrice, servisní knížka (prohlídky, výměny rozvodů, oleje, filtrů apod.) a poctivých najetých 155k km, stálo ho to 15 litrů (+ přihláška a vše kolem pochopitelně)... a opravdu to auto nevypadá, že by mu mělo zbývat 50 tisíc kiláků :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
vy všichni hoši, co citujete věty, které nikdo nikdy nenapsal a zesměšňujete druhého názor bez diskuze - běžte se všichni hromadně nabodat na svoje pinďoury.
AAA nejsou žádní ověření prodejci. kamoši automechanici - to je nějaký speciální obor? že je někdo automechanik neznamená že o tom něco ví... stejně jako trenéři ve fitku... něco v nich je, ale může to být velmi velmi málo. a většinou to tak je.
Freimen je on-line. určitě sem napíše jeho představu měsíčních investic. auto střední třídy vyžaduje více investic, resp. díly na něj jsou zpravidla drazší než na auto nižší třídy. u středně velkého auta je dejme tomu 150.000 km snesitelných - ALE za 80.000,-? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | Dante Flyshit napsal: | Ty nechápeš, že ten udávaný stav km je v 99 % prípadov upravený? Ak tomu neveríš, tak ja netuším ako si myslel to, že autá sú tvoje hobby. Zbieranie kovových modelov od BBurago? |
brácho, zatímco mě zesměšňuješ, někdo ti klátí čajku... ne, nechápu to... jsou ověřené vozy a neověřené vozy... ověření prodejci a špatní prodejci... někdo umí nakupovat někdo neumí... |
Na toto nemá zmysel reagovať, tu bude hodnota IQ zrejme bude podobná číslu v kolónke vek.
Ale ozaj, tých 250-300kkm by malo zvládnuť snáď každé normálne auto, autá vyššej triedy, úžitkové autá kľudne cez 500kkm. Na druhej strane je fakt, že doby dieslových Mercedesov W123,W124 ktoré často najazdili vyše 1.000.000 km sú už nadobro za nami a už to ide v tomto smere z kopca
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
hoju, jen pro info, jedinej pinďour seš tady ty se svojí trapnou bagatelizací
ten "člověk automechanik" je někdo, kdo se tím živí 35 let, tak tomu asi celkem rozumí, když se v tom takovou dobu denně hrabe. a já jsem tě necitoval, ale napsal to, co jsi napsal ty - že auto s 200k km už je auto na hranici života a smrti. je vidět že o tom víš naprostý kulový, co snese motor (koncernový 1,9tdi snesou v 75%, ne-li víc, nálož 500k km, jak už někdo psal - je hlavní se o ten motor starat a když se k tomu člověk nechová jako prase, tak takovej motor dokáže posloužit opravdu dlouho... k tomu mám nedávnou zkušenost s VW Transporter T4 2003, motor 1,9tdi 66kw najeto 419-420k a jediný, co je před smrtí, je natržená koženka u řadící páky)
a prosím upřesni mi ty svoje "ověřené prodejce", díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|