to video od Blaira je úžasný , takže jestli tvoje bude ve stejným stylu, tak se na to těším
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Tak dneska porizene nove boty, stare se mi uz trhaly a po delsich bezich jsem z nich mel puchyre, tak jsem zasel do Total Sportu v Ostrave, prosel jsem si analyzou a tady je vysledek, docela zajmave to bylo, ted uz mam doufam, botu prizpusobenou me noze, na prvni pocit boty fakt sedi mnohem lepe jak ty stare, uvidime jake budou zitra pri behu :)
Ze by nove boty fungovaly jako placebo? Skoro jsem prekonal svuj rekord na 5km a to jsem to bezel ve strednim az vyssim tempu a ne naplno. Beha se v nich perfektne, hlavne nohu dobre drzi.
Crossfit #349
Beh (vyssi tempo)
Jen dve fotky at je pak najdu v logu, az budu scrollovat zpet
Diane!, miluji ten trening, konecne pod 3 minuty :-). Jel jsem to uplne presne podle pravidel viz prvni workout http://games.crossfit.com/workouts/regionals/2012 i plochu na HSPU jsem si vyznacil na zem a dodrzoval jsem vse tak jak ma byt.
Crossfit #350
Beh (mirne tempo)
For time "Diane"
21-15-9
100kg Deadlift
HSPU
Time: 2:49 - zlepseni o 33 sec
100 DU
Time: 1:45 - prvnich 40 v kuse! pak se to zacalo kazit :-/
Vcera jen nejakych 100 DU, dneska P90X yoga, ma hodinu a pul, vydrzel jsem jen do 1/2, pak tam nastaly takove pozy, ze jsem shodnotil, ze radeji nic, nez se tam u toho trepat, tak postupne casem se pres to dostanu. Ale aspon pro moje ucely se mi libi mnohem vice nez Jillian Michaels Yoga Meltdown level 1, spis z duvodu, ze je mnohem pomalejsi a vice takova protahovaci.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru