koupe auta - podekovani

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupe auta - podekovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

E36 je asi jedna z posledných poctivých klasík od BMW. So 150 tkm to musíš mať ako nové, takých už dnes veľa nie je
Ešte k tým kilometrom. Diesle zvyknú mať vo všeobecnosti najazdené viac ako benzíny, málokto si kúpi diesel aby najazdil 5-7 tis. km ročne, to sa neoplatí a nestojí to za to. Tam treba zväčša rátať tak 25-30 a viac tkm ročne, aby mal dieslový motor pre bežného užívateľa nejaký význam. Samozrejme, že výnimka sa nájde vždy, ale to je ako hľadať ihlu v kope sena.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 5:27 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak jsem se vrátil z AAA a teda ty auta vypadají fakt o dost hůř než na obrázku, to zaprvé, samá rez apod. zadruhé auta, která byla deklarovaná být v Praze jsou na jiných pobočkách, takže jsem ze všech aut, které mě zajímaly, viděl jedno a nic moc.

Vedle stojí autodiskont, tam měli 2 pěkné Alfy 147 za 60 000 (rok 2001 a 2004 s ťuklými dveřmi), obě v kůži, pěkné, ale do toho bych nešel.

Čili udělám to tak, že asi vyberu pár těch přímo soukromých prodejců a v týdnu to pojedeme projet s tátou, opravdu bych rád to BMW e46, příp. pěkné Audi A3 či Mazdu 6.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Mazdy 6 z prvých rokov výroby pozor na hrdzu. Škoda, že toto inak celkom podarené auto má takéto problémy.
Helheim

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Já mám BMW E36, r.v. 93 a najeto 150t km. Ale je to po příbuzném z Deutschlandu, garážoval to a staral se o to jak o mimino. Každopádně když to přijelo na český silnice, tak do roka odešly tlumiče... Každopádně BMW je držák, hlavně ty dřívější ročníky .

Kdybych měl auto, kterýmu zbývá pár let do zařazení do kategorie veterán, tak se asi taky budu utěšovat vším možným..
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helheim napsal:
Kdybych měl auto, kterýmu zbývá pár let do zařazení do kategorie veterán, tak se asi taky budu utěšovat vším možným..

a jéje, další "znalec"
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helheim napsal:
eSko napsal:
Já mám BMW E36, r.v. 93 a najeto 150t km. Ale je to po příbuzném z Deutschlandu, garážoval to a staral se o to jak o mimino. Každopádně když to přijelo na český silnice, tak do roka odešly tlumiče... Každopádně BMW je držák, hlavně ty dřívější ročníky .

Já se ničím neutěšuji, protože to tak je. Nejsem jediný, kdo tenhle typ má a na to kolik ta auta v mém okolí mají nalítáno, tak jsou opravdu zlatá. Když se o auto staráš a ještě bylo vyrobeno kvalitně, tak není co řešit. BMW snese hodně.
Co se týče motorizace, tak mám 1.8i a určitě bych, kdyby se Lukáš rozhodl pro nějakou e46, nešel v jeho případě do slabšího motoru. Když tam nasednou 4 lidi, tak to jde znát, kort když ty starší BMW jsou těžké už sami o sobě.

EDIT: Ještě k tomu BMW. Kdyby ho fakt hodně Lukáš chtěl, tak jedine dotáhnout z Německa, kort když to má ze záp. Čech, co by kamenem dohodil. Vyjde to o dost levněji a je tam rozhodně větší šance, že natrefí na kvalitní kusy a po prvním majiteli. Němci jsou na svoje auta docela pintlich a starají se o ně, protože za to, co tam vydělávají, nemají žádný problém nechat to auto kvalitně servisovat. A to není jen můj výmysl, to jsou volně přepsaná slova příbuzného v Německu.
Dzitro

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Helheim napsal:

a jéje, další "znalec"

souhlas, uprime mel jsem taky bavce BMW E30 318is a dokonaly auto! jak rarita tak motor slapal jak hodinky!

strasnej kocicak! rikejte si co chcete :)))
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4928/4928717_5e192ccaabbfd14207f28f5075af1cde/images/Rallyshow_HradecKralove_2011-357.jpg?ver=0
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, to Německo bude proc BMW lepší volba než ČR.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...to už jsem tu říkal asi na 3 stránce radši opravdu z Německa.
Helheim

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzitro napsal:
blazen napsal:
Helheim napsal:

a jéje, další "znalec"

souhlas, uprime mel jsem taky bavce BMW E30 318is a dokonaly auto! jak rarita tak motor slapal jak hodinky!

strasnej kocicak! rikejte si co chcete :)))
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4928/4928717_5e192ccaabbfd14207f28f5075af1cde/images/Rallyshow_HradecKralove_2011-357.jpg?ver=0

Šlo o to že nějákej eSko asi nemá osobní zkušenosti z porovnávání 20 let starého BMW a aktuální produkce, druhá věc je, že to snad ani porovnávat nejde, znalci...
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helheim: aha, ja se moc omlouvam, moje chyba

myslel jsem, ze v topicu “koupe ojeteho auta“ se bude resit koupe ojeteho auta do 80 tisic a ne novy auta, kor bavoraky. ale treba nas prekvapis znaleckym nazorem na spolehlivost aut na zaklade jedne zkusenosti s konkretni znackou misto nekolika pripadu a zkusenosti s nejcastejsimi potizemi u konkretnich modelu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nečel jsem celou diskuzi, ale zkus vzít do úvahy i Fiat Stilo...není to prémiovka, ale poměr cena výkon naprosto vynikající.
Kvalitní naftový motory, benzíny kromě 1.8 taky ujde, bohatá výbava, bezpečný auto.
Servis levnej.
Freimen

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 9:13 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Fiat Stilo se tu již řešil a to raději určitě ne.

Z těch ostatních značek mimo BMW, Audi a Mazdu jsem objevil i pěkné inzeráty na Honda Accord Coupé, pěkné autíčko, ale žravé a v automatu, to ne a pak tyto dva zajímavé, první je Renault Laguna po ženské:

http://auto.bazos.cz/inzerat/24131972/Prodam-Renault-Laguna-II-MOZNA-HODNE-SLEVA.php

a druhé auto je Ford Mondeo z dovozu:

http://auto.bazos.cz/inzerat/24126411/Ford-Mondeo-1816V81kw-Duratec-RV-52001-CR-DOKLADY.php
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.mobile.de/cz/značka/bmw/model/323/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,prx:3001,mdl:3__BMW_ER_SERIES,mke:BMW/pg:vipcar/178543127.html

najdes jich tam vic, jak rikali kluci
nevozil bych ho kvuli cene, ale kvuli lepsimu stavu
Freimen

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
http://www.mobile.de/cz/značka/bmw/model/323/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,prx:3001,mdl:3__BMW_ER_SERIES,mke:BMW/pg:vipcar/178543127.html

najdes jich tam vic, jak rikali kluci
nevozil bych ho kvuli cene, ale kvuli lepsimu stavu

jasně, moc děkuju, zajímavé stránky, ale předpokládám, že to podobně funguje i v režii těch samotných dovozců, např. ten Ford, čerstvě dovezený z Německa, 107 00 km, můžeš si ho jet rovnou prohlédnout a koupit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: