|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
E36 je asi jedna z posledných poctivých klasík od BMW. So 150 tkm to musíš mať ako nové, takých už dnes veľa nie je
Ešte k tým kilometrom. Diesle zvyknú mať vo všeobecnosti najazdené viac ako benzíny, málokto si kúpi diesel aby najazdil 5-7 tis. km ročne, to sa neoplatí a nestojí to za to. Tam treba zväčša rátať tak 25-30 a viac tkm ročne, aby mal dieslový motor pre bežného užívateľa nejaký význam. Samozrejme, že výnimka sa nájde vždy, ale to je ako hľadať ihlu v kope sena.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 5:27 pm Předmět: . |
|
|
tak jsem se vrátil z AAA a teda ty auta vypadají fakt o dost hůř než na obrázku, to zaprvé, samá rez apod.  zadruhé auta, která byla deklarovaná být v Praze jsou na jiných pobočkách, takže jsem ze všech aut, které mě zajímaly, viděl jedno a nic moc.
Vedle stojí autodiskont, tam měli 2 pěkné Alfy 147 za 60 000 (rok 2001 a 2004 s ťuklými dveřmi), obě v kůži, pěkné, ale do toho bych nešel.
Čili udělám to tak, že asi vyberu pár těch přímo soukromých prodejců a v týdnu to pojedeme projet s tátou, opravdu bych rád to BMW e46, příp. pěkné Audi A3 či Mazdu 6.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
U Mazdy 6 z prvých rokov výroby pozor na hrdzu. Škoda, že toto inak celkom podarené auto má takéto problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Helheim
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Já mám BMW E36, r.v. 93 a najeto 150t km. Ale je to po příbuzném z Deutschlandu, garážoval to a staral se o to jak o mimino. Každopádně když to přijelo na český silnice, tak do roka odešly tlumiče... Každopádně BMW je držák, hlavně ty dřívější ročníky . |
Kdybych měl auto, kterýmu zbývá pár let do zařazení do kategorie veterán, tak se asi taky budu utěšovat vším možným..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Helheim napsal: | Kdybych měl auto, kterýmu zbývá pár let do zařazení do kategorie veterán, tak se asi taky budu utěšovat vším možným.. |
a jéje, další "znalec"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Helheim napsal: | | eSko napsal: | Já mám BMW E36, r.v. 93 a najeto 150t km. Ale je to po příbuzném z Deutschlandu, garážoval to a staral se o to jak o mimino. Každopádně když to přijelo na český silnice, tak do roka odešly tlumiče... Každopádně BMW je držák, hlavně ty dřívější ročníky . |
Kdybych měl auto, kterýmu zbývá pár let do zařazení do kategorie veterán, tak se asi taky budu utěšovat vším možným.. |
Já se ničím neutěšuji, protože to tak je. Nejsem jediný, kdo tenhle typ má a na to kolik ta auta v mém okolí mají nalítáno, tak jsou opravdu zlatá. Když se o auto staráš a ještě bylo vyrobeno kvalitně, tak není co řešit. BMW snese hodně.
Co se týče motorizace, tak mám 1.8i a určitě bych, kdyby se Lukáš rozhodl pro nějakou e46, nešel v jeho případě do slabšího motoru. Když tam nasednou 4 lidi, tak to jde znát, kort když ty starší BMW jsou těžké už sami o sobě.
EDIT: Ještě k tomu BMW. Kdyby ho fakt hodně Lukáš chtěl, tak jedine dotáhnout z Německa, kort když to má ze záp. Čech, co by kamenem dohodil. Vyjde to o dost levněji a je tam rozhodně větší šance, že natrefí na kvalitní kusy a po prvním majiteli. Němci jsou na svoje auta docela pintlich a starají se o ně, protože za to, co tam vydělávají, nemají žádný problém nechat to auto kvalitně servisovat. A to není jen můj výmysl, to jsou volně přepsaná slova příbuzného v Německu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
Lukáši, to Německo bude proc BMW lepší volba než ČR.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
...to už jsem tu říkal asi na 3 stránce  radši opravdu z Německa. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Helheim
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Šlo o to že nějákej eSko asi nemá osobní zkušenosti z porovnávání 20 let starého BMW a aktuální produkce, druhá věc je, že to snad ani porovnávat nejde, znalci...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
Helheim: aha, ja se moc omlouvam, moje chyba
myslel jsem, ze v topicu “koupe ojeteho auta“ se bude resit koupe ojeteho auta do 80 tisic a ne novy auta, kor bavoraky. ale treba nas prekvapis znaleckym nazorem na spolehlivost aut na zaklade jedne zkusenosti s konkretni znackou misto nekolika pripadu a zkusenosti s nejcastejsimi potizemi u konkretnich modelu
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Nečel jsem celou diskuzi, ale zkus vzít do úvahy i Fiat Stilo...není to prémiovka, ale poměr cena výkon naprosto vynikající.
Kvalitní naftový motory, benzíny kromě 1.8 taky ujde, bohatá výbava, bezpečný auto.
Servis levnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:13 am Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
http://www.mobile.de/cz/značka/bmw/model/323/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,prx:3001,mdl:3__BMW_ER_SERIES,mke:BMW/pg:vipcar/178543127.html
najdes jich tam vic, jak rikali kluci
nevozil bych ho kvuli cene, ale kvuli lepsimu stavu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po květen 06, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://www.mobile.de/cz/značka/bmw/model/323/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,prx:3001,mdl:3__BMW_ER_SERIES,mke:BMW/pg:vipcar/178543127.html
najdes jich tam vic, jak rikali kluci
nevozil bych ho kvuli cene, ale kvuli lepsimu stavu |
jasně, moc děkuju, zajímavé stránky, ale předpokládám, že to podobně funguje i v režii těch samotných dovozců, např. ten Ford, čerstvě dovezený z Německa, 107 00 km, můžeš si ho jet rovnou prohlédnout a koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|