|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | shyb se 60KG???
tak to jsi megafrajer!!!!!!!!! |
kua ale mrtvolu 3x200 si nikto nevsimne! :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: pá květen 10, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Noo bravó, skvelá mrtvolka, aby sa nepovedalo:), ale pokiaľ ten zhyb nebol podrzany, tam sa yneráta - robím si prdel, si borec.: _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
tak dik, potesi :))
goblet squat+burpees (ci jak sa to pise):
10x10+10x10
cca 32 minut mi to trvalo, co je dost hrozne ale zial - rychlejsie by ma stalo infarkt heh
chrbat mam rozmrdany na tyzden dopredu a na cicky tiez svalovka, takze len takto doma. Povodne bolo v plane aj hspu co som po troch opakovania vzdal..ramena mrtve.
inak suplementaciu mam teraz ako profesionalny kultik tusim:
kreatin - uz budem musiet vysadit (inak po druhej kure mam stale vyse polovicu pixle, dufam ze to nenavlhne alebo nieco)
bcaa xpress - cca 20g pocas treningu + ~5g pred ranajkami
amino1 - odmerka po treningu (alebo dochucujem bcaa xpress pocas treningu), obcas aj rano namiesto xpress
myofusion probiotic - pred spanim, s plnotucnym mliekom. S mliekom je to naozaj chutne.
animal flex - jeden sakel denne (pped par dnami som zacal)
vitamin c kazdy den rano 1g
omega3 kazdy den rano 2 tablety
strava zhruba:
ranajky ryza (niekedy s tuniakom)
desiata liter plnotucneho mlieka + arasidove maslo par lyzic
obed: maso+ryza
olovrant: 0.5kg jogurt hollandia alebo pilos (ten je len 0.4) + arasidove maslo par lyzic
vecera: ryza, maso
vecera2: ryza, maso (zvycajne tuniak)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
bench+pritahy nadhmat
8x60 + 8x60
5x80 + 8x80
8x105 + 8x105
8x105 + 8x105
8x105 + 8x105
zhyby:
8xbw
8xbw
8xbw
ramena jednorucky v sede:
8x32
8x32
8x32
Vcera 4 piva, na ranajky som si dal vianocku s dzemom, okamzite sracka, mam taky blby dojem ze ta moja bezlepkova dieta prechadza z dobrovolnej fazy na nutenu.
Inak tie predne drepy s kettlebellom som razne podcenil minule, takuto masivnu svalovicu co mam na nohy si fakt snad ani nepamatam.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Behanie
Rozklus
Rovinky
Rozcvik
100-100-100. 2x
Vyklus
Na stehna stale svalovica z kettlebelovych drepov. Dnes som to po konzultacii radsej moc neprepaloval, uvidim kedy bude zo mna zasa invalid a budem musiet pauzovat
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 14, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Peter Ustinov napsal: | shyb se 60KG???
tak to jsi megafrajer!!!!!!!!! |
kua ale mrtvolu 3x200 si nikto nevsimne! :))) |
já bych si určitě všim, protože 3x 200 je můj letošní cíl jenže jsem tu zase dlouho nebyl... takže parádní výkon, i když jsem tam četl něco jako trhačky
a shybovat už můžeš s "živou" váhou... kdyby ti třeba taková e-witchka vlezla na hrb lepší, než se tahat s železem
a benče nevidím důvod, proč si stěžovat... teď tam naposledy vidím 5x 115, s tím se dá pěkně pracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 14, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
na standardne serie je ewicka prilis tucna :)))
Ten bench neviem, neviem. Vzdy ked sa pokusim ist viac do sily tak to neni ono. Mam taku vysnivanu metu 5x120 co by som este v tomto zivote za spravnej konstelacie hviezd mohol dosiahnut ale viac menej som uz na limite a ked neposypem tak cisla sa budu menit len kozmeticky.
ad trhacky..striedavy uchop mi je dost neprijemny takze radsej budem za gay-a na tu chvilu :)) Zaroven sa ale stale snazim posilovat uchop.
inak..pozeral som, ze ti nejak podozrivo dobre fici hacken drep 5x140 uz kurva palka. Drzim palce pri vytlkani pr-iek este predtym ako sa pustis do nejakeho chudnutia, lebo potom pojde vsetko do haja (vlastna skusenost) hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 14, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
s touto vahou co mas by bolo 5x115 myslim parada, ale verim ze na to mas..tie tlakove a tahove bunky mame asi my dvaja presne naopak :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Uz mas len 72? Som myslel ze 75...vychrtliku :)))
Pacilo by sa mi dat 200 nadhmatom bez trhaciek ako pravy chlap, ale bez magnezka to je scifi To by bol pre mna ovela hodnotnejsi vykon ako 230
Naposledy upravil seeya dne út květen 14, 2013 4:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Pacilo by sa mi dat 200 nadhmatom bez trhaciek ako pravy chlap, ale bez magnezka to je scifi To by bol pre mna ovela hodnotnejsi vykon ako 230 |
proc nemuzes magnezko? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Komercne fitko..by to robilo zlu krv, obcas teraz ale chodim na jendorucky do ineho fitka, tam by to urcite slo, ale este musim potrenovat raw uchop kym bude mat zmysel kupovat magnezko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|