SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Frozz. napsal:
CELLUCOR C4

Měl jsem možnost zkusit pár vzorků, a za sebe musím říct:

- výborná chuť (nevím co to přesně bylo, ale mělo to modrou barvu)
- výborná rozpustnost

Co se týče efektu, zkoušel jsem 1 dávku (tedy půl pytlíčku) a po cca 10-15min mě začly pálit rty a trochu obličej, prý za to může beta-alanin. Nakoupnout mě to dokázalo, ale necítil jsem úplně takový efekt, který bych očekával, ale já jsem na tyhle "předtréninkáče" dost rezistentní, asi bych musel použít 2 dávky.

Ale jinak si myslím, že to je kvalitní nakopávač a dosti lidem může prokázat výbornou službu, je to ale asi dost individuální.

To byl Blue Razz, ten mi zrovna nechutná, melounový je naprosto odproný, ale zato ananas a růžová limonáda jsou chuťově Mě nakopával docela spolehlivě i skoro po roce, začínala jsem na půl odměrce (odměrka je úplně mikro, tuším 7g) a i po takové době jedna odměrka stačila.

ted je jeste nutnu rict, ze vasis cca tolik, co taska do fitka nekterych velkych borcu
(neber si to osobne)

pro me se ukazal dokonalym HEMORAGE (ale jenom v US verzi)
vsechny prichute hodnotim jako hodne umele a chemicke, ale vysledky super (pocit, ze odjeta serie, je prvni v treningu, vice opakovani s tou samou vahou, hodinu po treningu pocit, ze jsme dneska jeste necvicil, a musel jsme dat skoro dvojnasobny trening, abych citil, ze jsme unavenypravda, vecer to prislo a uspalo me to sakra rychle )

Naposledy upravil Peter Ustinov dne so duben 13, 2013 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Insano41

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, taky jsem měl vzorek C4 - Meloun.. poslal sem tam celý ten pytlík a zhruba po patnácti minutách mě začal kousat celý xicht, který mě svědil ještě tak 20 minut během tréninku... pumpa dobrá, ale jako nakopávač nic moc.. ale šejkr mi i po vypláchnutí ten den krásně voněl, druhý den už to bylo horší..
Mick994

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má tady někdo zkušenosti se značkou Trec Nutrition?
Chadzi

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi, máte někdo zkušenosti s produktem S.A.W. od Trecu? Dle zahraničních recenzí a názorů by to mělo funkční...
x46x

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Před létem bych se chtěl trochu vyrýsovat (kdo by to byl řekl ), uvažuji o koupi nějakého spalovače, ale nemám s tím žádné zkušenosti, uvažuji o Xtreme 24 Hours Fat Burner má s náím někdo zkušenosti nebo mi doporučíte něco jiného? Děkuji
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vseobecne ti reknu jedno
prinos spalovacu, co jsou legalne na trhu je velmi mizivy!
dobrou dietou muzes sundavat cca kilo tydne
do neceho takoveho bych nesel a nespolehal na to
Crewe

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Před létem bych se chtěl trochu vyrýsovat (kdo by to byl řekl ), uvažuji o koupi nějakého spalovače, ale nemám s tím žádné zkušenosti, uvažuji o Xtreme 24 Hours Fat Burner má s náím někdo zkušenosti nebo mi doporučíte něco jiného? Děkuji

Jelikoz na me moc veci nefunguje (nakopavace,spalovave) ani v extremnich davkach. Tak preci jen granat jsem citil. - nevim jestli sem palil tuk, ale extremne sem se potil
x46x

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám v plánu 3x týdně 1h běhat, jídelníček už mám připravený, chtěl bych k tomu přidat spalovač abych pro to udělal maximum - všude jsem se dočetl že do diety je spalovač dopručený.
Spam

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, nejsem zastáncem jakýchkoli nakopávačů, spalovačů atd...
Ráno před kardiem si dám silný kafe, to stejný před tréninkem a hotovo.
Stejně spalovač nespalovač to je to minimum co pro pálení tuků může někdo udělat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Mám v plánu 3x týdně 1h běhat, jídelníček už mám připravený, chtěl bych k tomu přidat spalovač abych pro to udělal maximum - všude jsem se dočetl že do diety je spalovač dopručený.

behat kdy? v jake intenzite?
jaky jidelnicek?
budes chodit i do posilky?
co treba L carnitin?
x46x

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě odpoledne po práci, v sobotu neděli možná ráno po probuzení. Posilovnu bych asi na měsíc vyřadil - nestíhal bych po hodině běhu ještě hodinu a půl posilovat. V jídelníčku jsem sacharidy snížil na 0,7g na 1kgTH (bílkoviny zůstanou zachovány). Nevím co si o carnitinu myslet, někde se píše že karnitin dost napomáhá spalování, jinde zase že v těle je ho tolik že další doplňování je zbytečné (placebo)..
Spam

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Určitě odpoledne po práci, v sobotu neděli možná ráno po probuzení. Posilovnu bych asi na měsíc vyřadil - nestíhal bych po hodině běhu ještě hodinu a půl posilovat. V jídelníčku jsem sacharidy snížil na 0,7g na 1kgTH (bílkoviny zůstanou zachovány). Nevím co si o carnitinu myslet, někde se píše že karnitin dost napomáhá spalování, jinde zase že v těle je ho tolik že další doplňování je zbytečné (placebo)..

Ty chceš držet nízkosacharidovou dietu, kde máš 0,7g/1kg BW? Je to tak?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:

stejne musis zjistit co na tebe pusobi a co ne
behani se mi nejvic osvedcilo na lacno pred snidani
v posilce nemusiss travit tak moc, staci i 45 minut na procviceni celeho tela
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6909-treninkova-poradna-17-2010.html
doporucuju precist
Insano41

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem u českých prodejců opět narazil na Neurocore.. co myslíte, bude fungovat?
Davesix

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho měl ještě před tím zákazem a byl jsem fakt spokojenej.. ze začátku stačila jedna odměrka, potom to pomalu přestávalo tak jsem vždy přidal na odměrce. Teď už bych to ale nekoupil, podle mě už to bude o ničem a momenátlně jsem hodně spokojenej s Assaultem
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: