|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Frozz. napsal: | CELLUCOR C4
Měl jsem možnost zkusit pár vzorků, a za sebe musím říct:
- výborná chuť (nevím co to přesně bylo, ale mělo to modrou barvu)
- výborná rozpustnost
Co se týče efektu, zkoušel jsem 1 dávku (tedy půl pytlíčku) a po cca 10-15min mě začly pálit rty a trochu obličej, prý za to může beta-alanin. Nakoupnout mě to dokázalo, ale necítil jsem úplně takový efekt, který bych očekával, ale já jsem na tyhle "předtréninkáče" dost rezistentní, asi bych musel použít 2 dávky.
Ale jinak si myslím, že to je kvalitní nakopávač a dosti lidem může prokázat výbornou službu, je to ale asi dost individuální. |
To byl Blue Razz, ten mi zrovna nechutná, melounový je naprosto odproný, ale zato ananas a růžová limonáda jsou chuťově Mě nakopával docela spolehlivě i skoro po roce, začínala jsem na půl odměrce (odměrka je úplně mikro, tuším 7g) a i po takové době jedna odměrka stačila. |
ted je jeste nutnu rict, ze vasis cca tolik, co taska do fitka nekterych velkych borcu
(neber si to osobne)
pro me se ukazal dokonalym HEMORAGE (ale jenom v US verzi)
vsechny prichute hodnotim jako hodne umele a chemicke, ale vysledky super (pocit, ze odjeta serie, je prvni v treningu, vice opakovani s tou samou vahou, hodinu po treningu pocit, ze jsme dneska jeste necvicil, a musel jsme dat skoro dvojnasobny trening, abych citil, ze jsme unavenypravda, vecer to prislo a uspalo me to sakra rychle ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne so duben 13, 2013 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
jojo, taky jsem měl vzorek C4 - Meloun.. poslal sem tam celý ten pytlík a zhruba po patnácti minutách mě začal kousat celý xicht, který mě svědil ještě tak 20 minut během tréninku... pumpa dobrá, ale jako nakopávač nic moc.. ale šejkr mi i po vypláchnutí ten den krásně voněl, druhý den už to bylo horší.. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Má tady někdo zkušenosti se značkou Trec Nutrition?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po květen 06, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
Lidi, máte někdo zkušenosti s produktem S.A.W. od Trecu? Dle zahraničních recenzí a názorů by to mělo funkční...
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Před létem bych se chtěl trochu vyrýsovat (kdo by to byl řekl  ), uvažuji o koupi nějakého spalovače, ale nemám s tím žádné zkušenosti, uvažuji o Xtreme 24 Hours Fat Burner má s náím někdo zkušenosti nebo mi doporučíte něco jiného? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
vseobecne ti reknu jedno
prinos spalovacu, co jsou legalne na trhu je velmi mizivy!
dobrou dietou muzes sundavat cca kilo tydne
do neceho takoveho bych nesel a nespolehal na to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | Před létem bych se chtěl trochu vyrýsovat (kdo by to byl řekl ), uvažuji o koupi nějakého spalovače, ale nemám s tím žádné zkušenosti, uvažuji o Xtreme 24 Hours Fat Burner má s náím někdo zkušenosti nebo mi doporučíte něco jiného? Děkuji |
Jelikoz na me moc veci nefunguje (nakopavace,spalovave) ani v extremnich davkach. Tak preci jen granat jsem citil. - nevim jestli sem palil tuk, ale extremne sem se potil
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
Mám v plánu 3x týdně 1h běhat, jídelníček už mám připravený, chtěl bych k tomu přidat spalovač abych pro to udělal maximum - všude jsem se dočetl že do diety je spalovač dopručený.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
Já nevím, nejsem zastáncem jakýchkoli nakopávačů, spalovačů atd...
Ráno před kardiem si dám silný kafe, to stejný před tréninkem a hotovo.
Stejně spalovač nespalovač to je to minimum co pro pálení tuků může někdo udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Mám v plánu 3x týdně 1h běhat, jídelníček už mám připravený, chtěl bych k tomu přidat spalovač abych pro to udělal maximum - všude jsem se dočetl že do diety je spalovač dopručený. |
behat kdy? v jake intenzite?
jaky jidelnicek?
budes chodit i do posilky?
co treba L carnitin? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Určitě odpoledne po práci, v sobotu neděli možná ráno po probuzení. Posilovnu bych asi na měsíc vyřadil - nestíhal bych po hodině běhu ještě hodinu a půl posilovat. V jídelníčku jsem sacharidy snížil na 0,7g na 1kgTH (bílkoviny zůstanou zachovány). Nevím co si o carnitinu myslet, někde se píše že karnitin dost napomáhá spalování, jinde zase že v těle je ho tolik že další doplňování je zbytečné (placebo)..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Určitě odpoledne po práci, v sobotu neděli možná ráno po probuzení. Posilovnu bych asi na měsíc vyřadil - nestíhal bych po hodině běhu ještě hodinu a půl posilovat. V jídelníčku jsem sacharidy snížil na 0,7g na 1kgTH (bílkoviny zůstanou zachovány). Nevím co si o carnitinu myslet, někde se píše že karnitin dost napomáhá spalování, jinde zase že v těle je ho tolik že další doplňování je zbytečné (placebo).. |
Ty chceš držet nízkosacharidovou dietu, kde máš 0,7g/1kg BW? Je to tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Určitě odpoledne po práci, v sobotu neděli možná ráno po probuzení. Posilovnu bych asi na měsíc vyřadil - nestíhal bych po hodině běhu ještě hodinu a půl posilovat. V jídelníčku jsem sacharidy snížil na 0,7g na 1kgTH (bílkoviny zůstanou zachovány). Nevím co si o carnitinu myslet, někde se píše že karnitin dost napomáhá spalování, jinde zase že v těle je ho tolik že další doplňování je zbytečné (placebo).. |
stejne musis zjistit co na tebe pusobi a co ne
behani se mi nejvic osvedcilo na lacno pred snidani
v posilce nemusiss travit tak moc, staci i 45 minut na procviceni celeho tela
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6909-treninkova-poradna-17-2010.html
doporucuju precist _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: út květen 14, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
tak jsem u českých prodejců opět narazil na Neurocore.. co myslíte, bude fungovat? _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|