|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: so květen 18, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
Jídelníček mám parádní, ale jak jsem si všiml nefunguje mi. Jak jsem snížil tuky a zvýšil bílkoviny, tak mi to jde akorát do tuku (nechápu). Zalívám se. Co jsem počítal, tak mám kolem 2900kcal a to je hodně. Takže snížím sachry a zvýším tuky, aby to bylo kolem 2000-2500kcal a pak uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so květen 18, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Jídelníček mám parádní, ale jak jsem si všiml nefunguje mi. Jak jsem snížil tuky a zvýšil bílkoviny, tak mi to jde akorát do tuku (nechápu). Zalívám se. Co jsem počítal, tak mám kolem 2900kcal a to je hodně. Takže snížím sachry a zvýším tuky, aby to bylo kolem 2000-2500kcal a pak uvidíme. |
A nebude to třeba tréninkem? Jídelníček můžeš mít parádní, ale prostě když nebude mít tělo impuls ty živiny zpracovávat, využívat, bude jich přebytek... tak si je uloží.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so květen 18, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
Tak jako je to možný, ale před 3 týdnama mi byli vidět břišáky když jsem držel 3x300s 1xmax (podle kubaze) tuky jsem držel na 80+ a bílkoviny na 160+...Teď mám 250g b, 320g s, do 40g t. A to jsem měl stejný trénink jako teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 18, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Tak jako je to možný, ale před 3 týdnama mi byli vidět břišáky když jsem držel 3x300s 1xmax (podle kubaze) tuky jsem držel na 80+ a bílkoviny na 160+...Teď mám 250g b, 320g s, do 40g t. A to jsem měl stejný trénink jako teď. |
A proč máš těch bílkovin tolik? Ty bílkoviny zkus nechat jak předtím, jeď 3x300 a 1xmax a tuky do 40 a uvidíš. Když ti to předtím šlo, tak když ubereš teď tuky na polovinu, tak se zas trochu posuneš.
Ne vždy ale musí být chyba v jídeláku a tréninku, tím myslím třeba psychika - nervy, stres nebo fyzická vyčerpanost ---> zavodnění atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so květen 18, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | shooter napsal: | | Tak jako je to možný, ale před 3 týdnama mi byli vidět břišáky když jsem držel 3x300s 1xmax (podle kubaze) tuky jsem držel na 80+ a bílkoviny na 160+...Teď mám 250g b, 320g s, do 40g t. A to jsem měl stejný trénink jako teď. |
A proč máš těch bílkovin tolik? Ty bílkoviny zkus nechat jak předtím, jeď 3x300 a 1xmax a tuky do 40 a uvidíš. Když ti to předtím šlo, tak když ubereš teď tuky na polovinu, tak se zas trochu posuneš.
Ne vždy ale musí být chyba v jídeláku a tréninku, tím myslím třeba psychika - nervy, stres nebo fyzická vyčerpanost ---> zavodnění atd... |
Tak bílkoviny vůbec nevadí, že držím vysoko. S tím problém nemám.
No za vinu to dávám antibiotikům, protože jsem je nikdy nebral. Způsobili mi totální fyzickou a psychickou vyčrpanost na 3 týdny, úplně mě vevnitř zničili (žaludek, střeva). Našteští ta úvava před pár dny zmizela. Byl opravdovej problém jít na trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 18, 2013 10:02 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Spam napsal: | | shooter napsal: | | Tak jako je to možný, ale před 3 týdnama mi byli vidět břišáky když jsem držel 3x300s 1xmax (podle kubaze) tuky jsem držel na 80+ a bílkoviny na 160+...Teď mám 250g b, 320g s, do 40g t. A to jsem měl stejný trénink jako teď. |
Ne vždy ale musí být chyba v jídeláku a tréninku, tím myslím třeba psychika - nervy, stres nebo fyzická vyčerpanost ---> zavodnění atd... |
No za vinu to dávám antibiotikům, protože jsem je nikdy nebral. Způsobili mi totální fyzickou a psychickou vyčrpanost na 3 týdny, úplně mě vevnitř zničili (žaludek, střeva). Našteští ta úvava před pár dny zmizela. Byl opravdovej problém jít na trénink. |
Já neříkám že vadí, ale ptám se proč tolik těch bílkovin? Má to nějaký důvod je najednou navyšovat skoro o 100g? BTW. ty bílkoviny mají taky energii...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so květen 18, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
prvni, co bys mel suplementovat (jestli tak nedelas) po antibiotikach sou probiotika.. to, ze se pri spatnym stavu strev a celkove traveni zaplacnes vysokym mnozstvim bilkovin a hromadou doplnku tvuj stav akorat zhorsuje.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so květen 18, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | shooter napsal: | | Spam napsal: | | shooter napsal: | | Tak jako je to možný, ale před 3 týdnama mi byli vidět břišáky když jsem držel 3x300s 1xmax (podle kubaze) tuky jsem držel na 80+ a bílkoviny na 160+...Teď mám 250g b, 320g s, do 40g t. A to jsem měl stejný trénink jako teď. |
No za vinu to dávám antibiotikům, protože jsem je nikdy nebral. Způsobili mi totální fyzickou a psychickou vyčrpanost na 3 týdny, úplně mě vevnitř zničili (žaludek, střeva). Našteští ta úvava před pár dny zmizela. Byl opravdovej problém jít na trénink. |
Já neříkám že vadí, ale ptám se proč tolik těch bílkovin? Má to nějaký důvod je najednou navyšovat skoro o 100g? BTW. ty bílkoviny mají taky energii... |
Já jsem prostě takovej, že se držím přesně podle toho co je napsáno v knížce (příprava nasoutěž od A do Z od Roubíka tomu věřím, on stím má zkušenosti). Chtěl jsem si to zkusit, co to udělá. Jo to vím, že maj i bílkoviny svou energickou hodnotu. Prostě si s tím hraju. Zrovna teď jsem se vyfotil a zase tak hrozný to není jak jsem si myslel
Jinak si skočím pro ty probiotika, už jsem to měl v plánu, ale ne se k tomu dokopat.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so květen 18, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Sobota
volno
9:00 - 150g OV, 3 žloutky, 5 bílků, B, C, multi
12:30 - 100g rýže, 100g hovězí, zelenina
15:00 - 150g rýže, 100g hovězí, zelenina
18:00 - 150g rýže, 100g hovězí, zelenina
21:00 - 100g OV, 3 žloutky, 5 bílků, B, C, 10g Glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 18, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Máš muj obdiv že si takhle držíš stravu já mám problém se přes den nažrat ,zaot to dohánim v noci |
5 let jsem se trapil nocnim jezenim,noc co noc, uz jsem myslel, ze se toho nezbavim a po 5 letech jsem na to objevil lek a prekvapive velmi snadny a ucinny. Zrat pres den :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|