Máš pravdu, státnice udělám a za 6 dní ze mně bude bakalář .-) !!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Super zábava! Užil (i) jsme si to. Některý překážky lehčí, některý obtížnější, příští rok doufám znova, i když to mám cca 230km.
Doporučuju všem, hlavně takovej Grimley nebo Ustinov, těm by se to mohlo líbit .
Já jsem ten celej v černém.
Týmová spolupráce!
CF Committed Elita :-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Máš pravdu, státnice udělám a za 6 dní ze mně bude bakalář .-) !!
/confirmed.
bc. Lukáš Tuček
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Postnu dnešní WOD, který jsem si vymyslel až na místě, celkem zábavný a náročný:
WOD:
5 hang clean (60kg)
10 burpee
5 hang clean (60kg)
9 burpee
5 hang clean (60kg)
8 burpee
5 hang clean (60kg)
.
.
.
celkově: 55 hang clean + 55 burpee
- bez pauz
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Díky, ale né, pořád to není ono. Já se teď hodně zaměřuju na sehnání nějaké normální brigády v Praze na léto a k tomu dávám pomalu dokupy budoucí podnikání, takže ten trénink je spíš na udržení stavu, než na zlepšování.
Chystáš se podnikat v oboru (tělovýchově) nebo mimo - jestli to není tajemství?
Úplně mimo, na tělovýchovu nemám ani vzdělání. Napíšu ti PM :-)
- shyby nejhorší, předloktí brečelo
- s HSPU radost, pěkně až na zem plný rozsah
Ze zvědavosti jsem si spočítal, kolik bych měl za den přijmout kcal vč. aktivity (x 1,55 podle tabulek = aktivita 4-6x týdně) pro udržení stávajícího stavu.
BMR = 66 + (13.7 x hmotnost v kg) + (5 x výška v cm) - (6.8 x věk)
+ vynásobení aktivitou.
Vyšlo mi číslo zhruba 3000kcal+ (v závorkách u potravin je hodnota kcal).
Takhle vypadá kostra jídelníčku za celý den .
Proč nehubnu-nerýsuju? Nemůžu to přece stáhnout pod 2000kcal, když vážím 88/89kg .
tak muzes zkusit vyhodit ovoce, med, cokoladu a protein, pak by to melo jit dolu urcite.. otazka je, jak se pri tom budes cejtit, pripadne zaradit pravidelne jeden den v tejdnu pust, coz by urcite nebylo vhodny jenom pro ucely hubnuti.. ale je trochu problem se do toho donutit, ja to mam porad "v planu" btw, me daleko vic vyhovuje zaradit sacharidy az po treninku, ale to je samozrejme individualni (jako vsechno:)
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru