AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
guruhonza napsal:
Bara napsal:

Dobře můj mladý padavane *a02*

??? proč taková reakce

Protože je to můj sparing a dobře si pamatuje co ho učím.

Ve skutecnosti je to tak, ze me Bara dostal v ramci akce k Metrixu misto sejkru, protoze jim na cernaku dosly, tak mu ted na Harfe micham suplementy :))
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak je to s dávkováním BCAA? - Dělám rychlostní kanoistiku a můj trénink mívá obyvkle 1.5 - 2 hod. Myslím, že jsem tady četl, že snad dokonce dávkovat méně než 20g BCAA za trénink nemá smysl. Nicméně to by dost lezlo do peněz - Po tréninku si dávám rozinky a zhruba hodinu na to protein WPC 80 od extrifitu - do toho dávám i ty BCAA 6g před tréninkem a 6g po tréninku - stačí to?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Jak je to s dávkováním BCAA? - Dělám rychlostní kanoistiku a můj trénink mívá obyvkle 1.5 - 2 hod. Myslím, že jsem tady četl, že snad dokonce dávkovat méně než 20g BCAA za trénink nemá smysl. Nicméně to by dost lezlo do peněz - Po tréninku si dávám rozinky a zhruba hodinu na to protein WPC 80 od extrifitu - do toho dávám i ty BCAA 6g před tréninkem a 6g po tréninku - stačí to?

0,4g na kg vahy
rozinky ani protein BCAA nenahradi
davkovani by melo byt 1/3 pred treningem, 1/3 po treningu a zbytek po malych davkach pri treningu
bcaa se daji koupit kolem 0,85Kc/gr
s.rekyn

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
DiamonD123 napsal:

0,4g na kg vahy
rozinky ani protein BCAA nenahradi
davkovani by melo byt 1/3 pred treningem, 1/3 po treningu a zbytek po malych davkach pri treningu
bcaa se daji koupit kolem 0,85Kc/gr

Peter kde se daji koupit ciste bcaa za 0.85 kc/gr
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nesmim rict
porusil bych pravidla fora
roxtidy

PříspěvekZaslal: čt květen 23, 2013 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
to nesmim rict
porusil bych pravidla fora

jak muzes rict takovou hloupost, ze protein, ktery obsahuje BCAA a to v ne malem mnozstvi, BCAA nenahradi???
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt květen 23, 2013 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
...
jak muzes rict takovou hloupost, ze protein, ktery obsahuje BCAA a to v ne malem mnozstvi, BCAA nenahradi???

tak si o tom taky neco precti (vazane x volne aminokyseliny)...
roxtidy

PříspěvekZaslal: čt květen 23, 2013 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
roxtidy napsal:
...

tak si o tom taky neco precti (vazane x volne aminokyseliny)...

rekl bych, ze hodne lidi tady cte az moc. Pak jsou z toho vyblazneny, kupuji kazdou kravinu, protoze maji obavu, aby jim nahodou nechybelo neco bez ceho " to nejde"
roxtidy

PříspěvekZaslal: čt květen 23, 2013 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci

Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
roxtidy napsal:

Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku.

Tak BCAA z PTN se započítávají do celkového denního příjmu. Akorát jak se tu píše 0.4g/kg tělesné váhy je celkově. V období před, při nebo po tréninku člověk potřebuje nevázané BCAA. Takže když se rozdělí celkový příjem na třetiny jak tu psal Peter, tak třeba 2/3 přijmeš v období během tréninku a tu 1/3 třeba ráno, kde budeš mít např. 5g BCAA v proteinu a dalších 5g si dáš ve volných. No a celkový příjem by měl hodit těch zmíněných 0.4g, popř. 0.6
Dyžtak mě opravte, kdybych tu šířil nějaké bludy
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Bara napsal:
roxtidy napsal:

Tak BCAA z PTN se započítávají do celkového denního příjmu. Akorát jak se tu píše 0.4g/kg tělesné váhy je celkově. V období před, při nebo po tréninku člověk potřebuje nevázané BCAA. Takže když se rozdělí celkový příjem na třetiny jak tu psal Peter, tak třeba 2/3 přijmeš v období během tréninku a tu 1/3 třeba ráno, kde budeš mít např. 5g BCAA v proteinu a dalších 5g si dáš ve volných. No a celkový příjem by měl hodit těch zmíněných 0.4g, popř. 0.6
Dyžtak mě opravte, kdybych tu šířil nějaké bludy

BCAA mají téměř okamžitou účinnost a jsou určeny jako katabolizační rezistent.Proto jsou vhodné ráno ihned po probuzení,před-během a po tréninku (pokud je po tréninku PTN obsahující aminy,tak už samozřejmě samotné BCAA nedávat), a stejně tak se doporučují v obdobích delšího půstu mezi jídly.Já osobně dávám ráno 10 g,před tréninkem hodinku dám zase 10-15 g a během tréninku cca 30 g.Po tréninku ihned 2 odměrky Hydro proteinu.Ráno půl hodiny po BCAA dám Matrix odměrku do mléka a musli.To jsou veškeré mé doplňky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Davesix

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

BCAA mají téměř okamžitou účinnost a jsou určeny jako katabolizační rezistent.Proto jsou vhodné ráno ihned po probuzení,před-během a po tréninku (pokud je po tréninku PTN obsahující aminy,tak už samozřejmě samotné BCAA nedávat), a stejně tak se doporučují v obdobích delšího půstu mezi jídly.Já osobně dávám ráno 10 g,před tréninkem hodinku dám zase 10-15 g a během tréninku cca 30 g.Po tréninku ihned 2 odměrky Hydro proteinu.Ráno půl hodiny po BCAA dám Matrix odměrku do mléka a musli.To jsou veškeré mé doplňky.

Takže když dávám ráno cca 7-10g bcaa, před treninkem dávám 10g BCAA a během tréninku mám Beta BCAA Cellucor (kde teda BCAA moc není), stačí mi po tréninku hydrolyzát IsoGrow od PHP kde nějaké amina jsou (konkretne pisou 6.2g BCAA v jedne odměrce), tak už přidávat čisté BCAA nemám?
Spam

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Bara napsal:

Takže když dávám ráno cca 7-10g bcaa, před treninkem dávám 10g BCAA a během tréninku mám Beta BCAA Cellucor (kde teda BCAA moc není), stačí mi po tréninku hydrolyzát IsoGrow od PHP kde nějaké amina jsou (konkretne pisou 6.2g BCAA v jedne odměrce), tak už přidávat čisté BCAA nemám?

Tak záleží taky na váze... Ale jestli máš 80kg, jak máš v profilu, tak po tréninku už nemusíš dávat. Ráno 10g + před 10g + během nevim kolik toho dáváš ale cca 5-10g tam bude + PTN 6g
Davesix

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Davesix napsal:
Bara napsal:

Tak záleží taky na váze... Ale jestli máš 80kg, jak máš v profilu, tak po tréninku už nemusíš dávat. Ráno 10g + před 10g + během nevim kolik toho dáváš ale cca 5-10g tam bude + PTN 6g

Díky
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: