|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st květen 15, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | guruhonza napsal: | | Bara napsal: |
Dobře můj mladý padavane *a02* |
??? proč taková reakce |
Protože je to můj sparing a dobře si pamatuje co ho učím. |
Ve skutecnosti je to tak, ze me Bara dostal v ramci akce k Metrixu misto sejkru, protoze jim na cernaku dosly, tak mu ted na Harfe micham suplementy :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s dávkováním BCAA? - Dělám rychlostní kanoistiku a můj trénink mívá obyvkle 1.5 - 2 hod. Myslím, že jsem tady četl, že snad dokonce dávkovat méně než 20g BCAA za trénink nemá smysl. Nicméně to by dost lezlo do peněz - Po tréninku si dávám rozinky a zhruba hodinu na to protein WPC 80 od extrifitu - do toho dávám i ty BCAA 6g před tréninkem a 6g po tréninku - stačí to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Jak je to s dávkováním BCAA? - Dělám rychlostní kanoistiku a můj trénink mívá obyvkle 1.5 - 2 hod. Myslím, že jsem tady četl, že snad dokonce dávkovat méně než 20g BCAA za trénink nemá smysl. Nicméně to by dost lezlo do peněz - Po tréninku si dávám rozinky a zhruba hodinu na to protein WPC 80 od extrifitu - do toho dávám i ty BCAA 6g před tréninkem a 6g po tréninku - stačí to? |
0,4g na kg vahy
rozinky ani protein BCAA nenahradi
davkovani by melo byt 1/3 pred treningem, 1/3 po treningu a zbytek po malych davkach pri treningu
bcaa se daji koupit kolem 0,85Kc/gr _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
s.rekyn

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Jak je to s dávkováním BCAA? - Dělám rychlostní kanoistiku a můj trénink mívá obyvkle 1.5 - 2 hod. Myslím, že jsem tady četl, že snad dokonce dávkovat méně než 20g BCAA za trénink nemá smysl. Nicméně to by dost lezlo do peněz - Po tréninku si dávám rozinky a zhruba hodinu na to protein WPC 80 od extrifitu - do toho dávám i ty BCAA 6g před tréninkem a 6g po tréninku - stačí to? |
0,4g na kg vahy
rozinky ani protein BCAA nenahradi
davkovani by melo byt 1/3 pred treningem, 1/3 po treningu a zbytek po malych davkach pri treningu
bcaa se daji koupit kolem 0,85Kc/gr |
Peter kde se daji koupit ciste bcaa za 0.85 kc/gr
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
to nesmim rict
porusil bych pravidla fora _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:59 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | to nesmim rict
porusil bych pravidla fora |
jak muzes rict takovou hloupost, ze protein, ktery obsahuje BCAA a to v ne malem mnozstvi, BCAA nenahradi???
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:06 am Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | ...
jak muzes rict takovou hloupost, ze protein, ktery obsahuje BCAA a to v ne malem mnozstvi, BCAA nenahradi??? |
tak si o tom taky neco precti (vazane x volne aminokyseliny)...
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | roxtidy napsal: | ...
jak muzes rict takovou hloupost, ze protein, ktery obsahuje BCAA a to v ne malem mnozstvi, BCAA nenahradi??? |
tak si o tom taky neco precti (vazane x volne aminokyseliny)... |
rekl bych, ze hodne lidi tady cte az moc. Pak jsou z toho vyblazneny, kupuji kazdou kravinu, protoze maji obavu, aby jim nahodou nechybelo neco bez ceho " to nejde"
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so květen 25, 2013 7:14 am Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci |
Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | roxtidy napsal: | rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Pokud ano, tak gratuluji marketingovym oddelenim vsech firem, protoze odvadeji spickovou praci |
Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku. |
Tak BCAA z PTN se započítávají do celkového denního příjmu. Akorát jak se tu píše 0.4g/kg tělesné váhy je celkově. V období před, při nebo po tréninku člověk potřebuje nevázané BCAA. Takže když se rozdělí celkový příjem na třetiny jak tu psal Peter, tak třeba 2/3 přijmeš v období během tréninku a tu 1/3 třeba ráno, kde budeš mít např. 5g BCAA v proteinu a dalších 5g si dáš ve volných. No a celkový příjem by měl hodit těch zmíněných 0.4g, popř. 0.6
Dyžtak mě opravte, kdybych tu šířil nějaké bludy
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Bara napsal: | | roxtidy napsal: | rozdil mezi BCAA prijatymi v proteinovem napoji a primo BCAA produkty (v podstate koncentraty) je pouze v tom kolik casu je potreba na jejich vstrebani. Myslite, ze tento rozdil v case vstrebani je alfou omegou vaseho uspechu-neuspechu?
Rozhodně není třeba to hrotit a patlat se v tom jak to většina rádoby borců tady dělá,ale BCAA samotné mají svůj význam,protože jsou procesy kde potřebujeme zejména BCAA.A že se nesnesou s jinou aminokyselinou je taky stará věc.Ale určitě není třeba si hrát na chodící laborku. |
Tak BCAA z PTN se započítávají do celkového denního příjmu. Akorát jak se tu píše 0.4g/kg tělesné váhy je celkově. V období před, při nebo po tréninku člověk potřebuje nevázané BCAA. Takže když se rozdělí celkový příjem na třetiny jak tu psal Peter, tak třeba 2/3 přijmeš v období během tréninku a tu 1/3 třeba ráno, kde budeš mít např. 5g BCAA v proteinu a dalších 5g si dáš ve volných. No a celkový příjem by měl hodit těch zmíněných 0.4g, popř. 0.6
Dyžtak mě opravte, kdybych tu šířil nějaké bludy |
BCAA mají téměř okamžitou účinnost a jsou určeny jako katabolizační rezistent.Proto jsou vhodné ráno ihned po probuzení,před-během a po tréninku (pokud je po tréninku PTN obsahující aminy,tak už samozřejmě samotné BCAA nedávat), a stejně tak se doporučují v obdobích delšího půstu mezi jídly.Já osobně dávám ráno 10 g,před tréninkem hodinku dám zase 10-15 g a během tréninku cca 30 g.Po tréninku ihned 2 odměrky Hydro proteinu.Ráno půl hodiny po BCAA dám Matrix odměrku do mléka a musli.To jsou veškeré mé doplňky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
BCAA mají téměř okamžitou účinnost a jsou určeny jako katabolizační rezistent.Proto jsou vhodné ráno ihned po probuzení,před-během a po tréninku (pokud je po tréninku PTN obsahující aminy,tak už samozřejmě samotné BCAA nedávat), a stejně tak se doporučují v obdobích delšího půstu mezi jídly.Já osobně dávám ráno 10 g,před tréninkem hodinku dám zase 10-15 g a během tréninku cca 30 g.Po tréninku ihned 2 odměrky Hydro proteinu.Ráno půl hodiny po BCAA dám Matrix odměrku do mléka a musli.To jsou veškeré mé doplňky. |
Takže když dávám ráno cca 7-10g bcaa, před treninkem dávám 10g BCAA a během tréninku mám Beta BCAA Cellucor (kde teda BCAA moc není), stačí mi po tréninku hydrolyzát IsoGrow od PHP kde nějaké amina jsou (konkretne pisou 6.2g BCAA v jedne odměrce), tak už přidávat čisté BCAA nemám?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Bara napsal: |
BCAA mají téměř okamžitou účinnost a jsou určeny jako katabolizační rezistent.Proto jsou vhodné ráno ihned po probuzení,před-během a po tréninku (pokud je po tréninku PTN obsahující aminy,tak už samozřejmě samotné BCAA nedávat), a stejně tak se doporučují v obdobích delšího půstu mezi jídly.Já osobně dávám ráno 10 g,před tréninkem hodinku dám zase 10-15 g a během tréninku cca 30 g.Po tréninku ihned 2 odměrky Hydro proteinu.Ráno půl hodiny po BCAA dám Matrix odměrku do mléka a musli.To jsou veškeré mé doplňky. |
Takže když dávám ráno cca 7-10g bcaa, před treninkem dávám 10g BCAA a během tréninku mám Beta BCAA Cellucor (kde teda BCAA moc není), stačí mi po tréninku hydrolyzát IsoGrow od PHP kde nějaké amina jsou (konkretne pisou 6.2g BCAA v jedne odměrce), tak už přidávat čisté BCAA nemám? |
Tak záleží taky na váze... Ale jestli máš 80kg, jak máš v profilu, tak po tréninku už nemusíš dávat. Ráno 10g + před 10g + během nevim kolik toho dáváš ale cca 5-10g tam bude + PTN 6g
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so květen 25, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Davesix napsal: | | Bara napsal: |
Takže když dávám ráno cca 7-10g bcaa, před treninkem dávám 10g BCAA a během tréninku mám Beta BCAA Cellucor (kde teda BCAA moc není), stačí mi po tréninku hydrolyzát IsoGrow od PHP kde nějaké amina jsou (konkretne pisou 6.2g BCAA v jedne odměrce), tak už přidávat čisté BCAA nemám? |
Tak záleží taky na váze... Ale jestli máš 80kg, jak máš v profilu, tak po tréninku už nemusíš dávat. Ráno 10g + před 10g + během nevim kolik toho dáváš ale cca 5-10g tam bude + PTN 6g |
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|