Gothic 1 a 2 jsou opravdu legendy, trojka mi přišla zbytečně zdlouhavá a 4 je rychlokvaška od jiné firmy, jeden xich ve hře je na stovce postav. Fable 3 jsem dohrál cca 2 dny zpět, docela chytlavé. Jinak třeba Mass Effect 3 je pěkná. A samozřejmě se nesmí zapomenout na Oblivion a Skyrim
No já asi nejdřív zkusím tu dvojku, pokud by mě to chytlo tak pak dám i jedničku a třeba i tu trojku nikdy sem to nehrál, ale když to tak všichni chválí :)
Nene chlapče, první 1, je to nutnost k pochopení celého příběhu, věř mi. Gothic je celý o příběhu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No já asi nejdřív zkusím tu dvojku, pokud by mě to chytlo tak pak dám i jedničku a třeba i tu trojku nikdy sem to nehrál, ale když to tak všichni chválí :)
Ještě mi doporučil kamarád Torchlight II., co vy na to?
T2 něco jako Diablo, není špatné, ale diablo se mi líbí více.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Klucí doporučte mi nějaké dobré RPG, novější nebo uplně staré je mi to fuk :) Skyrim už mě omrzel, tak bych si dal něco nového ;-)
Baldurs gate. Teď to hodili do nové grafiky, takže by to mělo splňovat rozumné grafické požadavky. BG1+BG2, pokud jsi je nehrál, tak jsi přišel o dost.
Pokud ti nevadí starý engine, Fallout 2 je absolutně geniální.
Metro LL..pořád nevim jestli koupit nebo ne..z recenzí sem se veskrze dozvěděl kulový..snad až výjde nějaká speciálka s DLC contentama tak do teho půjdu..
Krosar: jestli te bavilo 2033 tak tohle je minimalne stejne dobre.
Docela bavil...moc se mě líbila ta "neúčinnost zbraní" nevím jak to popsat...viděl sem těď pár záběrů z nového Metra a sem trochu vykolejen..nemám z toho takovej pocit jako z předchozího dílu....
BTW slyšel sem že soundtrack je super...může někdo potvrdit?
Max je jedna z tech her, ktere jsem dohral na jeden zatah, kdy se clovek zzije s postavou a pak jsem se jeste par dni jako Max vyvrhel citil (asi proto, ze jsem nevychazel z domu a paril ) A hlavne skvely soundtrack
Dvě věci...pořídil sem na GOGu Severance Blade of Darkness ale ne a ne to rozchodit..pořád hází chybu..nejdřív nějaká tabulka Smart Heap něco s pamětí a pak error..pokusim se típnout screeny doma a postnu...
Druhá věc...kupuju 3DSko XL..má někdo? Můžete čistě z porovozních zkušeností doporučit barvu? Např. jestli bílá se špiní hodně, na černé ulpývá prach atd...vyloženou barevnou preferenci nemám takže je mi jedno jestli bude handhel barvy řůžové nebo černé...díkec
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru