|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohy
|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Minulý týden jsem si objednal Hydro protein od extrifitu zde na ronnie za 1299 a dnes zjušťuju, že přímo na extrifitu je akce 1+1 hydra za 1781kč. Dneska je fakt den na 2 věci
Edit: stejnak mi to nedalo a objednal jsem si to |
Tak to mě sere dnes tam mají cenu za 1.998 Kč
Edit: tak jsem to i za tu cenu chtěl objednat protože ještě včera měli toto
a dnes už tam mají tu stejnou tabulku akorát bez těch slev 15 a 20 %
zajímavé jak během jedné noci vše změní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:38 am Předmět: |
|
|
:D ... já si nechávám tu starou a když se časem propracuju k té "nové", je mi jasné, že je čas koupit další :D
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st květen 15, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
Nové velikosti košil Ben Sherman, do XL se sice zapnu, ale ramena a hlavně rukávy mám jak u kompresního trička a to mám přes biceps s bídou 40 cm. Asi nějaká asijská kolekce, nebo nevím ... _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st květen 15, 2013 7:58 am Předmět: |
|
|
Ja se na to... Tak jsem zjitil, ze do obleku sityho na miru se nevlezu, byl uz sice k promoci na vejsce, tedy pres 10 let z5, ale este pred 1 - 2 rokama jsem ho v poho pouzil nekde na svatbe.
To, ze si ted neoblecu sako pres bicaky a ramena to je potesitelne.
Ale sakra, ze v pase do zapnuti knofliku chyby 5 - 10 cm to je desny  Uz chapu proc me ta moje rika, ze jsem v 4 mesici. Pupek leze a je vyvalenej a nechapu proc, vahu uz mam 2 roky stale stejnou , max plus minus 4kg.
Nutne potrebuju oblek uz tuto nedeli, takze na prd situace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 6:41 am Předmět: |
|
|
Zaskra, Basmati 4.5kg v dobre cene je uz v Lidlu vykoupena, vcera jsem schvale skusil 2 Lidli v Brne, dokonce se zeptal prodavacek, a prej vyprodano, a to byla akce teprve od pondeli  chtel jsem nakoupit aspon 10 - 20 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:00 am Předmět: |
|
|
Já kupuju jasmínovou rejži tady ve večerce u větví za 220 4.5kg ... to už takovej rozdíl není :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:01 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Zaskra, Basmati 4.5kg v dobre cene je uz v Lidlu vykoupena, vcera jsem schvale skusil 2 Lidli v Brne, dokonce se zeptal prodavacek, a prej vyprodano, a to byla akce teprve od pondeli chtel jsem nakoupit aspon 10 - 20 kg. |
Tohle je u tehle XXL akci uplne normalni, oni vezmou na kazdou prodejnu vzdy jen par kousku. Tohlo velke baleni Basmati uz v akci parkrat bylo, jednou jsme si taky najivne myslel, ze koupim alespon 2-3 pytle, akce byla od pondeli a v pondeli vecer uz ryze nebyl ani jeden. Takze uz se temahle akcema nejak nevzrusuju a kopuju jen ty male pul kg pytliky, ono to zase o moc draz nevyjde. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
Dneska nám v Ol teče rezavá voda z kohoutku. Bojím se to pít
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
http://zpravy.idnes.cz/auto-narazilo-do-stitu-domu-dpe-/krimi.aspx?c=A130524_103200_olomouc-zpravy_kol
Takovidle jedinci za volantem... No, alespon ze se odstranil ze spolecnosti sam a zcela svobodne.
Vcera na vlastni kuzi jsem potkal hejska v cervenem beemwe z roku 1984 na hlinach v tezkem zabarakovem tuningu a s moderni skejtackou ksiltovkou na hlave, co pred nas vletel myskou pres plnou pred prechodem a malem sejmul 2 lidi co po nem prave sli...nebyt tam zarazovak, kterym to mohl projet nasikmo, tak byl v nich. A pak, kdyz zase skoncil opet za nama, tak se pokusil projet mezi nama v pravem pruhu a jinym autem v levem pruhu! Ono se beemwe vleze do 40 cm mezery? Je to maras co tu jezdi po cestach za ko**ti palice!
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
Šel jsem vrátit sluchátka za pár kaček, kde se mi vykmrdlal drát u jacku a prodavač po poslal na reklamaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
V Olomouci na Dolním náměstí je levňák s potravinami, kde nemám problém koupit půl roku prošlé čokolády  absolutně bez problému.
Jednou sem si udělal skoro 3 roky prošlou instantní omáčku. Taky se to dalo sníst..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|