|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po květen 27, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
pravidelne cesty cca do 100km, 80% o dalnici, 2 dospeli a dite
cca 20 000 km rocne |
Čistě můj názor ... na to co píšeš je to malý, starý a drahý. Navíc RS by měla mít tvrdší odpružení, což někde v serpentinách při hraní fajn, ale na běžnou jízdu dost nic moc. Obecně nic proti jedničkové Fabii v RSu, ale za těchto podmínek bych do toho nešel. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 27, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
pravidelne cesty cca do 100km, 80% o dalnici, 2 dospeli a dite
cca 20 000 km rocne |
Čistě můj názor ... na to co píšeš je to malý, starý a drahý. Navíc RS by měla mít tvrdší odpružení, což někde v serpentinách při hraní fajn, ale na běžnou jízdu dost nic moc. Obecně nic proti jedničkové Fabii v RSu, ale za těchto podmínek bych do toho nešel. |
RS je to jenom, protze je to overeny kus
nemel jsme v uvahu kupovat nic, tohle je jenom mimoradna nabidka
moje pozadavky jsme psal vyse
je mi jedno v cem to bude zabalene _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po květen 27, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
yggu, a četls to o 80 procentech jízdy po dálnici? tam to bude hrkat jak v RS tak v čemkoli jiným v této cenové relaci (a to ještě za předpokladu, že "obyčejný" tlumiče na tom "jiném" autě nebudou dodrbaný, na což bych se moc nespoléhal)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 27, 2013 11:41 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | yggu, a četls to o 80 procentech jízdy po dálnici? tam to bude hrkat jak v RS tak v čemkoli jiným v této cenové relaci (a to ještě za předpokladu, že "obyčejný" tlumiče na tom "jiném" autě nebudou dodrbaný, na což bych se moc nespoléhal) |
Četl .... právě proto bych šel do auta s měkčím odpružením ..... resp. běžným sériovým ..... a ne sportovním podvozkem. Ta RS tam bude hrkat právě víc. Krom podvozku i třeba kvůli kolům...tj. ráfky a pneu.
Jinak jak říkám, takto na virtuální pohled na tom není špatné nic, až na tu cenu, která je podle mě moc. Ale pro deklarované využití mi to přijde jako krok vedle. Jinému to ale může sedět, proč ne.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út květen 28, 2013 12:31 am Předmět: |
|
|
Za tohle 160 tisíc?
Představ si tuhle fabku a vedle třeba fiat bravo 2 sport 110kw multijet a cenově jsou ty auta stejný
nebo leona top sport 1,9 tdi taky stejná cenová hladina
Ano Rs fábka je velice zajimavý a auto ale když to srovnám s těma výše uvedenýma tak jak o tom může někdo jenom uvažovat  ??Petře vysvětli mě prosím benefity té fábky za 160 litrů....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: |
Petře vysvětli mě prosím benefity té fábky za 160 litrů.... |
vim od koho je, jak o ni bylo postarano, ze km odovidaji
ze neni jenom nalestena kvuli lepsi prodejnosti, ale vazne v dobrem stavu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Já osobně si třeba myslím, že 160 tisíc korun za 9 let starý auto je prostě hodně. O sto tisíc dráž (6 výplat) koupíš předváděčku třeba Rapida a i když to nebude übersport jako naftová Fabka, tak to pořád bude nové auto.
Já osobně bych se asi vyhnul koncernu a jmenovitě Škodovkám, kde jsou ceny hrozně nadsazené. Za 200 tisíc máš sotva 5 let staré Mondeo v plné výbavě a za 160 skoro 10 let starou Fábii. Trošku nepoměr ne?
Ale abych jenom netlachal.. místo auta mám v plánu koupit si skůtr a zjistil sem, že 125 se prostě nedá sehnat. To je trh s ojetými skůtry této kubatury úplně mrtvý?
Sem čekal, že skůtrů do třeba 35 tisíc bude šest kvadrilionů a místo toho se prodávaj buď 10 let staré nebo úplně nové za 90 tisíc. Nebo nová Kentoya za 25, ale Čínu nechci..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
nechtel jsem auto kupovat jeste cca 3 roky, ale tohle byla proste dobra nabidka
osobne jsem chtel hlavne 1,9 tdi (neznicitelny motor) a 6 kvalt (uspora)
dieselove mondea maji problemy se vstrikama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Petre bacha na ty najety km.. ono kolem tech 120-130tis. km je ten spravnej cas na GO minimalne predni napravy (ramena,loziska,tlumice)... + motor - rozvody a ses krasne na 200k _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
za me bych ti doporucil passata 1.9 tdi.. minulej rok sem si jednoho koupil rok 97 najeto 300 nestocenejch a sem uplne v klidu, ted sem delal oleje,rozvody a vim ze stim autem minimalne pul mega najedu _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út květen 28, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nechtel jsem auto kupovat jeste cca 3 roky, ale tohle byla proste dobra nabidka
osobne jsem chtel hlavne 1,9 tdi (neznicitelny motor) a 6 kvalt (uspora)
dieselove mondea maji problemy se vstrikama |
Koukal sem na ty fotky a musim teda rict, ze vypada fakt hezky a snad bude i v tom perfektnim stavu, jak se uvedeno. At da mensi slevicku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|