|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 28, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | haters gonna hate je to jejich život, ať si dělaj co chtěj určitě to mysleli ze srandy a hlavně se těšili konečně na něco nezdravého po té dietě |
To jsi opravdu tak naivní?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: út květen 28, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Davesix napsal: | haters gonna hate je to jejich život, ať si dělaj co chtěj určitě to mysleli ze srandy a hlavně se těšili konečně na něco nezdravého po té dietě |
To jsi opravdu tak naivní? |
Taky to beru jako recesi. Na kost rýsnutí kultíci jako zákazníci v McDonaldu, tam je ten kontrast docela zjevný.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 28, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Davesix napsal: | haters gonna hate je to jejich život, ať si dělaj co chtěj určitě to mysleli ze srandy a hlavně se těšili konečně na něco nezdravého po té dietě |
Taky to beru jako recesi. Na kost rýsnutí kultíci jako zákazníci v McDonaldu, tam je ten kontrast docela zjevný. |
Vám pořád nedochází že kvůli takovejm s prominutím idi.tům ....maj llidi kulturisty za exoty a podivíny?? Je to ostuda...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 28, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Moocha napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Davesix napsal: | haters gonna hate je to jejich život, ať si dělaj co chtěj určitě to mysleli ze srandy a hlavně se těšili konečně na něco nezdravého po té dietě |
Taky to beru jako recesi. Na kost rýsnutí kultíci jako zákazníci v McDonaldu, tam je ten kontrast docela zjevný. |
Vám pořád nedochází že kvůli takovejm s prominutím idi.tům ....maj llidi kulturisty za exoty a podivíny?? Je to ostuda... |
Asi tak - ze srandy by nedělali ostudu kulturistice
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 28, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
Jestli mají lidi kulturisty za exoty a podivíny, tak to nebude kvůli incidentu, kterého se všehovšudy zúčastnilo 30 lidí a vidělo ho na internetu dalších pár stovek.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 28, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jestli mají lidi kulturisty za exoty a podivíny, tak to nebude kvůli incidentu, kterého se všehovšudy zúčastnilo 30 lidí a vidělo ho na internetu dalších pár stovek. |
To ale neznamená že k tomu nepřispěli
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po červen 10, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
Musím se podělit o svůj zážitek z pátku. Dojeli jsme ramena v kleci a přišel asi 65 kilovej pomalu průsvitnej kluk, prej jestli už je v kleci volno. Pustil jsem se do upažování, neustále pozorujíc tohoto experta. Klec si připravil na dřepy, říkám, to jsem na něj zvědav, nohy jak párátka bez známky svalu. Bez jakéhokoli prohřátí začal protahovat stehna, naložil na činku rovnou 80 kg, říkám si, tady to zavání průserem. Ale to nejlepší teprve přišlo.  Když viděl jak po něm všichni koukáme (obávajíc se o jeho zdraví), zul boty, nasadil si mikinu s kapucí přes hlavu a pustil se do vykonávání nečeho, vzdáleně připomínající dřep. Klepajíc se jak ratlík dokončil 5 opáček. Povídám: to asi není dobrý ne? Nechceš něco ubrat? Mladík se na mě ohlédl pohledem orlického vraha a povídá: jedu silovku, to znamená max 5 opakování a těžký váhy!! Všichni jsme vybuchli smíchy a borec se otočil zpět k čince se slovy: vím jak cvičit tak mě nerušte!!!
Bože, zač mě trestáš! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po červen 10, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
Jak si někdo nenechá poradit. Tak je to hrůza. Hlavně u dřepu nebo mrtvém tahu
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po červen 10, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
celkem srandovní videa...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: ne červen 16, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Asi blbej dotaz na tomto foruu, ale přesto se zeptaám. Chystám se poprvé do veřejného fitka, tak bycj se chtěl zeptat jak se tam mám chovat abych se tady v tomto topicu později neobvěvil. Máte nějakou radu nebo prostě názor, čeho bych se tam měl vyvarovat a naopak??
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne červen 16, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | | Asi blbej dotaz na tomto foruu, ale přesto se zeptaám. Chystám se poprvé do veřejného fitka, tak bycj se chtěl zeptat jak se tam mám chovat abych se tady v tomto topicu později neobvěvil. Máte nějakou radu nebo prostě názor, čeho bych se tam měl vyvarovat a naopak?? |
Nejlepší by bylo kdyby si šel s nějakým zkušenějším kamarádem. Pokud jdeš sám, zeptej se obsluhy, ale rozhodně se ničeho neboj. Chovej se norálně, jak by ses měl chovat jinde, tedy slušně .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | | Asi blbej dotaz na tomto foruu, ale přesto se zeptaám. Chystám se poprvé do veřejného fitka, tak bycj se chtěl zeptat jak se tam mám chovat abych se tady v tomto topicu později neobvěvil. Máte nějakou radu nebo prostě názor, čeho bych se tam měl vyvarovat a naopak?? |
Vem si ručník a po docvičení uklízej kotouče / činky :) víc asi netřeba, pokud máš dobrý vychování :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
A hlavně se neboj, že se ti někdo bude smát, proto, že nemáš svaly. Leda bys hned první den cvičil bez trička, což je u některých noviců kolorit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|