Frozz - silová vytrvalost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 73, 74, 75  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz - silová vytrvalost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, i Saleb mi poradil, abych pravidelně zařadil denní půst s BCAA a zeleným čajem, dělal jsem to i v minulosti, budu to dělat teď, nemám s tím problém.

Ovoce miluju doprčic , ale tak OK, ovoce max 1ks za den a čokoládu teď nebudu kupovat vůbec.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ovoce miluju doprčic , ale tak OK, ovoce max 1ks za den a čokoládu teď nebudu kupovat vůbec.

Takže třeba 1borůvka jenom?

Já jím většinou tak 4-6ks ovoce denně a nedokážu si představit, že bych byl bez něj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vynechal bych i BCAA, imho to bude spis na skodu.. kdyz pust, tak poradne, telo si rado odpocine od tech sladidel, barviv, atd.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster - trefil ses mi do noty, zrovna ani BCAA nemám .

Loudy - , já nemám za den problém sníst 2 velký hrušky, vaničku jahod a 350g hroz. vína, což v konečným důsledku je asi hodně rychlých cukrů .
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera:

front squat (65kg) + OH lunges (25kg kotouč)
SS rear delts, DB flyes, arms

...stále cítím ramena, záda. Dnes si dám něco na vytrvalost, to zase bude , ale slabiny se musí posilovat, takže bych tam chtěl zahrnout burpees, HSPU, něco na vzpírání a břicho.

Jedno z TOP motivačních videí:
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je tu řeč o tom půstu, neodolám to tu Frozzíkovi trochu zas*at Počítá se půst od poledního jídla nebo až od doby, kdy mi hypoteticky poslední jídlo vytráví? Myslím, když bych chtěl dávat 18h půst, tak od 20:00 do 14:00 druhého dne, nebo třeba až do 20:00 toho druhého dne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když držel půst, tak jsem většinou měl poslední jídlo v 8 večer a další den jsem měl jídlo většinou v 7 velký zeleninový salát a v 8 normální jídlo. Pak jsem jedl až další den.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Já když držel půst, tak jsem většinou měl poslední jídlo v 8 večer a další den jsem měl jídlo většinou v 7 velký zeleninový salát a v 8 normální jídlo. Pak jsem jedl až další den.

A pozorovals nějaké benefity?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dny, co jsem držel půst, jsem měl ve škole naprosto nejlepší pozornost, co jsem kdy měl. Energie jsem měl taky spoustu, ale ten den jsem necvičil, tak těžko říct, jaký by byl případný trénink. Každopádně od doby, co jsem zařadil půsty a změnil jídelníček, tak trávení rozhodně lepší. Konečně jsem nemusel na záchod 3-5x denně Ale těžko tohle přičítat pouze těm dnům půstu

Důležitý je ten den mít co "nejvytíženější" a rozhodně neni moc dobrý ten den nakupovat jídlo nebo se k lákavému jídlu přibližovat, protože v odpoledních hodinách jsem měl chutě, když jsem procházel kolem arašídovýho másla apod. Neměl jsem hlad, ale když jsem to viděl, tak jsem dostal chuť a jednu dvě lžičky bych si dal
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Půst od večera do večera, tj. 24h, jen na vodě (hodně, cca 5L++), občas zelený čaj. V minulosti jsem dělal chybu tu, že jsem dával i pomeranč. džus zředěný s vodou.

Jednou za týden je to určitě dobrá věc a má to mnoho benefitů (google it), tělo si potřebuješ občas odpočinout (hlavně u těch, co jí každý 2h).
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S timhle naprosty souhlas. Obzvlast my, co jime kazde 2-3 hodiny Xkrat denne a jeste obvykle nasi vysokoproteinovou stravu, ten travici system a telo celkove dost zatezujeme, takze tohle je urcite velmi dobra vec.
Kdybych na to mel vuli, coz v jidle bohuzel nemam, tak to delam take. To traveni po pustu je pak uplne o necem jinem.
Dalsi vec je vyplach strech, o ktere uz tu v minulosti take byla diskuze ovsem s dosti rozporuplnymi nazory.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh cca 4,5km (rychlejší tempo)

- v 7 vstávačka, nikdo nikde, mp3 v uších, běh v tom největším lijáku, pecka , to je úplně něco jiného, než když je slunko
Máča

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To si asi jediny kdo beha radsi v desti nez za slunka:-).Mne osobne dest pri behu nevadi ale nevychutnam si to kvuli obavam z nasledneho nachlazeni.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes, z ničeho nic.....

10x HSPU big PR!!

- nechápu, jak jsem to dal, ale lítal jsem slušně a to jsem HSPU fakt moc netrénoval

Zítra postnu nový tréninkový plán, třeba se někomu zalíbí a nechá se inspirovat.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikož teď budu 90% času doma v Děčíně (do konce prázdnin), rozhodl jsem se, že se vrátím k tréninku silové vytrvalosti, který mě velmi bavil.

Chtěl bych jet 4x týdně (PO UT ČT PÁ).
Samozřejmě k tomu bude nějaké HIIT, běhání, angličáci, občas kruhák.

SILOVÁ VYTRVALOST = těžká váha + krátké pauzy + vysoký objem

Počet opakování: 3-5
Počet serií: 10-20
Pauzy: 20-30s
Intenzita: 75-85%

Maxima (podseknutá) -> pracovní váha:
Incl. benchpress DB ? -> ?
Front squat: 100kg -> 75-85kg
Deadlift: 180kg -> 135-153kg
Press: 65 -> 50-55kg
Clean squat: 90kg -> 67-75kg

Tréninkový plán:

A:
deadlift
HSPU

+ rear delts SS
+ abs SS

B:
front squat
pullups

+ arms
+ burpees

VOLNO

C:
hang squat clean
incline DB BP / flyes

+ rear delts SS
+ abs SS

D:
powerclean + press
goodmorning

+ arms
+ burpees

Naposledy upravil Frozz. dne čt červen 20, 2013 9:36 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 73, 74, 75  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: