PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 430, 431, 432 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Máča

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť? Poslední dobou kupuju Combat různé příchutě a chutná mě hodně, ale přemýšlím, že bych zkusil i něco jiného. Četl jsem tu chválu na Promil a Scitec. Máte někdo zkušenost? Jinak protein používám jenom do ovesné kaše nebo na zapečení s vločkama v troubě atd. samotný s vodou ho nepiju už téměř vůbec.
Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť ? Poslední dobou kupuju Combat různé příchutě a chutná mě hodně, ale přemýšlím, že bych zkusil i něco jiného. Četl jsem tu chválu na Promil a Scitec. Máte někdo zkušenost? Jinak protein používám jenom do ovesné kaše nebo na zapečení s vločkama v troubě atd. samotný s vodou ho nepiju už téměř vůbec.
Díky.

hovezi stejk

Davesix

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť? Poslední dobou kupuju Combat různé příchutě a chutná mě hodně, ale přemýšlím, že bych zkusil i něco jiného. Četl jsem tu chválu na Promil a Scitec. Máte někdo zkušenost? Jinak protein používám jenom do ovesné kaše nebo na zapečení s vločkama v troubě atd. samotný s vodou ho nepiju už téměř vůbec.
Díky.

Vyzkoušej Pro-Antium od Ronnieho v příchuti čokoláda a nebo skořici od Cellucoru.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť?
Zajímavostí, originalitou, chutí - arašidové máslo/marshmallow Cor-Performance Whey od společnosti Cellucor

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scitec - Whey Complex - Pistacia

a pak to býval Pharma Whey od PhD, než ho dokurvili
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
Bara napsal:
Midnight napsal:
Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky.

Poznáš to,protože když dáš po tréninku ihned hydro, tak můžeš v klidu za půl hodiny jíst aniž bys měl pocit, že to každou chvíli vrátíš na talíř.Hydro se tráví tak rychle a bez vedlejších projevů jako žádný jiný protein.Když jsem dával např Whey protein od Championu,Scitecu nebo Syntraxu, tak to prostě nešlo.Kopalo mě to zpět,těžko od žaludku atd..Ráno dávám do musli s mlékem Matrix a po tréninku Hydro.

Já to myslel spíše s dlouhodobého hlediska, zdali to bude fungovat lépe - rychleji zregeneruji, naroste mi větší bicák, apod. Je mi jasné, že se tráví rychleji, ale už samotná syrovátka se tráví hodně rychle.

Takže si vezměme tři cvičence - Arnolda, Garyho a Ronnieho. Jsou to jednovaječná trojčata, která cvičí stejně dlouho a stejný trénink.
Arnold dává po tréninku hydro, pak až teprve jde jíst.
Gary dává koncentrát a pak jde jíst. Je to ale o něco později, kdy jde jíst Arnold.
Ronnie se později po tréninku raději jen nají.
Jejich makro je dohromady stejné.

Budou mezi nimi zásadní rozdíly? Podle mě nikoliv.

Já to beru jinak.Přes den konzumuju málo pevné stravy a pokud ano,tak jen něco,takže se snažím aspoň ty doplňky mít co nejkvalitnější a pravidelné,bez zbytečných alchymií a kravin.Už jsem si to vychytal jak to šlape dobře a jsem spokojenej.Růst neřeším.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
roxtidy

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 3:14 pm    Předmět: Cellulor Odpovědět s citátem

Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.
Muze mi toto nekdo vice zasveceny vysvetlit? diky
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 3:20 pm    Předmět: Re: Cellulor Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.

On není "tak moc dobrý", on je takový, jak píšeš dál, tzn. "obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu" - zároveň ale dobře chutná. Jinak jiné plusy/mínusy by oproti jiným proteinům s obsahem isolátu a koncentrátu mít neměl, resp. já o nich nevím.

Btw. to že se nějaký produkt zdá jako trochu boom v pár diskusích neznamená, že je to i trochu boom v prodejích. Není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 4:41 pm    Předmět: Re: Cellulor Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:

Koncentrat / izolat - 50/50
Kocik™

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem podlehnul a koupil čokoládovej cellucor, rozpustnost a stravitelnost super, voní přímo skvěle, skutečně jak holandský kakao, ale o to víc mě zklamala chuť, zvláštně umělá a hrozně přeslazená, jako horká čokoláda z automatu alespoň ve vodě + je dost hutnej i ve většim objemu vody (kolem 400 ml/odměrka). Osobně mám teda rači spíš vodový proteiny co do sebe rychle kopnu, ještě sem neměl žádnej, na kterym bych si vyloženě pochutnal
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kocik™ napsal:
ještě sem neměl žádnej, na kterym bych si vyloženě pochutnal

Tak to je jasny, ses rozmlsanej :D

Ten Cor-performance od Cellucor je hutnejsi a nekomu to zase vyhovuje. Ono treba v ledovem mleku to pripomina zmrzlinu nebo nejaky sejk
Ale nekdo jako treba ty, maji radeji vodnate a mene sladke proteiny
.
Kocik™

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dost možný Nechci ten proteiňák nijak hanit, jenom upřesňuju charakteristiku Sám vyzkoušim i jinou příchuť, sem konzerva a skoro pokaždý sem měl jenom čokoládu, jenom snad dvakrát něco jinýho...
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kocik™ napsal:
To je dost možný Nechci ten proteiňák nijak hanit, jenom upřesňuju charakteristiku Sám vyzkoušim i jinou příchuť, sem konzerva a skoro pokaždý sem měl jenom čokoládu, jenom snad dvakrát něco jinýho...

Ja jsem taky konzerva a nejradeji coko pripadne vanilku, ale tady jsem zkusil i skorici a naprosto me ta prichut sokovala (v pozitivnim slova smyslu).
Martin.L

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Soucasny best of co se tyce kvality vstupnich surovin bez ohledu na cenu? Chci si koupit to nejlepsi co se da sehnat.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Soucasny best of co se tyce kvality vstupnich surovin bez ohledu na cenu? Chci si koupit to nejlepsi co se da sehnat.

Reflex

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 430, 431, 432 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: