|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Máča
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť? Poslední dobou kupuju Combat různé příchutě a chutná mě hodně, ale přemýšlím, že bych zkusil i něco jiného. Četl jsem tu chválu na Promil a Scitec. Máte někdo zkušenost? Jinak protein používám jenom do ovesné kaše nebo na zapečení s vločkama v troubě atd. samotný s vodou ho nepiju už téměř vůbec.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:53 am Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť? Poslední dobou kupuju Combat různé příchutě a chutná mě hodně, ale přemýšlím, že bych zkusil i něco jiného. Četl jsem tu chválu na Promil a Scitec. Máte někdo zkušenost? Jinak protein používám jenom do ovesné kaše nebo na zapečení s vločkama v troubě atd. samotný s vodou ho nepiju už téměř vůbec.
Díky. |
Vyzkoušej Pro-Antium od Ronnieho v příchuti čokoláda a nebo skořici od Cellucoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Jaký je Váš nejoblíbenější protein pokud jde o chuť? | Zajímavostí, originalitou, chutí - arašidové máslo/marshmallow Cor-Performance Whey od společnosti Cellucor _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Scitec - Whey Complex - Pistacia
a pak to býval Pharma Whey od PhD, než ho dokurvili
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | | Bara napsal: | | Midnight napsal: | | Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. |
Poznáš to,protože když dáš po tréninku ihned hydro, tak můžeš v klidu za půl hodiny jíst aniž bys měl pocit, že to každou chvíli vrátíš na talíř.Hydro se tráví tak rychle a bez vedlejších projevů jako žádný jiný protein.Když jsem dával např Whey protein od Championu,Scitecu nebo Syntraxu, tak to prostě nešlo.Kopalo mě to zpět,těžko od žaludku atd..Ráno dávám do musli s mlékem Matrix a po tréninku Hydro. |
Já to myslel spíše s dlouhodobého hlediska, zdali to bude fungovat lépe - rychleji zregeneruji, naroste mi větší bicák, apod. Je mi jasné, že se tráví rychleji, ale už samotná syrovátka se tráví hodně rychle.
Takže si vezměme tři cvičence - Arnolda, Garyho a Ronnieho. Jsou to jednovaječná trojčata, která cvičí stejně dlouho a stejný trénink.
Arnold dává po tréninku hydro, pak až teprve jde jíst.
Gary dává koncentrát a pak jde jíst. Je to ale o něco později, kdy jde jíst Arnold.
Ronnie se později po tréninku raději jen nají.
Jejich makro je dohromady stejné.
Budou mezi nimi zásadní rozdíly? Podle mě nikoliv. |
Já to beru jinak.Přes den konzumuju málo pevné stravy a pokud ano,tak jen něco,takže se snažím aspoň ty doplňky mít co nejkvalitnější a pravidelné,bez zbytečných alchymií a kravin.Už jsem si to vychytal jak to šlape dobře a jsem spokojenej.Růst neřeším.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:14 pm Předmět: Cellulor |
|
|
Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.
Muze mi toto nekdo vice zasveceny vysvetlit? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:20 pm Předmět: Re: Cellulor |
|
|
| roxtidy napsal: | Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.
Muze mi toto nekdo vice zasveceny vysvetlit? diky |
On není "tak moc dobrý", on je takový, jak píšeš dál, tzn. "obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu" - zároveň ale dobře chutná. Jinak jiné plusy/mínusy by oproti jiným proteinům s obsahem isolátu a koncentrátu mít neměl, resp. já o nich nevím.
Btw. to že se nějaký produkt zdá jako trochu boom v pár diskusích neznamená, že je to i trochu boom v prodejích. Není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 03, 2013 4:41 pm Předmět: Re: Cellulor |
|
|
| roxtidy napsal: | Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.
Muze mi toto nekdo vice zasveceny vysvetlit? diky |
Koncentrat / izolat - 50/50 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: po červen 03, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
Taky sem podlehnul a koupil čokoládovej cellucor, rozpustnost a stravitelnost super, voní přímo skvěle, skutečně jak holandský kakao, ale o to víc mě zklamala chuť, zvláštně umělá a hrozně přeslazená, jako horká čokoláda z automatu  alespoň ve vodě + je dost hutnej i ve většim objemu vody (kolem 400 ml/odměrka). Osobně mám teda rači spíš vodový proteiny co do sebe rychle kopnu, ještě sem neměl žádnej, na kterym bych si vyloženě pochutnal
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 03, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Kocik™ napsal: | ještě sem neměl žádnej, na kterym bych si vyloženě pochutnal |
Tak to je jasny, ses rozmlsanej :D
Ten Cor-performance od Cellucor je hutnejsi a nekomu to zase vyhovuje. Ono treba v ledovem mleku to pripomina zmrzlinu nebo nejaky sejk
Ale nekdo jako treba ty, maji radeji vodnate a mene sladke proteiny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: po červen 03, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
To je dost možný  Nechci ten proteiňák nijak hanit, jenom upřesňuju charakteristiku  Sám vyzkoušim i jinou příchuť, sem konzerva a skoro pokaždý sem měl jenom čokoládu, jenom snad dvakrát něco jinýho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út červen 04, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
Soucasny best of co se tyce kvality vstupnich surovin bez ohledu na cenu? Chci si koupit to nejlepsi co se da sehnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út červen 04, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | Soucasny best of co se tyce kvality vstupnich surovin bez ohledu na cenu? Chci si koupit to nejlepsi co se da sehnat. |
Reflex
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|