New steps to the future

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New steps to the future  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New steps to the future
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyvole kilo zeleniny :D Tak to bych do sebe nenacpal ani kdyby nevim co.

Ohledně kardia - třeba mě šeredně nebaví. Proto radši pořádně dřu, jedu většinu tréninku s minimálníma přestávkama a ono to jde. Občas nahodim vlny a zase se to posune kousek dál... Je třeba jen vyzkoušet co na tebe bude fungovat, proto zkus nějakou změnu (začal bych tim, že bych třeba jen zavlnil sachry a rozhodně bych je ubral, evidentně je to na tvůj metabolizmus a energetickej výdej prostě moc).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Tohle jsem jel dříve. Byl jsem jen na tukách a bílkovinách cca 3 měsíce (cukry jen ráno a po tréninku) nikdo ze mě nachápal a radil mi at jedu normální jídelníček teď jedu normální jídelníček a pořád to není ono. Snažím se na 100% vše dodržovat.

tak ted uz myslim muzes sam celkem objektivne srovnavat, co ti sedelo lip.. staci trochu sledovat reakce svyho tela a ridit se tim.. a to, ze nekdo nechapal je normalni, lepsi si udelat vlastni nazor
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shootere kluci ti tu radí dobře,přidej aerobku ...aspoň na těch 40 minut...nejlépe ráno nalačno ...a uber sachry,podívej na takovýho matese ...ten těď stáhl sachry na 200g!! a to je chlap jak hora má 130kg ! neboj se toho že spálíš moc svalů ...ikdyž musíš počítat s tím ,že ta síla určitě trochu spadne..
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismembered napsal:
Tyvole kilo zeleniny :D Tak to bych do sebe nenacpal ani kdyby nevim co.

Hele dříve bych to taky nedal, ale jelikož sacharidy v některý den přijímám vyloženě jenom z ovoce a při tréninku nebo po tréninku v tekuté formě (sem tam 100g rýže, brambory), tak jím prostě maso se zeleninou a přijde mi, že to trávím mnohem lépe.

20-30g přijímám já, každopádně i když on má kolem 20-30g tuku denně a stejně nehubne, tak problém v tucích vážně nebude

Já se stravuji nízkosacharidově a mám pořád kolem 8-10% tuku celoročně, tuku sním denně i kolem 1,5g/kg (někdy možná i víc) a netloustnu i bez aerobky
shooter

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky kluci za rady. Zezačátku mi to šlo dobře, když jsem držel 300g s tuky na 80-100g. Svaly se držely a tuk šel dolů. Teď jsem tuky skoro omezil do 40g a seklo se to. A přijde mi, že ztrácím svaly a přibírám tuk. Už měsíc se držím na 86kg.
Chce to změnu.
Buď zavlnit nebo, jak jsem to jel minule ráno a po tréninku cukry jinak bílkoviny tuky.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nwm no ty chceš na soutěž a budeš zase zkoušet nějaký ckd ..to nepochopim,ppřidej prostě kardio,nebo uber sachry,musíš mít větší výdej než příjem jednoduchý...diety typu bilkoviny+tuky ať si Nechají crossfiťáci a kondičáci co cvičí pro radost a nechcou jít na závody...můj názor
shooter

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Nwm no ty chceš na soutěž a budeš zase zkoušet nějaký ckd ..to nepochopim,ppřidej prostě kardio,nebo uber sachry,musíš mít větší výdej než příjem jednoduchý...diety typu bilkoviny+tuky ať si Nechají crossfiťáci a kondičáci co cvičí pro radost a nechcou jít na závody...můj názor

Bože CKD už nikdy!! Od toho jsem poučenej

Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě prostě jednoduše zavlň cukry 100-300 a to by bylo aby nebylo...
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shootere prosim te o jedine a to neposlouchat zdejsi rady, mas skoro pul roku do souteze sachry si ted nemuzes dovolit snizovat, kaddio tak samo zvysovat, musis dat vetsi intenzitu treninku a rozhybat na metabilsmus s takovouhle budes delat zavodni formu posledni dva mesice na nulach a trech hodinach kardia denne.
Davesix

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem nevěděl, že má půl roku do soutěže
shooter

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Shootere prosim te o jedine a to neposlouchat zdejsi rady, mas skoro pul roku do souteze sachry si ted nemuzes dovolit snizovat, kaddio tak samo zvysovat, musis dat vetsi intenzitu treninku a rozhybat na metabilsmus s takovouhle budes delat zavodni formu posledni dva mesice na nulach a trech hodinach kardia denne.

Jo no to je pravda. 3 hodiny denně to bych nechtěl vidět jak bych dopadl Já pořád něco řeším....to je tím, že nemám práci a není co dělat, tak vymýšlím kraviny.

patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pořád lepší aby to zkvalitnil a pak neshazoval 20 kilo ne?
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proste nemuze dat kardio na lacno, 200 sachru a buh vi co vsechno skoro pul roku pred zavodama, to je do nebe volajici kravina, v tuto chvili se na to jde uplne, ale uplne jinak
Dismembered

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 5:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poradit klukovi, kterýho kardio evidentně vůbec nebaví (viz kardio - 15 minut chůze na pásu), aby přidal kardio, tomu řikám rada jako blázen.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, pokud chce na pódiu ty všechny okolo jen pobavit, tak ať cvičí jen to, co ho baví. Pokud jim ale chce něco ukázat, tak musí cvičit to, co je potřeba, tak to prostě ve výkonnostním sportu chodí.
A co střelci poradit? Řekl bych že to nejspíš vystihl kubaz, máš problém který moc neřešíš a valíš ho před sebou, co budeš dělat ve finále? To už nepůjde udělat skoro nic.
Já bych zkusil reload, protože to vypadá na stagnaci z adaptace monotónního cvičení a stravování. Ideální by bylo nechat si vyšetřit krev a změřit se na ergometru, což ovšem nějakou korunu stojí. Pokud do toho investovat nechceš, tak to bude naslepo ale aspoň něco.
Tipl bych si že jsi prostě přecukrovaný a tělo energii z tuků brát nechce, odnaučilo se to. Ta CKD není úplně špatný nápad, protože jeden z jejích velkých přínosů je přeměna metabolismu, zvýšení citlivosti na inzulín, z čehož čerpáš i pěknou dobu po jejím skončení. Ale nemusí to být jen CKD abys tohoto výsledku dosáhl, stačí když věnuješ pár týdnů na vybudování základní aerobní vytrvalosti, to musí mít ovšem hlavu a patu. Nějaké kardio nalačno to nezajistí, to je plivnutí do pískovny a je i kontraproduktivní.
Zvolil bych třeba jeden mezocykl a do něj tři mikrocykly na postavení základní výkonnosti na kterou pak navážeš. Vyber si nějaký tempový sport, který můžeš praktikovat. A do toho samozřejmě cvičení na údržbu. A až si srovnáš tukový metabolismus a zvedneš citlivost na inzulín, tak se obuješ pořádně do silového cvičení.
Jsi ochoten si u nějakého sportu změřit maximální tepovou frekvenci? Jsi ochoten si měřit ranní teplotu a ranní tep?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New steps to the future Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: