|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Charon_CZ

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Charon_CZ napsal: | | Zdravim chtel jsem se zeptat na jednu vec a to jestli ma nekdo zkusenosti s uzivanim KREATINU pri vysokem tlaku? Omlouvam se i za to jestli se uz na tohle nekdo ptal nebo jestli se to tu uz resilo. |
Jak moc vysokém? |
Diagnoza HYPERTENZE 1 na tabletach (teda at jsem presnejsi na jedne tablete).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
To netuším, jaké tomu odpovídá rozmezí. Každopádně já se svého času, když mi bylo tak nějak -náct, pohyboval lehce nad 160/90 (což nic extra není, ale normální také ne) a kreatin jsem baštil, co to šlo (a nepřišlo mi, že by mi v čemkoliv vadil). Na druhou stranu ze současného pohledu bych asi víc doporučil dbát na dostatek aerobních aktivit, takové ty základní stravovací věci jako méně soli apod., plus by bylo prima držet si postavu rozumně osvalenou, ale ne špekatou (tzn. jít si za svým cílem, ale ne stylem přes zimu naberu 15 kilo čehokoliv a pak to na léto určitě shodím). Vynechávání stimulantů na bázi kofeinu, synephrinu apod. je samozřejmostí. A pak bych se kreatinu nebál o to víc. I když spíš asi ve formě Creatin Ethyl Esteru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Charon_CZ

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | To netuším, jaké tomu odpovídá rozmezí. Každopádně já se svého času, když mi bylo tak nějak -náct, pohyboval lehce nad 160/90 (což nic extra není, ale normální také ne) a kreatin jsem baštil, co to šlo (a nepřišlo mi, že by mi v čemkoliv vadil). Na druhou stranu ze současného pohledu bych asi víc doporučil dbát na dostatek aerobních aktivit, takové ty základní stravovací věci jako méně soli apod., plus by bylo prima držet si postavu rozumně osvalenou, ale ne špekatou (tzn. jít si za svým cílem, ale ne stylem přes zimu naberu 15 kilo čehokoliv a pak to na léto určitě shodím). Vynechávání stimulantů na bázi kofeinu, synephrinu apod. je samozřejmostí. A pak bych se kreatinu nebál o to víc. I když spíš asi ve formě Creatin Ethyl Esteru. |
Ok suplementy ,ktere v sobe maji kofein a taurin atd.. tak ty neberu. A co se tyce vahy tak jsem musel jak se rika zredukovat moje puvodni vaha 120kg nyni 93kg. Strava 5x denne co tri hodky. Sport - kolo,plavani a posilovna. A tu otazku jsem polozil i proto protoze o CEE uz uvazuju delsi dobu .Takze diky moc za radu a za rychlou odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
Není zač. Ještě posílám PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
tento týden jedu nasycovaní, je vhodné míchat kreatin od Relfexu společně s Instant Massem?
Ráno a Večer s nějakým džusem multivitamímen
Dopoledne a Odpoledne právě s Instant Massem
Díky za info, doufám že to nebude problém :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
| donkeydawg napsal: | Zdravím,
tento týden jedu nasycovaní, je vhodné míchat kreatin od Relfexu společně s Instant Massem?
Díky za info, doufám že to nebude problém :)) |
Ne nebude to problém... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá červen 21, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
Měl bych prosím jeden dotaz, našel jsem doma creatin, kterej jsem užíval před 2 lety... Je tam kolem půlky balení (250g), po celou dobu byl skladován uzavřen :)... Nebyl to již sypkej prášek, ale ztvrdlá krychlička, kterou jsem musel rozmíchat lžičkou, aby to bylo ok... Je stále v pořádku (zdraví nezávadný, se stejnými účinky atd.)? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Charon_CZ

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Měl bych prosím jeden dotaz, našel jsem doma creatin, kterej jsem užíval před 2 lety... Je tam kolem půlky balení (250g), po celou dobu byl skladován uzavřen :)... Nebyl to již sypkej prášek, ale ztvrdlá krychlička, kterou jsem musel rozmíchat lžičkou, aby to bylo ok... Je stále v pořádku (zdraví nezávadný, se stejnými účinky atd.)? Díky. |
Co takhle se podivat na datum expirace :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: pá červen 21, 2013 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | donkeydawg napsal: | Zdravím,
Díky za info, doufám že to nebude problém :)) |
Ne nebude to problém... | dík za info :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
jaký kreatin doporučujete? :) Rád si připlatím za kvalitu. Jde mi o nárůst síly a kvalitní hmoty.
Ptám se na konkrétní produkt s kteýrm máte dobré zkušenosti (ne typ monohydrat,CEE,..)
Popřípadě co říkáte na: CELLUCOR COR-PERFORMANCE CREATINE
Jídelníček OK takže odpovídat jen na to co se ptám (pro některé jedince na foru) dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
creatine od MusclePharm _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
Rozdíl v obsahu suplementu je v případě kreatinu mezi značkami absolutně minimální, povětšinou zcela nulový. Tzn. vybereš-li jakoukoliv zavedenější značku, nemůžeš udělat chybu. Spíš pak hleď na velikost balení, ať není zbytečně velké, aby Ti vyšlo akorát na délku, po kterou ho plánuješ, a nemusel jsi pak zbytek skladovat, občas mu to nemusí dělat pak dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
to si uplne nemyslim, treba ten od MP neni zas tak lehce s necim srovnatelnej..
jinak ten od Cellucor je Creapure (pravej, ne jenom nazev)) + betain HCl, CinnulinPF - klasika, resp. klasika u lepsich znacek  rozhodne dobra koupe.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
Mnou uvedené platilo pro čistý monohydrát.
Btw. uvažuješ-li o kreatinech obecně, což jsem původně z otázky nepobral, zvolil bych formu CEE a to prakticky libovolné zavedené značky, která produkuje zboží v EU, tzn. např. tento nebo tento ...a nebo další desítky jiných, čistých, bezpříměsových. Za předpokladu, že máš ostatní aspekty tréninku v pořádku, udělají velmi dobrou službu.
|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: st červenec 10, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Je tu toho moc a nemozem to nikde najst.
-Tak sa spytam možem brať kreatin v plniacej faze (7dni) 4x5g denne aj v netreningove dni. A potom ďalšie 3 týždne- 2x5g v treningovy den a 1x5g v netreningovy den??? A tych 2x5g brat pred a po treningu alebo inak? :) Plus v netreningovy den kedy tych 5g? :) Diky moc za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|