Shyby
různé variace, spíš technicky a kontrolovaně, taková oddechovka
Jinak dneska po mega dlouhé době zase celodenní půst, tak sem zvědav jak to vydržím, zatím sem měl jen ráno čaj zelený ale hlad ani chutě nemám, naschvál jsem si vybral takový den, kdy budu celý den na nohách a mimo domov :)
Oficiálně první bar muscle-up , a pak pár failů a podařili se ještě dva
(docela fajn pocit být pro změnu zase jednou nad hrazdou a ne se pořád plácat pod ní)
Metcon
inspirace daymoonem, přejmenoval bych to na simple & painful
AMRAP 20min.
5x pull ups
10x push ups
15x squats
= 16 kol přesně
BW ráno zase 88.0kg, nějak sem zázračně zase kilo nabral
A dnešní snídaně :)
Omeletka na másle z 6 vajec + ředkvička, jarní cibulka, troška slaniny lehce orestované na másle :) yummy
Po delší době zase v posilovně, no když už sem tam byl tak sem si pořádně naložil na shybech což doma nemůžu a šlo to hezky :) Minule padlo 1x +30kg dneska 2x2 takže ta síla tam roste a to je dobře :)
Zase delší dobu bez zápisu, trénuju každý den (jeden den v týdnu úplně volno), podle pocitu, hlavně teda tu kalisteniku, hodně běhám, a každý den drtím pořádně core, je to hrozně potřeba u té kali :) Tohle počasí je na venkovní tréninky jako stvořené, takže spokojenost
Dneska síla nic moc na shybech, když vezmu, že sem shyboval v pondělí tak se asi není čemu divit :) Jinak je teď v módě kňučet jaké je strašné horko, tak já napíšu, že mě to ani moc nevadí, paradoxně v posilovně bylo daleko líp jak doma nebo venku :)
...tu 4 nechápu, buďto si tu dvojku předtím flákal nebo nevím nalezl jsi v sobě skrytou sílu? Že HSPU je super cvik na komplet ramena, mě hrozně začal bavit.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Oddo, ty ked sa vrátiš do gymu, tak ťa 60 na benč rozpučí jak žabu
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru