_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To je podla mna znak perfektnej techniky ze netreba cinku ani pridrziavat. Mne by sa skotulala aj tycka. Videl som nejake video koklayeva ako dava nejakych sialenych 280 bez ruk..iny svet
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Draper: bez těch ruk natažených dopředu by to šlo o hodně hůř, jestli vůbec. :)
Když jsem to zkoušel u čelňáků, tak mi to moc těžký nepřišlo, u zadních jsem si na to netroufl, takže smekám.
Pěkný a dík za vedení logu. Do budoucna tu bude určitě dost motivace pro hodně lidí.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy ked som tam bol, vynadal mi typek, ze tam pouzivam magnezko. Nemal si s tym problemy?
Odvtedy som sa zaprisahal, ze sa uz nepriblizim.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
MT
5x95kg
3x135kg
3x175kg
3x215kg
2x235kg (opasok)
1x255kg (opasok)
Bench
10x55kg
10x95kg
3x115kg
3x135kg
3x135kg
3x135kg
10x95kg
JR šikmá + príťahy v predklone
3x10 40kg + 3x10 95kg
Lýtka výpony + predkopy + zákopy
3x12 + 3x12 + 3x12
JR ramená tlaky v sede + bici scott + trici kladka
10x30kg + 10x + 12x30kg
10x32kg + 10x + 15x35kg
10x32kg + 10x + 20x35kg
takže dnes taký mix..nedostanem sa do gymu cez víkend až v pondelok. dnes výborný tréning. tahy a benche s rezervou. dorazila objednávka a tak od teraz pred tréningom aj počas budem popíjať BCAA 25gr a po tréningu 30gr hydra.[/b]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru