|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: ne březen 30, 2025 1:26 pm Předmět: |
|
|
Moc blahopřeju, jsi úžasný borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne březen 30, 2025 2:15 pm Předmět: |
|
|
no, akoze brutal vykkonost jak vzdy, tam neni o com.. skoda ze ten videozaznam je tak velmi podpriemerny, Jeden by ocakaval ze to scitec trochu lepsie osefuje :/ _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 30, 2025 5:43 pm Předmět: |
|
|
Brutal, no čo tam na tlakoch v stoji a zhyboch uznávali niektorým...ty si šiel učebnicovo a sám vieš, že reálnu výkonnosť a pri lepšom zdraví, máš ešte o level inde. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 30, 2025 6:27 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | Viem a cítim to v kútiku duše a srdci na 100%, že tieto výkony viem posunúť pri dobrej konstalacii hviezd ešte vyššie o 15-22opk. To si chcem prečítať a sám seba nato pripomenúť ak bude ďalšia príležitosť na tuto súťaž. |
tak to se bude hodit, protože koukám do tabulky, že sloučili váhové kategorie, a na prvního ti chybí právě těch 15 op. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Šolcík
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 31, 2025 7:22 am Předmět: |
|
|
Skvely vykon! Skoda, ze zlucili vahovky. Ale druhe miesto fakt dobre. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út duben 01, 2025 7:49 am Předmět: |
|
|
Vcera prebehol prvy trening po sutazi a opäť sa môžem plnohodnotne zamerať na tie cviky, ktoré mi poslednú dobu robia radosť (Napr. bench klasiku opäť vyradim).
https://youtube.com/shorts/0sc7YtmlVcY?si=ClS0JSUk3VCdg3sr
Ešte k sutazi a rozhodovaniu teda k rozhodcom sa vyjadrovať nebudem. Tieto veci ja ovplyvniť nemozem, ale áno boli opakovania čo nedosahovali kvalitu a úroveň uznateľnosti. Mojim cieľom je stále maximalizovať (techniku, prevedenie, hĺbku) nenechať pochybnosti v každom jednom opakovaní buď už ako na tréningu tak na sutazi. Tak ako neovplyvním svoju genetiku, upnutie svalov atd tak v strave sa posledné roky snažím držať aspoň tie bielkoviny na úrovni aspon 2g/kg.
Ešte raz veľmi pekne dakujem za gratulácie a mile povzbudive slova🙂
PS: postupne sa budú pridávať videa zo súťaže (bohuzial kvalita live prenosu bola katastrofálna).. tuto už je všetko ok👍🏻
https://youtu.be/EYJaaKIrJKk?si=M1nCqdKU6gdzFMVJ
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: ne duben 06, 2025 8:04 am Předmět: |
|
|
Po týždni prvé ťahy.. Dal som si tuto trojkombináciu. Ak bude nálada tak niekedy v lete si struhnem niejaku pohárovku a na jeseň možno trojboj ak sa nebude zhodovať s powerbuilding challengom.
https://youtube.com/shorts/OiI_exSpQPk?si=RHtmtzYVT98jnunY
Deficit + Sumo + Pause deadlift
up to 3x272,5kg
Pritahy v predklone
2x10-12 100
20x100
Pritahy z vrchu V-drziak
3x10-12 77-97
Pritahy s oporou hrudnika
3x10-12
Pritahy v predklone asi po vyše 2-3 rokoch a veľmi príjemný pocit.Takze nasledujúce mesiace bude urcite v tréningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út duben 08, 2025 5:07 am Předmět: |
|
|
Drepy bez rúk s pauzou
up to 1x240
25x120
Predkopy + zakopy
4x15
Dnes kratší trening, ale spokojnost. Chrbát teda vzpriamovace unavene zo soboty, ale každopádne sila tam je (myslím v quadricepsoch). Verím, že okolo 250-260 som schopný drepnut týmto spôsobom.
https://youtube.com/shorts/AgeZcBv-48c?si=RJ0mR8damfdVFHgI
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út duben 15, 2025 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 15, 2025 12:41 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi fakt jak z jiné planety. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 15, 2025 1:49 pm Předmět: |
|
|
Forma bez sily je jako Ferrari s motorem z Fabie! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 15, 2025 2:07 pm Předmět: |
|
|
Teda dávať mňa do jednej kategórie s Ustinovom ohľadom formy je celkom urážka!
Pre Ustinova, teda, bohužiaľ pre mňa... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 15, 2025 2:19 pm Předmět: |
|
|
Tak napriklad ja by som bol rad aj za vykonnost Fabie RS... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt červenec 03, 2025 7:24 am Předmět: |
|
|
Posledné týždne/mesiace sa venujem/primárne zameriam na diétu a dosiahnuť čo najnižšie percento tuku - mať obstojnú formu a nebyť ako michelin figúrka. Teda od poslednej súťaže 29. marca ten Scitec Power Challenge robim po každom tréningu od 20min do 90min kardio bud stairmaster alebo chôdzu na pase. Absolútne necvicim silovo a kladiem si otázku načo by som to robil. Za posledné 4 mesiace ani jeden low bar squat, raz klasicky bench a možno raz klasika mŕtve ťahy. Takze preto nezapisujem a zatiaľ nemám chuť sa vrátiť k silovemu tréningu (LBS, Bench alebo variace mŕtvych ťahov). V tréningu idem hlavne JR a stroje. Pridávam info posledného InBODY merania.
Je to iba údaj ale podľa mna absolútne nezodpovedá realite. Rozdiel medzi meraniami je 4dni.. (InBody meranie mám grátis v rámci fitka). Preto si to kontrolujem cca každý 5-7 deň...
toto video je 2 mesiace staré, ale bolo to PR
https://youtube.com/shorts/9UUhHqFefSc?si=RdhC1W2cJeFOxsTs
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|