už som na mieste činu a hneď ma zastihla prvá zaujímavá otázka az reakcia.. najrpv si ma pohladom dobre premerali a následne zaznela otázka ,,zmysle čo som zvykol cvičiť " 🥲😆... Hneď sa mi vynorili spomienky z mojej prvej súťaže, kde sa chalan (cca 120kg typek bombardér)opýtal, že či zvyknem aj cvičiť 😅😅😅... Teraz mi uz takéto veci prídu doslova úsmevne hodnotiť človeka alebo športovca na základe jeho vzhľadu teda osvalenia pripadne obvodu bicaku.
Pozeram aj ja, po prvom kole bol Noro druhy s 21 opackami, prvy dal 22 ak som to dobre pochopil. Benc som uplne dobre nezratal, lebo to seka a po madarsky nerozumiem, ale zdalo sa mi tak 7-8 opacok.
Cize zatial super Noro, cakam ze na mrtvole ich rozsekas .
díky za odkaz, zrovna začíná push-press, škoda, že se to nedá přetočit na začátek, snad pak bude záznam
a seká se to, takže nevím, kolik teď Noro dal :/ asi něco kolem desíti. ale tomu jednomu bych to neuznal, dělal to v záklonu jako benč, takže nad hlavu to vůbec nešlo :)
ale jsou to borci, ta první holka vpravo (Krisztina?), ta má stehna jak závodní kůň :) a ti chlapi jsou teda hromady svalů, ono ve váhovce -110 není divu :D
Ty kráso, pozriem záznam, dobre si ich vybúchal, by som zašiel za tým týpkom na konci, že či on cvičí, heh, tlačí sa na jazyk jedno slovo na k.
Noro, si fakt, ultimátny borec aj vzhľadom na vek - 38 už nie je 28.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Na súťaž som nakoniec cestoval sám (z sprislubenej pomoci dvoch ľudí nakoniec neprišiel nikto) Manzelka s detmi kvôli časovej náročnosti/dlzke ostali doma (nemali by kde cakat toľko času). V predchádzajúcom príspevku som popísal úvodný zaciatok. Nakoniec prebehlo aj väzenie v prípade rovnosti bodov. Váha 109,6kg (oblecenie, topánky, mikina a už som mal v sebe 3,5l tekutín), Počas rozcvičky som už pociťoval, že to stále nie je ono a je výrazný rozdiel v mobilite a tuhosti svalstva (piriformis, hip flexor) medzi pravou a ľavou stranou (nohou). Všetko prišlo ťažké a nohy boli tuhé, ťažkopádne a bez dynamiky načo som zvyknutý. Bezne na tréningu sa nezadycham do 15 opacka ale včera už od 10-ho boj a s vlastnou psychikou cinku nevrátiť do stojanu. Nakoniec padlo 21opk čo celkovo pod moje očakávania. Predsa na tréningu bezne a hlavne oveľa lahsie som vedel dať tých 20opk a ešte s rezervou. Každopádne 3 celé týždne som nedrepoval po tom incidente (pricviknuty nerv)... Dostával som kŕče a hlavne svaly boli úplne prázdne bez energie. Kratšia rozcvička a nasledovali benche.
Dakujem krasne za mile a povzbudivé slova, cením a vážim si toho🙂
ďalšie ciele sú, zlepšiť fyzicku a dostať váhu na 99-100kg čo je cca 5-6k mínus. Bezne mám 105 ráno teraz stabilne. Možno na jeseň ak bude umožnené a hviezdy naklonené si ti opäť zopakovať. Na jeseň chystá scitec opäť podobnú súťaž ešte vo väčšom merítku.
Viem a cítim, že som schopný pri dobrej konstalacii hviezd tento vykon posunúť ešte tak o 14-20opk celkovo... To ma ešte tak dráždi a v kútiku duše tak núti to docieliť a dosiahnut . Na drepe +4, bench +5/6 čo bezne dávam, zhyby +3/4 bicak celkovo ruky mám slabe (dotah), pushpress +5/6 lebo to absolútne netrenujem a mrtvola 3/4opacka.
Naposledy upravil ripperr dne ne březen 30, 2025 9:03 am, celkově upraveno 1 krát
Jsi nejlepší!!!
Umim si představit, jak tezke je byt na soutěži sam bez podpory!
A co zbytek disciplín? Jak jsi to citil?
Budou i jine vahovky bez jenom -+110?
V -90 by mohl zazarit iMilanT😁
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Jsi nejlepší!!!
Umim si představit, jak tezke je byt na soutěži sam bez podpory!
A co zbytek disciplín? Jak jsi to citil?
Budou i jine vahovky bez jenom -+110?
V -90 by mohl zazarit iMilanT😁
Viem a cítim to v kútiku duše a srdci na 100%, že tieto výkony viem posunúť pri dobrej konstalacii hviezd ešte vyššie o 15-22opk. To si chcem prečítať a sám seba nato pripomenúť ak bude ďalšia príležitosť na tuto súťaž.
MilanT by mohol štartovať lebo neni žiaden váhový limit.... Tuto je len kategória +-110, ALE aj tak celkovo sa berie počet dosiahnutých opakovaní bezohľadu váh.kategorii.
No panabeka...
Pro většinu lidi jsou jenom ty vah nesplněný sen, natoz na opakování 💣💣💣
Tak doufam, že příště jim vytres zrak
(Jj, chapu ze v -110 muz startovat i s 85kilama ale prece jenom, nebude konkurence schopny)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru